tiistai 24. maaliskuuta 2020

Maaliskuussa käyttöön otetut tuotteet äitini kaapeista

Hei taas!
Täällä edelleen ollaan oltu nuhassa... Aina kun oon enemmän tehnyt jonain päivänä, niin seuraavana päivänä on sitten väsyneempi olo :/. Tämä on ehkä se ärsyttävin muoto olla "kipeänä" eli ei ole kuumetta tai muita kipuja, mutta kuitenkin on sellainen puolikuntoinen olo :(.
Ja mullahan mahdollisesti alkaisi ensi viikon keskiviikkona labratyöt apurahalla, mutta saa nähdä, pitääkö aloitusta siirtää tämän nuhan takia :/. Kaikki nyt riippuu siitä, ehtiikö kaikki asiat selvitä siihen mennessä, mutta myös siitä, mitä tämän koronan kanssa tapahtuu eli tiukentuuko kaikki entisestään...
Elämme siis jännittäviä aikoja...

Vaan ajattelin esitellä muutaman tuotteen, jotka päädyin ottamaan käyttöön nyt maaliskuussa äidiltäni ottamista kosmetiikoista.
Purkkeja on siis enemmänkin, mutta listaan niitä pienemmissä erissä kuukausittain käyttöön, ettei mun tilastot kerralla räjähdä ja tulee loppuneissakin edes vähän tasapainoa :p.
Tämän nuhan takia ei loppuneita olekaan tullut sitä vauhtia, mitä alkukuussa toivoin...

Tässä ensiksi muutamat kropalle ja kasvoille tarkoitetut tuotteet:
* Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser
* Avon Simply Delicate Feminine Cooling Wash
* Avon Naturals Herbal Dog Rose & Aloe Toner
* Avon Naturals Honey Essential Balm with Beewax
* Oriflame Tender Care Balm
Vaselinen äiti sai itselleen jostakin ja pullo on aika hyvin käytetty, siellä ei ollut enää kovin paljoa tavaraa.
Mähän ehdin viedä äitille viime vuonna oman täysinäisen pullon, joka taisi joskus tulla Bette Boxista. Sekin nyt jälleen odottaa kassissa eli palautui nyt takaisin... Tuon vajaan purkin saan varmaan pian käytettyä.
Intiimipesun tyhjennän jossain vaiheessa kellarin ja keskikerroksen kylppärien käyttöpulloihin, kunhan ensin hupenevat sen verran.
Kasvovesi (100ml pullo) oli noin puolillaan, niin päädyin ottamaan sen nyt käyttöön, vaikka ennestään mulla on käytössä vuosi sitten ostamani 500ml jättipullo, josta oon 1/3 käyttänyt. Tuleepahan vuorottelua :p.
Monikäyttövoiteet aion käyttää jalkapohjille, joten ne voi loppua jo huhtikuussa. Tosin siihen käyttöön mulla on muutama muukin purkki...

Otin suihkemaiset hajuvedet itselleni ja nämä menee nyt ensin vessasuihkeiksi, kun ovat todella vanhoja, eikä mun tyylisiä:
* 50ml Yves Rocher Pur Désir de Lilas Eau de Toilette
* 50ml Moschino Glamour Eau de Parfym
* 30ml Kenzo Kenzo Eau de Parfym
Äiti oli paljon tilannut myös Avonin kroppasuihkeita ja nekin löytyy tuolta kassista. Myös ne menee aikanaan vessasuihkeiksi, kun suurin osa on taas eri tyylisiä tuoksuja kuin mistä itse pidän.

Viimeisenä, kynsilakkoja otin myös ja monet Avonin glitter-kynsilakat omistin jo itsekin, niin ne annoin eteenpäin MP:n tyttärelle, glitterharakka kun on :D.
Nämä vanhat lakat jätin itselleni ja päädyin ottamaan nyt maaliskuussa listoilleni:
* Maybelline Colorama Glossy Nail Color, 02 Sweet Candy
* Anytime Colour Your Life Nail Polish, 11 Fantasy/Haave
Olivat hyvin juoksevia edelleen ja tuota Anytimea oon jo pari kertaa laittanut. Kivan huomaamaton kynsillä 2 kerroksella, kun on sellainen läpinäkyvä, mutta siinä on duochrome-efekti vaaleanpunaisen ja vaaleanvihreän kesken.
Pari muutakin kynsilakkaa jäi vielä kassiin odottamaan, listaan ne sitten huhtikuussa.

Pussissa odottelee vielä siis paljon pulloja suihkugeeleistä hajuvesiin ja kynsilakkoihin, mutta otan niitä tosiaan aina vähän kerrallaan käyttöön.
Tämäkin on yllättävän raskasta henkisesti alkaa nuita tuotteita käyttämään, niin senkään takia en pysty kaikkia kerrallaan listaamaan...

Tänään taas vastaavalta hoitajalta kuulin äitin kuulumisia ja viikonloppu oli mennyt entiseen tapaan eli ei ole tapahtunut mitään isompaa. On siis ainakin terveenä ilman tauteja pysynyt! Äitille kun perjantaina lisättiin DNR-päätökseen myös se, että raskasta tehohoitoa ei tulla antamaan, jos tulee jokin sitä vaativa tauti, koska taustallaan ei tule esim. hengityskoneesta hyötymään...
Nyt siis vieläkin suuremmalla syyllä toivon todella, että hoitohenkilökunta pysyy siellä terveenä, eikä heidän kautta tartu potilaisiin mikään tauti :/.
Erittäin raskaat ajat siis edelleen meneillään ja todella p*skaan aikaan tuo korona nyt tuli :'(. Täytyy toivoa vaan, ettei täysin kankkulan kaivoon mennyt se edistys, mitä ehti virkistymisessä tapahtua ennen vierailukieltoa :(.
Mutta yrittäkää tekin pysyä terveinä ja PLIIIS, noudattakaa kiltit ihan oikeasti niitä kieltoja ja suosituksia, mitä annetaan!! Juurikin, että hoitohenkilökunta pysyy terveenä ja eivät mahdollisesti oireettomina levittäisi tauteja hoidettaville :/.

Mutta mä jatkan taas pian kosmetiikkahömpän parissa! Sain tänään mun Maaliskuun Goodieboxin, kun Mr.Insinööri kävin sen mulle tuossa äsken hakemassa. Sen esittely siis seuraavaksi luvassa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit