torstai 18. huhtikuuta 2019

Pari saatua yllätystuotetta sekä yksi käytetty turhuus

Heipsböö taas pienen tauon jälkeen!
Täällä ollaan yllättäen jälleen menty ja eletty niska-hartiaseudun sanelemana eli koneella en ole uskaltanut istua kovin paljoa :/.
Nyt vaan on materiaalia postauksiin sen verran, että pakko ottaa riski :p. Tähän postaukseen änkeän yhden loppuneen ja pari tullutta yllätystuotetta.

Ensiksi se loppunut eli taas kuivashampoota kulutettu ja nyt vuorossa oli CoLab Paradise Dry Shampoo.
Merkiltä olen käyttänyt aiemmin tuuheuttavan version, joka oli melko floppi, mutta tämä teki vielä vähemmän mitään hiuksiin!
En jaksanut edes ottaa kuvaa hiuksissa, koska omaan silmään tämä ei tehnyt yhtään mitään eroa, vaikka suihkin kerralla melkein puoli pulloa päähän...
En siis taida ostaa enää tämän merkin kuiviksia. Oli kyllä nautinto ottaa taas Bastiste-pullo käyttöön, kun jo pari suihkausta riittää pitkälle!
Ei ole tästä tämän enempää sanottavaa, neeext!

Sitten ne yllätykset.
Tavattiin kaverini TP:n kanssa muistaakseni pari viikkoa sitten ja hän antoi yllättäen nämä, kun oli tehnyt muuttosiivousta. Tuotteet olivat:
* Dermosil SkinComfort Glowing Facial Serum (oon käyttänyt aiemmin)
* Lumene Natural Bronze Shimmering BB Body Lotion (oon käyttänyt aiemmin)
Nämä ovat kuulemma jo muutaman vuoden vanhoja, mutta ei näissä mitään hajuhaittaa ollut eli ilolla adoptoin purkit ja käyttöönkin ovat jo lähteneet :D.

Mitäs tänne muuta...
Remontti etenee hiljalleen ja Juhannus-sauna vaikuttaa todennäköiseltä :D. Valot on paikoillaan kylppärissä ja saunalauteet on melkein tehty ja odottavat suojaamista sekä paikoilleen naulaamista / ruuvaamista / millä ikinä ne nyt laitetaankaan kiinni :p.
Neffin kanssa menee hitusen heikommin. Tarkastuksessa ja rokotuksessa käytettiin viime viikolla ja lähdettiin 2 viikon silmätippa-kuurin kanssa pois :/. Lisäksi verihiutale- ja valkosoluarvot oli edelleen laskeneet, joten tuon lääkekuurin jälkeen pitää pääsiäisen jälkeen varata uusi kontrolliaika :(.
Tippoja ollaan jouduttu laittamaan 3krt/pv ja onneksi päivä päivältä se on mennyt helpommin ja nopeammin, silti täytyy toisen pitää kiinni, kun toinen tiputtaa tipat... Viikko vielä!
Harmittaa vaan, kun suunnittelin kampaajalla käyntiä ekaa kertaa lähemmäs vuoteen, mutta ne rahat menee sittenkin tuohon uuteen ell-käyntiin.
Kyllä mä kuitenkin teen Avonille tilauksen nyt viimeinen päivä, että saa Mr.Insinöörille shampoota tilattua. Samalla itselleni tilaan jotain piristystä :p.
Okei, mutta jatketaan seuraavien loppuneiden parissa toivon mukaan piakkoin ^_^.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit