tiistai 23. huhtikuuta 2019

Kivoja Kasvotuotteita Kulutettu

Heissan!
Voi että, miten nuo päivät vaan menee huomaamatta eteenpäin! Ei taaskaan ollut tarkoitus ihan näin monen päivän taukoa pitää, vaan kuinkas kävikään...
Noh, nyt tulee sitten sen takia jälleen useampi loppunut esittelyyn ja itse asiassa kaikki olivat oikein kivoja tuotteita loppupeleissä!

Ensimmäisenä joukosta loppui jo alkukuusta tämä 50ml minikokoinen Ziaja Natural Olive Micellar Water misellivesi, joka tuli Bette Boxista Maaliskuussa.
Tämä ei sinällään ollut mitenkään ihmeellinen, koska käytin pullon pääasiassa aamulla vesipesun korvaajana ja välillä iltaisin puhdistavan kasvoveden sijaan.
Vaikka nämä misellivedet eivät meikkejä poista, niin olen hiljalleen alkanut lämmetä näille aamukäytössä, koska aina en jaksa vedellä läträtä.
Eli ehkä voin alkaa pyörtämään mielipidettäni näiden suhteen ja ostamaan edes pieniä pulloja käyttöön laiskoja aamuja varten, koska ihon tämäkin puhdisti ihan hyvin :D.

Tuote, johon todella tykästyin ja joka valitettavasti nyt loppui, oli tämä
100ml No7 Beautiful Skin Hydration Mask kasvonaamio.
Oon tämän ostanut jo vuosia sitten, kun Anttila oli vielä pystyssä :D. Tai itseasiassa taisi olla enää viimeisiä viikkoja auki ja tavaraa oli alessa jo...
Noh, tämän tosiaan ostin ja oli kyllä täydellinen kasvonaamio käyttää talviaikaan sekä saunassa kasvojen ihoa suojaamassa!

Yksi pumppaus riitti kerrallaan ja jätti ihon todella pehmeäksi, ettei tarvinnut heti sillä sekunnilla suihkusta ulos tultua alkaa lähmimään voiteita naamaan.
Myös tuo koostumus (hyytelömäistä "vaahtoa") oli aivan ihana ja pakkauskin oli täysi 10! Sai käytettyä kaikki viimeistä pisaraa myöten.
Tästä ei voi kyllä kosteuttava kasvonaamio parantua, kun sopi myös mun pintakuivalle sekaiholle näin loistavasti.
Nyt jään itkemään, kun tätä merkkiä ei taida mistään Suomesta enää saada :'(. Tosin jos tiedätte, että tätä saa jostain, niin ilmiantakaa kyseinen paikka heti!!!

Toinen tuote, jonka perään myöskin itken jo nyt, on tämä 30g minikokoinen korealaista kosmetiikkaa oleva G9 Skin White in Milk Cleansing Mild Foam kasvojen puhdistusaine. Tämän sain viime vuoden eleven-joulukalenterista.
Myös tämä hipoi täydellisyyttä. Käytin vaahtoa kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa iltaisin Foreon kanssa, kun pesin kasvot lavuaarin ääressä (suihkun puolella mulla on eri aineet tällä hetkellä käytössä).
Voi kiesus, miten pehmeäksi iho jäi tämän jäljiltä, mä vaan hipeloin naamaani pesun jälkeen ihan onnesta soikeana :D.
Tämä ei myöskään jättänyt ihoa kiristäväksi, vaikka hyvin puhdistikin ja se vaahdon määrä Foreon kanssa... :D. Toki vaahto korreloi ykkösvaiheen puhdistuksen kanssa, sillä aivan kaikki tämän G9 Skin White in Milk Cleansing Mild Foamin kanssa kokeilemani öljyputsarit eivät huuhtoutuneet iholta täysin ja sen takia tämäkään ei sitten vaahdonnut yhtä paljon.
Myöskin todella pieni määrä riitti pesuun, maksimissaan herneen kokoisen "pallon" (oli siis geelimäistä) puristin ulos pesua varten.
Haluan ostaa tätä lisää, vaikka putsareita löytyykin kaapista vielä, mutta kun ei ole helposti missään saatavilla :'(. Ei edes elevenillä, vaan heillä on tällainen Whipping Foam ja epäilen, ettei aivan samanlaista ole :/. Tokihan tuotakin tietty voisi kokeilla, sillä kiinnostuin kyllä todella paljon kyseisestä merkistä tämän puhdistustuotteen myötä!

Viimeisimpänä tästä porukasta sain kulutettua tämän 30ml JOIK Moisturising Day Cream päivävoiteen, jonka sain viime vuoden alussa JOIK-kalenterista.
Otin tämän käyttöön huomatessani ainesosien olevan hieman toisistaan erottuneet. Pari kertaa käytin kasvoilla, mutta en tykästynyt tuoksuun ollenkaan, niin siirsin tämän suosiolla jalkavoiteeksi.
En tiedä, oliko taas tämäkin viime kesäisen tappohelteen uhri... Yövoiteen otin samaan aikaan käyttöön, mutta siinä ei ollut ainesosat erottuneet. Tuoksu oli samantyyppinen, mutta todella hento, niin sen käyttöä kasvoille olen jatkanut normaalisti.
Tämä päivävoide ei kuitenkaan mitään reaktioita tehnyt kasvoille ja kosteutti oikein loistavasti. Toimi myös oikein kivasti jalkapohjissakin pehmentämässä!
Tekisi kyllä mieli ostaa joskus vielä kokeiluun, että saan tuon todellisen tuoksun tietää, mutta pakko saada varastoja pienemmiksi ensin ennen kuin toinen tappohelteinen kesä tulee jälleen voiteita pilaamaan...

Katsotaan, josko nyt saisin viimeiset loppuneet tänne raportoitua ajoissa :D.
On tullut vaan lähinnä luettua, pelattua kännyllä pelejä ja välillä remppa-apuna oltua iltaisin, niin ei ole jaksanut koneelle raahautua.
Alkaa kuitenkin tuo kylppäri-sauna-osasto valmistua vihdoin sitä vauhtia, että taidetaan päästä käyttämään sitä ehkä jo pitkästi ennen juhannusta!!
Uskoisin, että sitä myöten tulee täysin uudenlaista intoa käyttää purkkejakin paremmin loppuun :D.
Pitäkää siis peukkuja!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit