tiistai 14. tammikuuta 2020

Hiljaisuutta

Hellou!
Nyt kun sain raahauduttua koneelle, niin pikkupostauksen naputtelen.
Ei taaskaan mennyt suunnitelmat niin kuin strömssössä, mutta tällä kertaa asiat eivät ole minun käsissäni...

Äitini vointi on ollut uuden vuoden aatosta erittäin heikko ja meille (mulle ja veljelleni) tämä asia selvisi vasta 3.pv, kun saatiin äitiin yhteys.
Viime viikolla oli 2 päivystysreissua ja sitten siirto vuodeosastolle ja nyt tänä aamuna veli soitti, että äiti on vuodeosastolta viety ambulanssilla jälleen päivystykseen.
Löytyi päästä jotain ja kunhan Mr.Insinööri kotiutuu, niin lähden käymään teho-osastolla ja jos saisin myös juteltua lääkärin kanssa lisää.
Myös mun veli joutui samaan syssyyn aamulla päivystykseen tarkempiin tutkimuksiin omien vaivojensa takia, niin olen nyt enimmäkseen päävastuussa tästä äidin tilanteesta ja sen selvittelystä...

Kosmetiikka ei siis ole ollut nyt ymmärrettävästi päällimmäisenä mielessä, vaikka olen tässä suunnitellutkin, että yrittäisin ne varastolaskelma-päivitykset laskea kuitenkin loppuun Exceliin (vähän olen aloittanut), jotta saisin muuta ajateltavaa hetkeksi.
Todennäköisesti en tässä kuussa siis tarkoituksella kuluta mitään loppuun asti (niitä kyllä olisi), vaan yritän nyt vaan tehdä Helmikuuta varten lisää purkin pohjia, joista olisi sitten toivon mukaan mahdollisuuksia kirjoitella ja esitellä enemmän silloin.

Bette Box odottaa hakuaan, että siitä pyrin tekemään postauksen kuitenkin piakkoin.
Samoin yritän myös sen viime vuoden pannu-projektin tulos-postauksen saada tänne, kun kuvat odottaa koneella.
Näistä nyt vähän saa muuta ajateltavaa tähän nykyiseen soppaan.

Ei siis tämä vuosi alkanut kovin vahvasti ja naurahdin, kun huomasin "Fuckology"-sivulla (Facebookissa ja Instagramissa) päivityksen/meemin:

"I've decided my 2020 will start on February 1st.
January is a free trial month."

Eli näillä nyt mennään!
Palaillaan siis asiaan heti, kun pystyn.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Voimia, tottakai palailet vasta kun kerkeät! Mutta tuokin on hyvä strategia, että pyrit välillä hengähtämään toisten asioiden huolehtimisesta. Toisia ei voi pitemmän päälle hoitaa, jos ei huolehdi omasta psyykkisestä kunnostaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tämä on ollut melko kovaa itsensä kasassa pitämistä :/.
      Jospa tässä saa piakkoin henkisiäkin voimia palautettua sen verran, että jaksan koneelle asti raahautua vielä muutamaa postausta varten, ennen kuun vaihdetta!

      Poista

Suositut tekstit