perjantai 31. tammikuuta 2020

Yhteenveto Tammikuu 2020

Heissan!
Tämä tammikuu ei siis mennyt todellakaan suunnitelmien tai toiveiden mukaan...
En uskalla luvata helmikuulle yhtään parempaa aktiivisuutta tänne, koska äitini tilanne on pysynyt aika lailla ennallaan.
Nyt tämän kaiken päälle alkaa tulla kaikki byrokraattinen p*skakin vielä, niin en todellakaan tiedä, miten henkiset voimat tulevat riittämään...
TOSIN kosmetiikka-hömppä tekisi mulle kuitenkin niiiiin hyvää tämän kaiken keskellä ja oikeasti haluaisin tänne kirjoitella! Silti yläkertaan ja koneelle raahautuminen tuntuu vaan niin ylivoimaiselta ponnistukselta iltaisin, että se on jäänyt vain ajatuksen tasolle.
En ole saanut vielä edes kosmetiikkavarastojakaan laskettua loppuun, joten tuotteiden kulutuskaan ei tule kunnolla vielä kysymykseen :p. Ei onneksi ole jäljellä kuin pari kaappia omassa huoneessani ja sitten kellarin kylppäri eli voiton puolella ollaan jo!

Mutta nyt kuitenkin totuttuun tapaan sain tämän yhteenveto-postauksen alulle, niin ennen listoja katsotaan tähän pari tuotetta ensin.

Tämä 9ml ikivanha Avon ColorTrend Sparkle Rollerball Lip Gloss, Blackcurrant huulikiilto tuli nyt kuitenkin ainoaksi loppujaksi tälle kuulle.
Tämä menee roskiin, koska tästä ei tullut ulos enää mitään, vaikka kuinka kiillon sisältämä rulla pyöri.
Nuo glitterit ilmeisesti ovat kuivahtaneet tuonne yläosaan sen verran, ettei kiilto pääse enää ulos...
Tämä siis on roll-on huulikiilto ja ei tästä hirveästi mitään sävyä tullut huuliin. Hillitysti tuli myös kimalteita ulos, eivätkä häirinneet itseäni mitenkään.
Olisin varmasti loppuun käyttänyt, mutta en jaksanut alkaa tapella tuota kuntoon.
Sainpahan edes puolet käytettyä!

Viime viikonloppuna, kun tavattiin lounaan merkeissä ystävien kanssa, niin Mr.Insinöörin sisko MP antoi tämän 5ml minikokoisen Zarkoperfume Purple Molécule Eau de Parfym hajuveden mulle.
Tämä oli tullut MP:lle muistaakseni Glossyboxista ja kuulemma monet oli tätä kehuneet, mutta MP:n nenään ei ollut toiminut ollenkaan.
En ole vielä ehtinyt suihkia kokeiltavaksi (kun en voi työkokeilussa sairaalassa ollessani tuoksuja kovin käyttää), mutta mitä yritin pullon suusta nuuhkia, niin ei tuoksu kovin huonolta vaikuttanut omaan nenääni.
Jos ei iholla toimi, niin menee sitten vessasuihkeeksi :D. Siihen käyttöön oon jo muutaman muunkin minikoon siirtänyt :p.

Eli nyt sitten ne Tammikuun listat perinteen vuoksi esiin.
Ensin loppuneet:

-Avon ColorTrend Sparkle Rollerball Lip Gloss, Blackcurrant (9ml)

Yhteensä 1 täysikokoinen loppunut.
Sitten plussat:

+Paese Mono Eyeshadow, 07 Diamond
+Batiste Dry Shampoo & a Hint of Colour for Brunettes (200ml)
+Ziaja Med Physioderm Eye Cream (15ml)
+Eucerin Dermo Purifyer Oil Control Skin Renewal Treatment (5ml mini)
+Libresse V-Care Daily Intimate Wash Gel (20ml mini)
+Zarkoperfume Purple Molécule Eau de Parfym (5ml mini)

Yhteensä 3 täysikokoista ja 3 minikokoista tuotetta tullut.
Nettona Tammikuu meni plussalle 2 täysikokoisen ja 3 minikokoisen tuotteen verran.
Ei siis ollut kovin räiskettä tämä kuukausi :p.
Kyllähän mulla olisi loppunut tuotteita aika paljon ja pullon pohjia kyllä löytyy, mutta kun en olisi pystynyt niitä esittelemään täällä, niin päädyin siihen, että säästän nykyiset pohjat, teen lisää niitä ja sitten kun voimat riittää istahtamaan taas koneelle, niin kuluttelen hiljalleen pois ja esittelen ne täällä :).

Ja itse asiassa mulle tuli myös tuotteita enemmänkin, sillä veljeni kävi siivoamassa äitini asuntoa viime viikonloppuna ja otti sieltä pesuaineet, niin mulle tulleet pullot odottaa kassissa kyllä.
En kuitenkaan pysty ottamaan niitä vielä käyttöön pitkään aikaan tai laittamaan edes omille hyllyilleni, niin en laske plussiksi, ainakaan vielä...

Ai niin, sellaisen ajattelin vinkata vielä (joilla ei Instagramia ole, mutta jotka ovat mun Clionadh Cosmetics -postauksia täältä lukeneet ja kiinnostuneet merkistä), että he toteuttavat esitilaus-mahdollisuuden Stained Glass-kokoelmasta ja nämä tuotteet ovat 15% alennuksessa 2 päivää!
Pre-order alkaa 4.2. klo 22 Suomen aikaa. Alennusaika on 4.2. klo 22 - 6.2. klo 22 välillä.
Muut tuotteet ja kokoelmat eivät ole tuossa esi-tilauksessa mukana, mutta jos muita tuotteita tilaa myös, niin kaikki lähetetään yhtä aikaa.
Mä yritin tilata restock-aikana muutaman sävyn, mutta kun mun ostoskorissa oli 8 tuotetta ja 4 ehti mennä loppuunmyydyksi ennen kuin ehdin maksamaan, niin päädyin odottamaan uutta mahdollisuutta.
He päätyivät uuden restockin sijaan pre-order mahdollisuuteen, koska niin moni asiakas sitä toivoi ja tällä tavalla firma pystyy tekemään varmasti tarpeeksi sävyjä (koska nuo multichrome-luomivärit ovat ihan hullun kalliita tehdä) ja kaikki tulevat saamaan haluamansa.
Tämä toimi loistavasti Archeo-paletin esitilauksessa aikanaan, joten luottamus on korkealla tämänkin suhteen ^_^.

Mutta mä yritän saada tänne kaikesta huolimatta ne perinteiset postaukset eli ainakin ennustukset toivottavasti tulee sunnuntaina. Aion tehdä sen, vaikken nytkään niitä pohjia kuluttaisi kuukauden aikana. Näette silti, mitä olisi loppumassa, jos olisi normaali tilanne!
Myös se viime vuoden pannuttelu-tulos odottaa edelleen postailua :).
Mennään tässä siis päivä kerrallaan edelleen eteenpäin ja katsotaan, mitä päivät tuovat tullessaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Mä niin tykkään lukea sun blogias ja oon tietysti tosi pahoillani sun äidin tilanteesta. Mutta jos kosmehömppään välillä keskittyminen auttaa,niin mä ainakin aina luen innokkaasti uusia kosme-postauksia.
    Jaksamisia perheellesi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että mun höpöttelyt kiinnostaa <3.
      Varmasti tänne blogin pariin palailen, kunhan tässä saa akuuteimmat asiat ensin selviteltyä.
      Ja kiitos, voimia tässä on kyllä tarvinnut, että saa pään pidettyä kasassa!

      Poista

Suositut tekstit