torstai 2. tammikuuta 2020

Vuoden 2020 ensimmäinen kristallipallo-katsaus

Heipähei taas!
Niin se on vuosi 2020 nyt startannut!
En ole vielä laskenut kosmetiikkojani, mutta laput on tulostettu valmiiksi.
Päätin, että ensin katsotaan nämä ennusteet, niin helpottaa ehkä laskemisurakkaakin (jollain tavalla :D).
Otin kuvat valmiiksi myös viime vuoden pannu-projektin tuloksista! Harkitsin että olisin ne laittanut samaan postaukseen yhdessä tämän vuoden pannu-projektin kanssa, mutta koska mulla ei ole mitään haisua vielä, mitä otan projektiin mukaan, niin teen kummastakin sitten omat postauksensa tänne :).

Vaan mennään tämän tammikuun ennustuksiin!
Nyt en päässyt kellarissa käymään, koska alimmat 6 porrasta on jo irrotettu hiomista ja vahaamista varten, eikä siellä ole tikkaitakaan nyt. En sitten viitsinyt ulkokautta lähteä luistelemaan, kun piha on peilijäällä :p.
Yritän sopiviin kohtiin muistella, mitä kellarin kylppärissä voisi loppua, jos nyt siellä päästään käymään suihkussa, kylvyssä ja saunassa sopivan usein... Omissa toiveissa olisi saada portaat nyt joko tänä tai ensi viikonloppuna valmiiksi, niin ei olisi tuo kulkeminen kellariin enää niin haastavaa :D. Katsotaan, miten käy!
Niin ja senkin sitten tajusin kuvia ottaessa, että muutama purkki unohtui pois kuvista :p. Nekin siis yritän muistaa mainita sopiviin kohtiin!

Ensiksi hiustuotteita.
Kuivashampoita, nesteshampoita ja hoitsikoita sekä yksi hiuslakka.
Minikokoja suurin osa eli niiden käyttö jatkuu edelleen, vaikka huikean määrän sainkin nettona niitä viime vuonna kuluteltua ^_^.
Näistä mulla on hyvä fiilis, että tulisivat kaikki loppumaan.
Kellarissa mun muistin mukaan voisi olla lisäksi yksi normikoko ja minikoko, jotka ovat lopuillaan eli jos siellä suihkuttelen, niin loppumisia voi sieltäkin tapahtua.

Tässä on sitten kasvotuotteet.
Suurin osa on tuttuja tuotteita aiemmista ennusteista, mutta josko nyt kävisi tuuri :).
Lumenen meikkipuuteria oon käyttänyt vain viikonloppuisin, kun on aika murusina (arkiaamuisin ei ole ollut ylimääräistä aikaa säätää sen kanssa). Pitää yrittää ehkä nyt kuitenkin ahkerammin käyttää :).
Muut tuotteet ovat myös vähän niin ja näin. Todella vähissä, mutta silti aika riittoisia ja kun monesti sitten unohdankin käyttää, esimerkiksi tuota pohjustusta, kun on kiire :D.
Yritän kuitenkin parantaa tapani!
Kellarin kylppäristä voi olla mahdollista saada kulutettua minikokoinen kasvonaamio ja lisäksi voisin yrittää käyttää yhden kangasnaamion, kun viime kuussa en sitä ehtinyt sitten kuluttaakaan :).

Kroppatuotteita löytyi nämä.
Kaikki varmasti loppuu, jos pelkästään näihin keskityn :).
Kuvasta unohtui jalkavoide ja sitten se Dermosilin 500ml suihkugeeli, jota käytin vielä marraskuussa käsisaippuana. Otan sen taas käyttöön, kun tuo Senses loppuu, sitäkään ei ollut paljoa enää jäljellä.
Lisäksi jos käyn kylpemässä, niin saatan saada jonkun niistä kiinteistä hierontapaloista käytettyä myös kylvyssä :).

Viimeisenä laitoin tuoksut omaan kuvaansa.
Kroppasuihketta käytän siinä omassa tarkoituksessaan, mutta myös vessatuoksuna.
Lisäksi tein päätöksen, että käytän ainakin nuo muutamat mini-suihkeet nyt pois vessatuoksuna. Haluaisin mun tuoksuvalikoiman pienemmäksi ja sinne vain ne Täydelliset Tuoksut, joita käyttää :). Toki nyt en pysty hajuvesiä käyttämään kuin viikonloppuisin, niin senkin takia oon aatellut, että hyvä olisi valikoimaa pienentää, jos vaan on mahdollista :).
Katsotaan miten tämän päätöksen kanssa sitten käy :p.

Tällaisia lähden siis vuoden alkajaisiksi kokeilemaan, josko saisin ne pois varastostani :).
Eli kuvista pois jääneet huomioiden 14 täysikokoista ja 14 minikokoista olisi tammikuun urakkana!
Miltäs näyttää?
Onko teillä suunnitelmissa mitään pannuttelu-projekteja tai muita vähennysjuttuja? Tai vaikka "No Buy"-kuukautta?
Mutta täällä jatketaan seuraavaksi sillä viime vuoden pannu-projektin lopputuloksella :).
Miumoi <3


6 kommenttia:

  1. Meinaan kulutella vanhat varastot pois mahd. pian, koska edelleen löytyy usean vuoden ikäisiä purkkeja liikaa... mutta syynä ei ole niinkään enää tarve rajoittaa uusien ostoa rahan takia vaan halu siirtyä vanhan makuni mukaisista muovipulloista ym. ekologisempaan suuntaan. Ja oppia harkitsemaan yli päätään ostoksia paremmin etukäteen, ettei kerry liiallisia määriä enää tai tule ostettua niitä, mitä en periaatteessa haluaisi enää suosia. Odotan mielenkiinnolla pannupostauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erinomainen suunnitelma!
      Tuo juurikin, kun vanhoja purkkeja löytyy kaapista turhan paljon, niin itsellä tämä nykyinen taloudellinen tilanne on ollut hyvä "pakottaja", että nyt ne vanhat purkit oikeasti kuluu pois.
      Luulen myös, että tässä oppii nyt sen verran, että vaikka rahatilanne paranisi, niin enää en menisi tuonne ostomania puolelle. Eli harkintaa tulisi toivon mukaan täälläkin harrastettua enemmän tulevaisuudessa.

      Poista
  2. Mie aloitan taas joulukalenteriprojektin tänä vuonna ja Youtubessa pyörii yhä Project Use It Up sekä Project Polish -sarja :) Project Polish tosin vilahtaa välillä aina blogissakin.

    VastaaPoista
  3. Alotin viime vuonna jo älä osta mitään vuotta ja 4 kk meni hyvin ja sitten sorruin. Ja luovutin kokonaan. Nyt alotan uudemman kerran. Tänä vuonna onnistun. Kosmetiikkaa vaan kun kaikki edelliset loppuneet ja vaatteita vaan ne sallitut 3 kappaletta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata liikaa ruoskia itseään, vaikka repsahduksia tulee, se kuuluu asiaan :).
      Jatkaa vaan sitten repsahduksen jälkeen sinnikkäästi eteenpäin.
      Tsemppiä uuteen yritykseen, kyllä se siitä lähtee sujumaan ^_^.

      Poista

Suositut tekstit