maanantai 27. huhtikuuta 2020

Huhtikuussa loppuneet hiustuotteet

Heissan!
Nyt oon päätynyt siihen, etten näiden viimeisten päivien aikana enää kuluta purkkeja loppuun, vaan säästän ne taas tulevalle kuulle ^_^.
Seuraavaksi olisi vuorossa loppuunkulutetut hiustuotteet ja suurin osa näistä onkin Bette Boxista tulleita!

Tuossa ihan kuun alussa loppui aivan ensimmäisenä tämä 200ml Batiste Dry Shampoo & A Hint of Colour for Brunettes sävyttävä kuivashampoo, joka tuli Tammikuun Bettestä.
Tämä siis erosi normaalista Batisten kuivashampoosta siinä, että mukana oli vähän sävyttävää "väriä".

Tässä kyseinen kuivashampoo siis omissa hiuksissani.
Kyllä siinä ehkä hivenen vaaleanruskehtavaa sävyä oli mukana.
Myös rasvaisuutta vei kohtuudella mennessään, mutta odotin tältä enemmän, Batistea kun oli kuitenkin.
En siis tule itselleni tätä sävyttävää versiota ostamaan, vaan käytän mielelläni niitä normaaleja versioita.

Seuraavista loppuneista olen todella iloinen!
Ensin loppui tämä 30ml minikokoinen Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Shampoo, joka tuli Bettestä Helmikuussa 2019.
Shampoita on kyllä hyllyt notkuneet, joten helpotuksen huokauksia pääsi tämän kuun aikana useampikin!
Tämä oli kyllä melko pesevä tapaus itselleni, takutti jonkin verran.
Koska mulla ei ole nyt vaalennettua tukkaa, niin en osaa siihen mitään sanoa, mutta aika perusshampoo fiilis tästä jäi...
Ei siis jäänyt mieleen sen kummemmin, joten tuskin tulee ainakaan tarkoituksella ostettua uudelleen.

Toinenkin blondeille tarkoittu shampoo loppui, kun kulutin ahkerasti tätä 200ml L’Oreal Elvital Color-vive Purple Shampoota viime kesästä lähtien.
Pullo tuli vuosi sitten Huhtikuussa Bette Boxista.
Otin tämän viime kesänä käyttöön, kun värjäytin hiukset kampaajalla violettiin vivahtavaksi. Hyvä syy käyttää tuo violetti shampoo siten pois :D.
En kyllä muuten osaa tästä muuta sanoa kuin että oli ihan pesevä tapaus myös, takkuja tuli siis. Tarvitsi siis hyvän silottavan hoitiksen, että sain hiukset selviksi.
Ehkä jos joskus taas blondiksi värjään, niin voisin vielä ostaa kokeiluun (jos ei muuhun ole varaa), mutta muuten jää kaupan hyllylle.

Viimeisenä shampoona loppui vielä 250ml Noughty Care Taker Scalp Soothing Shampoo, joka myös tuli viime keväänä, Maaliskuussa Bettestä.
Merkki oli itselleni outo ennen tätä kokeilua, mutta tosi kiva, että sain nimenomaan tämän päänahkaa rauhoittavan version.
Toimi oikein kivasti, varsinkin jos laiskuuksissani jäi 2-3 päivää pesemättä hiukset... Rauhoitti yllättävän hyvin sen raastavan kutinan!
Huomasin myös, että vaikka vaahdotin hiukset tällä kahteen otteeseen, niin tämä ei takuttanut hiuksia kovinkaan pahasti, vaan ne jäivät yllättävän pehmeiksi.
Hyvä kokemus oli siis ja tätä voisin ostaa kyllä mielelläni uudelleen!

Viimeisenä Bette-tuotteena tällä erää loppui tämä vähän vanhempi 100ml minikokoinen TRESemmé Expert Keratin Smooth Conditioner hoitoaine, joka on tullut Toukokuussa 2017 Bettestä.
Aika hitaasti tuli siis käytettyä, vaikka saman sarjan shampoo onkin loppunut jo aikoja sitten :p.
Olisin saanut tämän halutessani myös nopeamminkin käytettyä, sillä ei tämä mun hiuksia kovinkaan hoitanut tai varsinkaan takkuja selvittänyt, käyttipä sitä miten paljon tahansa.
Jos siis käytin tätä yksinään, niin aika paljon jouduin hiuksiin jätettäviä aineita käyttämään, että takut selvisi harjan kanssa.
Ei siis ollut minun juttu, eikä tule ikävä.

Seuraavaksi kulutin tämän 60ml minikokoisen The Body Shop Banana Truly Nourishing Conditioner hoitoaineen pullon pohjan pois.
Tässä oli todella vahva banaanin tuoksu ja se oli sitä luokkaa, että alkoi melkein yskittää. Siitä huolimatta pidin tuoksusta :D.
Hoitotehot eivät kovin takuttuneessa tukassa riittäneet niin hyvin kuin olisin toivonut, mutta runsaammalla kädellä käyttäessäni sain kohtuullisen lopputuloksen aikaan ja jonka vielä viimeistelin jätettävällä hoitoaineella tai hiusöljyllä.
En todennäköisesti tule täysikokoista pulloa ostamaan, ehkä minikokoisen voi ostaa joskus, jos haluan tuoksua fiilistellä :).

Myös tämä 60ml The Body Shop Strawberry Clearly Glossing Conditioner hoitsikka koki loppunsa ja hoitotehot olivat aika lailla samaa luokkaa kuin tuossa banaani-versiossa. Enemmän käytettynä selvitti hiukset kohtuudella.
Ihana mansikan tuoksu tässä oli kuitenkin, niin sen takia voisin vaikka joskus täysikokoisen pullon tarjouksesta ostaa :D.
Käyttäessäni yhdessä esim. Maria Nilan Heal-hoitoaineen kanssa, kaikki toimi eli tuoksu oli kiva ja hiusten takut selvisivät :p.
Onneksi mini-shampoo on vielä jäljellä, niin sillä saa tunnelmoida tuoksua edelleen :D.

Huomenna tulee sitten kuun viimeiset loppuneet, kun sain jo kuvat muokattua ja postausaihion tehtyä luonnoksiin ^_^. Sitten saakin alkaa kirjoittaa vappuaatoksi erästä kivaa postausta ;).
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Miulla on käytössä J.Mäki -hoitoaine ja se ei kyllä tee yhtään mitään. Saa pumpata todella paljon pullosta, jopa 12 kertaa ja silti ei silota takkuja tai muutakaan :S Varmaan pitäisi kaataa koko pullo hiuksiin, että edes latvat saisi takuttomiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla sama juttu sen ensimmäisen J.Mäki Color-hoitsikan kanssa (joka Bettestä tuli sillon viime vuonna). Ei toiminut yhtään...
      Nyt kun tuli Goodieboxista saman merkin eri sarjan hoitsikka, niin se on parin kerran jälkeen ehkä ihan hitusen parempi, mutta pitää jatkaa vielä kokeiluja.

      Poista

Suositut tekstit