tiistai 31. maaliskuuta 2020

Maaliskuun loppuneet tuotteet

Heippa!
Eipä nuo suunnitelmat loppuneiden esittelystä taaskaan toteutuneet, mutta ei anneta sen häiritä :D.
Sen verran vähän ja melko tuttujakin tuotteita loppui, ettei niistä omia postauksia olisi kannattanut edes tehdä :p.
Käydään siis nyt kaikki kerralla läpi!

Kuukauden ensimmäinen oli tämä 200ml Batiste Stylist XXL Volume Spray Dry Shampoo kuivashampoo/tuuheuttaja.
Olin ottamassa tästä kuvat hiuksissa viimeisellä käyttökerralla, mutta tavaraa olikin jäljellä liian vähän ja piti vähän toistakin kuivashampoota lisätä.
Mutta siis ihan samanlaista oli kuin aiemmatkin pullot ja nyt Sokoksen 3+1 Päiviltä tilasin taas uuden pullon :D. Josko sitten saisin otettua kuvat hiuksistakin viimein, vaikka aika samanlainen tämä oli muihin Batiste-kuiviksiin verrattuna.
Käyttö siis jatkuu!
Mulla on kaapissa nyt Bettestä tullut pullo ja viime syksyn 3+1 Päiviltä ostettu jättipullo eli hyvään aikaan tuli nuo hulluttelutarjous-päivät. Useamman pullon tilasin niin Hullareilta kuin Sokokselta, joten loppuvuosi on kuivashampoiden osalta turvattu, kunhan ne viime keskiviikon tilaukset suvaitsisivat saapua joskus...

Toisena tuotteena loppui 10g Lumene Longwear Blur SPF15 Powder Foundation, 1 Classic Beige / Kultahiekka meikkipuuteri.
Ostin näitä viime keväänä 2kpl, kun käytiin Tampereella Hulluttelemassa ja tämä oli siis niistä ensimmäinen.
Olen jo yhden rasian käyttänyt aiemmin ja tuon perusteella oli siis pakko ostaa lisää :).
Edelleen toimi hyvin omalla ihollani!
Harmi, etten koskaan muistanut uusia kuvia ottaa tästä kasvoilla, mutta toinen rasia on siis jo käytössä ja tilasinpa yhden rasian taas 3+1 Päiviltä (vaikkei ollutkaan ihan niin hyvä tarjous kuin tuolloin vuosi sitten).
Näitä meikkipuutereita (Make Up Storen myös) tuli tosiaan siinä 3kk työkokeilun aikana käytettyä päivittäin, kun olivat niin helppoja ja nopeita käyttää kiireisinä aamuina.
Käyttö siis jatkuu, vaikka kyllä mun pitäisi niitä nestemäisiäkin saada jo tuolta laatikoista vähemmäksi...

Ja viimeisenä sitten yhteiskuva. Sain nämä parin vuoden takaiset joulun ajan 500ml jättipullot eli Dermosil Energizing Shower Gel ja Dermosil Calming Shower Gel suihkugeelit käytettyä.
Kolmasosan ehkä käytin suihkugeelinä ja välillä kissan hiekkalaatikon pesussa, mutta sitten päädyin ottamaan käsisaippuaksikin, koska nestemäisiä käsisaippuoita ei kaapissa ole 2 pulloa enempää.
Pakko siis alkaa suihkugeelejä kuluttamaan :p.
Nämä ostin siis täysin tuon pullon ulkonäön perusteella ja alunperin suunnittelin säästäväni nämä käytön jälkeen, mutta nyt tuota tavaraa on täällä säilössä jo niin paljon, että pakko laittaa kaikki ylimääräinen menemään... Onneksi kuvat jäävät muistoiksi.
En muista näiden tuoksukuvauksia enää, mutta Energizing taisi olla sellainen hedelmäisempi ja Calming kukkaisempi.
Käsien pesussa yksi pumppaus oli oikein sopiva määrä ja itseasiassa ei ihan hirveästi tuntunut kuivattavan käsiä, vaikka näinä aikoina onkin tullut runsaammin käsiä pestyä!
Kiva kokemus siis, mutta ei jää ikävä kuin ehkä pullojen ulkonäköä :D. Jatketaan seuraaviin suihkugeeleihin!

Ei siis ollut mitään tuotteiden ilotulitusta tässäkään kuussa, mutta toivon, että huhtikuu toisi taas intoa  ihonhoidon lisäksi meikkaamiseenkin jälleen. Toivottavasti tämä nuha alkaisi antautua!
Tympii kun rauhallisempien päivien jälkeen tuntuu olo hyvältä, mutta esim. eilisen jälkeen (piti käydä äitin asunnolta hakemassa viimeinen tavarakuorma ja viimeiset siivoukset tekemässä) on olo ollut ihan jumalattoman väsynyt, enkä yöllä saanut kovin hyvin nukuttua... Sehän sitten johti siihen, että aamulla päätä särki ja migreenilääkkeet otettuani torkuinkin pitkälle iltapäivään :(.
Unirytmi uhkaa siis nyt mennä ihan höpöksi, joten pitää varmaan huomenna pakolla nousta oikeasti aikaisin, niin rytmi olisi vielä korjattavissa väsymyksenkin uhalla.
Vaan laittelen yhteenvedon tänne sitten huomenna, niin palaillaan asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Huomaa kyllä, että verkkokaupoissa on ruuhkaa. Itsehän sain Sokoksen tilauksesta ensimmäiset kolme tuotetta viime viikon alussa :D Ja eilen oli lähetetty loput tavarat tilauksesta.

    Instagramista kun on seuraillut muiden tilauksia, niin siellä on ruokakassienkin tilauksia mennyt viikon, jopa kahden päähän, kun ei ole ollut oikein toimituksia enää avoinna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, nekö voi osissa ne lähettää Sokokselta :o !?
      Tää on kyllä aivan hullua menoa... Noh, nyt on entistä parempi syy pidättäytyä myös nettishoppailusta :D.
      Kunhan nuo tilaukset saan, niin taas pärjää hyvin pitkän aikaa. Mukana kyllä oli myös vanupuikkoja ja hammastahnoja, niin niiden takia toivon, että tulis piakkoin, kun vanupuikot on kohta loppu :D. Toki niitä onneksi voi mies käydä ostamassa sitten kaupastakin :).

      Poista

Suositut tekstit