sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Taas yksi karvas oppitunti

Heissan!
Nyt on esittelyssä tuote, joka antoi mulle jälleen uuden karvaan oppitunnin siitä miten käy, kun liikaa jemmailee näitä kosmetiikkoja kaappeihin ja se on vuoden 2016 joulutuotteena ollut 180g
Lush Papa Noël Face Wash Jelly kasvopuhdistusjelly...

Jep... Huomasin tuossa, että tässä oli mennyt 2018 "parasta ennen"-päivämäärä ja totesin, etten todellakaan ehdi millään käyttää kyseistä mötikkää enää loppuun, kun käyttämäni pienempi pala ei tuntunut kuluvan mihinkään...
En tajua, miksen laittanut suihkujellyjen tapaan myös tätä pakastimeen säilöön, kun siellä se ei olisi mennyt miksikään. Idiootti mikä idiootti...
Ei tämä ollut pilalle vielä mennyt, tuoksui edelleen sitruksiselle, mutta turhaan mä tätä enää säilön tämän pidempään, kun ei tuota olisi saanut käytettyä loppuun.
Aina välillä aamuisin pesin kasvot tällä, sillä oli melko hellävarainen puhdistaja ja sai muutenkin melkoisen kauan pyöritellä kasvoilla, että sai jotain pesemisen fiilistä aikaan.
Välillä myös ärsytti se jellyjen ominaisjuttu eli lipsahteli kädestä melko herkästi pois.
Tuo jellyhän oli sellainen pukin pään muotoinen, vähän niin kuin "naamio" :D.
Jätti kuitenkin ihon kivan pehmeäksi eli jos olisin pakkasessa säilönyt tätä, niin olisin aamuputsarina voinut käyttää pikku hiljaa loppuun asti.
Ikävä tätä ei kuitenkaan jää, vaikka ärsyttikin todella paljon taas heittää roskiin jotain...

Onneksi en enää nykyään ole aivan yhtä paha jemmaaja/ostosmaanikko kuin mitä silloin 4v sitten, varsinkaan tällaisten "tuore"tuotteiden kanssa. Nyt sen huomaa selkeästi, että karvaat oppitunnit ovat alkaneet mennä pikku hiljaa perille asti (huonomman rahatilanteen lisäksi siis).
Tuosta Papa Noëlista tuli siis jälleen sellainen fiilis, etten halua ostaa/tilata taas pitkään aikaan mitään, pohdin nyt jopa sitä tämän kuun Avoninkin tilausta. Tosin rakas R halusi sieltä jotain tilata, niin pitää kuitenkin tilaus tehdä, mutta niitä omia tuotteita alan pohtia entistä kriittisemmin. Onneksi tässä on vielä pari viikkoa aikaa miettiä!

Välillä näitä ikäviä opetuksia siis tarvitsee, että muistaa sen todellisuuden katsellessa silmät himoiten nettikauppojen kosmetiikkapurkkeja :D.
Ootteko te muuten joutuneet heittämään jotain roskiin viime aikoina?
Mutta seuraavaksi tulee ihan loppuneitakin esittelyyn!
Miumoi <3

8 kommenttia:

 1. Just eilen jouduin heittämään kaksi hajuvettä. Olivat muuttuneet, kun muutaman viime kuukauden säilytin valoisassa. On se varmaan nyt uskottava, että säilytyspaikalla on väliä, kun olivat ennen tätä kestäneet pimeässä 5-7 vuotta. Saman oon huomannu, että jemmailun takia pettymiset vie kyllä shoppailun ilon luonnostaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts :(. Et pystynyt vessatuoksuinakaan niitä käyttämään pois?
   Näillä kyllä pikku hiljaa oppii kaiken säilyttämispaikoista jemmailun vältteluun :p.
   Onneksi itselläni on melko harvinaista, että tarvitsee nakata roskiin... Meikit toki yleisimmin menee tähän kategoriaan, varsinkin huulipunat ja -kiillot.

   Poista
 2. Ei kyllä tule mieleen tuotetta, jonka olisin heittänyt pois.

  Mutta.. nyt kun blogia katsoin niin heitin G9 Skin Hydrogel -silmänalusnaamiot pois :D Käytin ehkä 10 paria, mutta ne valui jne. ja koska multitaskaan, niin ei sovellu miulle.

  Niissä oli naamiot myös tuonne yläpuolelle about kulmakarvojen seudulle, ilmankos en enää muistanut, kun en tykännyt niistä :'D Muutaman sain hajoitettua, ohuuden vuoksi jo ennen, kuin kerkesin asetella paikoilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että sullakin on suhteellisen harvinaista, että tarvitsee heittää roskiin mitään käyttämättä!

   Poista
 3. Voi kyllä... Asuntoamme remontoidaan ja ollaan nyt evakossa. Alunperinkin ajattelin tämän olevan hyvä tilaisuus käydä kosmetiikkajemmat läpi, mutta sitten ilmoittivat rempan aikaistumisesta joten tuli pikku kiire.. En millään ehtinyt/jaksanut tutkia kaikkia tuotteita ovatko vielä käyttökelpoisia eli roskiin meni aikalailla tavaraa. Löysin muuten suht antiikkisen Yveksen Monoï -suihkarinkin, päiväys oli mennyt muistaakseni v. 2016. Väri oli muuttunut epäilyttäväksi ja mietinkin ensin heittäväni sen pois. Mies siinä tuumasi että voihan se olla vielä ok, joten päätin kokeilla. Tuoksukin oli hiukan muuttunut, mutta kyllä se sittenkin vielä asiansa ajoi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, onpa harmi, että jouduit roskiin laittamaan enemmän tavaraa :/.
   Tsemppiä sinne evakkoon! Meneekö koko asunto uuteen uskoon?
   Itellä kokemusta on vain putkiremppa-evakosta, ei onneksi tarvinnut kaikkia tavaroita evakko-kämppään roudata, vaan pystyi aina tarvittavia juttuja hakemaan käyttöön.
   Tai noh, tokihan meilläkin on tuo remppa nyt koko ajan, mutta täällä pystyy onneksi asumaan :D.

   Poista
  2. Joo, pistävät oikeastaan kaiken uusiksi (tai no, en tiedä tekevätkö sisäkatolle mitään ja parveke jää ennalleen), joten se on vähän niin kuin uuteen kämppään muuttaisi =) Putkiremppaa ei onneksi sentään tehdä...

   Poista
  3. Oii, kuulostaa kyllä kivalta! Tai siis hermoja raastavaahan se on, mutta lopputulos on sen arvoista ^_^.

   Poista

Suositut tekstit