tiistai 28. huhtikuuta 2020

Huhtikuussa loppuneet vartalotuotteet

Hellou!
Nyt olisi aika käydä läpi tämän kuun viimeiset loppuneet!
Oon aika tyytyväinen tämän kuun vähennyksiin, vaikka plussaa tulikin nyt pitkästä aikaa reippaammin :D. Täytyy toivoa, että seuraavat kuukaudet tasoittaa jälleen tämän kuukauden "tuhoja" :D.
Mutta ne loppuneet, tässä postauksessa on kaikki kroppatuotteet!

Tämän viime Syyskuussa Bette Boxista tulleen 50ml minikokoisen Bio2You Natural Face Body Hair Oil monitoimiöljyn päädyin käyttämään kylpyammeessa.
Jeeeee, mä kävin kuin kävinkin kylvyssä piiitkästä aikaa tässä kuussa :D. Jotenkin tuo alkuvuosi vaan hujahti huomaamatta niin, että edellisestä kylvystä olikin yli 4kk aikaa... Toivon nyt, että pääsen taas siihen 1-2krt/kk rytmiin, varsinkin kun tuonne kellariin pääsee vihdoin helposti rappusia pitkin :D. Voisi alkaa niitä Lushin suihkujellyjäkin käyttämään hiljalleen tuolta pakkasesta pois :p.
No mutta tämä öljy! Toimi hyvin kylvyssä ja iholle jäi öljykerros kosteuttamaan. Jälkeenpäin ajatellen olisi tarvinnut vain puolet pullosta käyttää kerrallaan, sillä ammeen yli loiskunut vesi teki lattian aika liukkaaksi.
En käyttänyt tätä muuten (tai en ainakaan muista...), niin muihin öljyn ominaisuuksiin en osaa sanoa mitään.
Olisin varmaan kropalle käyttänyt tämän, jos ei noita kropparasvoja olisi niin paljon tuolla kaapissa...

Taas yksi minikokoinen suihkugeeli on myös käytetty, kun tämä 55ml Dove Deeply Nourishing Body Wash loppui. Tämä on tullut jo peräti Toukokuussa 2015 Livboxista...
Tämän siitä jemmailusta ja keräilystä saa... Noh, parempi käyttö myöhään kuin ei milloinkaan :p.
Tykkäsin tästä yllättävän paljon, vaikkei esim. tuoksunut juuri miltään.
Pesi hyvin, mutta iho ei mielestäni jäänyt niin kuivan tuntuiseksi kuin yleensä normaalien suihkugeelien jälkeen.
Voisin joskus (kun kaapit on tyhjemmät) katsella kaupan hyllyiltä näitä Doven suihkugeelejä enemmänkin!

Näin tämän korona-kevään aikana tulee käsiä pestyä ja sainkin taas yhden nestesaippuan kulutettua, kun tämä 250ml Dermosil Sweetheart Hand Soap loppui.
Tämähän oli se ihania pikkuisia sydämiä sisältävä käsisaippua <3.
Edelleen esteettisesti yksi kauneimpia saippuoita, joita oon käyttänyt <3.
Harmittaa, etten jemmannut näitä 2 pulloa enempää, kun oli Dermosilillä myynnissä :(. Yksi Tindra-pullo on vielä kaapissa, jota hetken nyt aion säästellä :p.
Molempia voisin siis lisää ostaa, ihan vaan ulkonäön takia <3.

Sweetheartin jälkeen kulutin tämän äitiltä otetun jämäpullon eli Avon Senses Peaceful Reflection Daily Hand Wash käsisaippuan pois.
Pullossa oli enää ehkä 1/3 jäljellä jotain täyttösuihkugeeliä, mutta listoihin meni tämän pullon nimellä :).
Pumppu oli tässä tympeän jäykkä eli ei jää ainakaan täyttöpulloksi (toki täyttöpulloja löytyy itseltäni jo 2 ennestään :p).
Käyttöön lähti tämän jälkeen jälleen Dermosilin pumppupullossa oleva suihkugeeli, joka loppuu ihan pian :). Pitää ensi kuussa ottaa sitten se toinen äitiltä otettu käyttämätön käsisaippua käyttöön! Sen jälkeen saa alkaa urakoimaan suihkugeelejä täyttöpullossa, kunnes raaskin sen viimeisen Tindra-käsisaippuan käyttää. Muita nestesaippuoita ei olekaan sitten enää kaapissa :o!!

Myös toisen äitin jämäpullon kulutin, kun tämä Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser suihkutettava kroppavoide loppui.
Tässä oli enää sen verran vähän jäljellä, ettei moneen käyttökertaan riittänyt.
Äitini siis piti tästä, mutta pidin myös itse.
Erittäin kätevä, kun suihkuttamisen jälkeen ei kovin paljoa tarvinnut levitellä enää, imeytyi hyvin ja kosteutti ihoa.
Mullehan tuli Bettestä (tai Livboxista) myös tällainen ja ehdin sen viime vuonna viedä äitille, kun hän pyysi lisää vartalovoidetta. Noh, eipä ehtinyt käyttää ja nyt se täysi pullo on taas tuolla odottelemassa käyttövuoroaan.
Bettestä (tai Livboxista) tuli myös se vihreäkuosinen Aloe(?)-versio, joka myös odottaa käyttövuoroaan. Oon ihan tyytyväinen, että ne ovat mulla! Hyvä kokemus jäi eli käytän ne kyllä mielelläni, kun niiden aika tulee!

Jeee, toinenkin kroppavoide loppui!
Tämän 75ml minikokoisen Nivea Creme Cream voiteen sain rakkaalta ystävältäni Katrilta muistaakseni joululahjaksi jokunen vuosi takaperin!
Nyt tämä on siis viimein tullut käyttövuoroon :p.
Muutaman kerran käytin tätä kropalle, mutta valitettavasti oli omaan makuun liian jankkia, että purkki päätyi jalkarasvaksi.
Itselläni meni siis todella pitkään työstää tätä iholle, kun tämä ei normaalien emulsioiden tapaan edes liukunut helposti iholla. Ei siis myöskään imeytynyt kovin nopeasti iholle.
Kuivempi ihoiselle varmaan voi olla ihanteellinen, mutta esim. tuohon Vaselinen suihkutettavaan versioon työstämisen vaiva on todella suuri :D.
Ihon tämä kuitenkin kosteutti erittäin hyvin, mutta en fanittanut sitä lähmäistä tunnetta, joka jäi melko pitkäksi aikaa iholle. Jalkavoiteena meni kyllä hyvin! Tuoksu oli se perusvoidemainen nivea, mikä ei myöskään sytytä, mutta menee kyllä :).
En siis itse ostaisi uudelleen, mutta kiva oli testata näin lahjana saatuna ^_^.

Vielä yksi voide loppui, kun sain kulutettua myös tämän 15g minikokoisen Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm monitoimivoiteen, joka on tullut Marraskuussa 2016 Jolie-boxista.
Tuolloin olin tästä erittäin innoissani, kun tämä on tosiaan todella monikäyttöinen rasva.
Valitettavasti kun avasin purkin, niin tuote oli aivan liian ruusuisen tuoksuinen omaan nenääni, että olisin voinut käyttää sitä muuten kuin jalkapohjissa eli mahdollisimman kaukana nenästäni...
Jalat olivat siis erittäin kosteutetut, kun käytin tuota Niveaa ja tätä Beauty Balmia suihkun jälkeen.
Tuoksun takia en kuitenkaan kykene ostamaan uudelleen käyttöön, mikä harmittaa, kun olisi ollut mielenkiiintoista kokeilla eri käyttökohteita tälle!

Jalkateemalla jatkuu vielä.
Päädyin näin karanteenioloissa käyttämään myös pitkästä aikaa nämä Dermosil Spa & Sauna Exfoliating Socks kuorivat sukat.
Olikohan nämä jo 3.kerta näillä.
Nyt ei paljoa haitannut jalkojen kuoriutuminen, kun kukaan (miestä lukuunottamatta) ei sitä vaihetta päässyt näkemään :D.
Tällä kertaa mulla oli vähän sinnikkäämpää kuivuutta jalkapohjissa, niin ihan täysin ei sitä vienyt uusiutumisen jälkeen mennessään.
Pitää kyllä alkaa taas oikeasti jalkakylpyjä harrastamaan enemmän, kun ei pelkkä joka toinen päivä rasvausta riitä... En nimittäin ole tämän 2,5v täällä asumisen aikana tehnyt jalkakylpyjä ollenkaan... Ei kun anteeksi, oon ehkä pari kertaa tainnut tehdä! Tuli nyt muutama kerta hämärästi mieleen... Ammeessa kylpemistä en osaa laskea tähän :p.
Katsotaan, saanko otettua itseäni niskasta kiinni paremmin, kun nyt tuonne kellariin pääsee siis helpommin!

Vaan tässäpä oli Huhtikuun viimeiset loppuneet!
Oon iloinen, että taas hieman kului nuita voiteita pois, vaikka tuntuu, että niiden määrä on koko ajan vakio eikä ne yhtään vähene tuolta... Aina kun vanhasta päästä saa niitä käytettyä, niin uuteen päähän tulee heti purkki lisää, vaikken itse ole yhtään ostanut :p. Onneksi oon aina välillä saanut annettua niitä eteenpäin sieltä uutuus-päästä, kun todellinen tilanne olisi ilman sitä paljon karumpi.
Ja onneksi myös toukokuussa tulee taas pari rasvaa käytettyä, niin saa jälleen jonosta seuraavia käyttöön! Aion voittaa vielä joku kaunis päivä tuon katastrofin :D

No joo, mutta. Yhteenveto-postaus tulee vasta ehkä vappupäivänä, sillä nyt alan vappuaatoksi kirjoittamaan postausta! Olkaa siis 30.4. klo 6 valmiina ;D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit