torstai 5. maaliskuuta 2020

Ennusteita Maaliskuulle

Hellou!
Nyt pikkuisen paremmalla mielellä kirjoittelen, vaikka onkin ollut henkisesti raskaat pari päivää äitin tavaroiden läpikäynnin takia (ja huomenna jatkuu).
Tänään kuitenkin mulle ilmoitettiin, että äiti on nyt saanut paikan täältä Oulusta, niin olen siitä todella iloinen! Nyt pääsee ehtiessään vaikka päivittäin käymään \o/.
Tänään ei sitten valitettavasti ehditty käydä, kun meni aikaa tavaroiden purkuun, astioiden pesuun ja piti käydä kaupassakin. Mutta huomenna sitten :).

Nyt sain tässä iltasella vihdoin kuvattua tämän ennuste-postauksen purkit, niin käydäänpä viimein mahdolliset loppujat läpi!
Jälleen kerran varoittelen, että postaustahti ei edelleenkään tule olemaan välttämättä kovinkaan tiheä, mutta katsotaan, piristyykö oma mieleni nyt tuosta äidin siirrosta ja hänen useamman päivän virkeydestä johtuen!

Hiustuotteista löytyy taas aika lailla ne aiemmilta kuukausilta tutut minikokoiset pullot eli shampoota, hoitsikkaa, hiuslakkaa, kuivashampoota.
Katsotaan, kyllästynkö jo katselemaan samoja pulloja hyllyssä kuukausi toisensa jälkeen :p.
Kellarin kylppärissä en nyt käynyt, mutta muistelen siellä olevan ehkä 1 täysikokoisen ja pari minikokoista pulloa lisäksi.

Kasvojen hoitotuotteita löysin nyt vain nämä.
Tällä hetkellä on käytössä aika täysiä ja täysikokoisia tuotteita, niin tämän ennustaminen on nyt hieman haastavaa.
Puhdistusöljy tuntui tosi kevyeltä eli sen varmaan kulutan tässä loppuun pian! Voisihan myös tuon mini-seerumin käyttää pois, kun toivottavasti talvi alkaa täällä pikku hiljaa väistyä (vaikka yöllä tulikin lunta jälleen senttikaupalla :p).
Täytyy katsoa, miten postailuinnostus herää!
Kellarissa voisi olla ainakin 1 täysikokoinen ja 1 minituote.

Meikkejäkin päädyin ottamaan yhteiskuvaan!
Meikkipuutereissa on enää reunoilla "rapattavaa" ja peiteaineita pitää siveltimellä kaivaa.
Pohjustusainetta saa myös jo kunnolla puristaa ulos eli sen kyllä voisin halutessani tehokuluttaa pois.
Katsotaan, kestääkö tuo mini-ripsari kuitenkin vielä tämän kuun :p.

Kroppatuotteita tuli nämä. Suihkugeelejä ja rasvaa sekä tuo Lushin palakuorinta.
Voisin ainakin nuo Dermosilin suihkari-pullot viimein viruttaa, ovat kuitenkin sen verran kookkaita pyöriessään suihkun lattialla...
Kropparasvoja on useampi yhtä aikaa käytössä, niin yksi ei sitten kulukaan niin nopeasti :p. Lisäksi olisi yksi äidiltä ottamani rasva käytössä, jossa ei ole paljoa jäljellä.

Viimeisenä sitten nämä suhteellisen tutut tuoksut.
Vessatuoksuina käytän edelleen, mutta jälleen otin 3 äitiltä ottamaani tuoksua siihen, niin katsotaan, saanko näitä loppuun.
Tai noh, saisin jos vaan näitä pelkästään käytän :p.
Eli jälleen pitää miettiä sitä kirjoittamisfiilistä!


Yhteensä siis lähden nyt kokeilemaan 15 täysikokoisen ja 20 minikokoisen tuotteen vähentämistä!
Heh, ei tule kaikki onnistumaan, mutta voisin kyllä parhaani yrittää, koska otin nyt plussiksi muutaman äitiltä otetun tuotteen!
Pysyisi tasapaino yllä :p.
Tällaista siis tänne, postauksen aiheita olisi siis edelleen odottamassa jo muutama. Pitäkää peukkuja, että viimein tämä paikka jo vähän heräisi eloon :p.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit