maanantai 2. maaliskuuta 2020

Yhteenveto Helmikuu 2020

Heissan!
Nytpä tulisi sitten viimein taas se Helmikuun yhteenveto, kun eilen en jaksanutkaan postailla...
Oli äitin luona käynti-päivä, niin se oli hieman rankkaa taas vaihteeksi...
Vaikka nyt oli erittäin mahtavaa se, että äiti oli hereillä, todella rauhallinen ja silmät auki koko sen meidän 2,5h vierailun ajan, niin kaikki muu, mitä on nyt muutaman päivän aikana tapahtunut siellä, ärsytti ja ahdisti varsinkin kun useampi hoitaja on mulle ja veljelle aivan eri asioita selittäneet... Ei nyt oikein tiedä sitten, mikä asia pätee ja mikä ei, mutta toivotaan, että lääkäri soittaisi piakkoin ja selvittäisi asiat kunnolla :/.
Myös nyt loppuviikosta aiotaan käydä tyhjentämässä äitin asuntoa, kun on peräkärryt saatavilla, niin raskas viikko jälleen tiedossa eli postaustahti tuskin tulee vieläkään tihenemään tässä kuussa.

Vaan nyt kun on jälleen postaus aloitettu valituksella, niin voidaan mennä itse asiaan eli siihen Helmikuun yhteenvetoon!
Aloitetaan loppuneilla:

-The Body Shop Frosted Cranberry Shower Gel (60ml mini)
-Rituals… The Ritual of Ayurveda Indian Rose & Sweet Almond Oil Harmonizing Foaming Shower Gel (50ml mini)
-Fourth Ray Beauty Keep Clear Clarifying Tonic (122.75ml)
-Lumene Valo Nordic C Glow Refresh Hydrating Mist (100ml)
-Avon Encanto Pink Bouquet & Amber Irresistible Body Spray (100ml)
-Avon Senses Winter Magic Apple and Blackberry Daily Hand Wash (250ml)
-Clinique Chubby Lash Fattening Mascara, 01 Jumbo Jet (4ml mini)
-Batiste Pretty & Delicate Rose Gold Dry Shampoo (200ml)
-Avon Care Rich Moisture Lip Balm (4.5g)
-Avon FootWorks Glyserine and Cocoa Butter Deep Moisture Foot Cream with Massanger (150ml)
-Oriflame Beauty Waterproof Make Up Remover (100ml)
-Biozell Volumizing Dry Shampoo (100ml mini)


Yhteensä 8 täysikokoista ja 4 minikokoista tuotetta loppunut.
Sitten plussat:

+Mudmasky Aftermask Vitamin Serum (30ml)
+Goodiebox Essentials Cotton Cloud Face Mist (150ml)
+Bio2You Nutritive Night Face Mask (50ml)
+J.Mäki Professional Repair Hair Conditioner (300ml)
+Love Beauty & Planet Blooming Radiance Sheet Mask (kangasnaamionäyte)

Yhteensä 4 täysikokoista tuotetta ja 1 näyte tullut.
Nettona Helmikuu meni miinukselle 4 täysikokoisen ja 4 minikokoisen tuotteen verran, vaikka myös 1 näyte tuli lisää varastoon!
Nyt siis helmikuussa kulutinkin aikomuksiani vastaan niitä pullojen pohjia pois :).
Paljon niitä vielä jäikin onneksi ja täytyy katsoa, miten aion tässä maaliskuun aikana tehdä eli teenkö pohjia lisää säästöön vai saisinko kulutettua niitä ja esiteltyä täällä tiheämmin...
Nollille en aio miinus-listaa jättää kuitenkaan :D.

Tässä kun odottelen, että kameran akku latautuu, niin aloin katsella äitiltä otettuja kosmetiikkoja ja sitten tulevaa pannu-projektipostausta.
Äitin pulloista voisin nyt muutaman ottaa käyttöön ja myöskin siis plussiksi maaliskuun listaan. Suurin osa on lähinnä vessatuoksuiksi ja sitten pari kynsilakkaa ja muuan random-tuote. Teen niistä oman postauksensa sitten.
Pitäisi myös ennustuspostaus alkaa suunnittelemaan tässä ja sitten tuohon pannu-projektiin pitäisi keksiä toinen luomiväripaletti pannuttamiseen. Runsaampaan käyttöön oon jo paletin päättänyt, mutta pannutus-paletti on tosiaan vielä täysi mysteeri...
Täytyy alkaa käymään paletit vielä läpi, mutta jos haluatte ehdottaa jotain, niin otetaan niitäkin lämpimästi vastaan :D.

Tällaisia suunnitelmia täällä, mites teillä on mennyt vähennysprojektit??
Vaan nyt voisin vielä tälle päivää huviksi meikkailla pärstää, vaikken olekaan mihinkään lähdössä :p. Samoin kynnet voisin lakata piiiitkästä aikaa, reippaasti yli 3kk edellisestä kerrasta, kun työkokeiluun ei voinut kynsiä lakata, eikä myöskään hajuvesiä käyttää!
Voipi olla, että vähän piristää tuokin jo mieltä :).
Palataan taas seuraavassa postauksessa (toivottavasti pian) asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Ei ole kyllä yhtään uutta, että jokainen hoitaja selittää asiat eri tavoin, valitettavasti.. Isän äidin kanssa oli myös hieman hoitolaitoksen sisällä kommunikaatio-ongelmia, vaikka he kaikki asiat koneelle kirjoittivat, niin silti. En vaan aina ymmärrä itsekään näitä, kun omaiset saa sitten tehdä oman työnsä ja kaivaa kaikki kivet ja kannot, että asia selviää.

    Meillä oli se hyvä puoli, kun siellä on tuttuja töissä ja äitini tekemässä asiakkaille ruokaa, niin sieltäkin kautta sai vähän uutta tietoa. Meille ei aina edes ilmoitettu kohtuullisen aikaikkunan puitteissa, jos mummo oli siirretty vaikkapa kotiin tai keskussairaalaan. Äitini yleensä soitti/laittoi viestiä, kun tuli keittiöön ilmoitus, että ei ruokaa tmv.

    Ymmärtää kyllä, että heilläkin on kiirettä/työvoimapulaa (ainakin meillä päin) yms. niin ei aina ihmekään, jos ei ajatus oikein juokse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan kuin ei muutenkin olisi jo raskasta henkisesti käsitellä tuo sairastuminen ja kaikki muu byrokratia, niin sitten joutuu kaikki tiedot kaivamalla kaivamaan hoitajilta :(.
      Onneksi tuolla oli toissa päivänä yksi hoitaja, joka tuntui olevan enemmän kartalla tilanteesta, niin vähän helpotti.
      Nythän äiti on onneksi siirretty tänään tänne Ouluun, niin helpottaa asioiden hoitamista paljon ja ehkä pysyy asioista paremmin kärryillä, kun ei ole päiviä välissä!

      Poista

Suositut tekstit