maanantai 20. huhtikuuta 2020

Huhtikuussa loppuneita kasvotuotteita

Heissan!
Nyt viimein pääsen loppuneiden kimppuun :D. Tässä itse asiassa voi tulla taas pikkuisen kiire esittelyjen kanssa ennen kuun loppua, niin mennään jälleen useamman tuotteen kera!

Ensiksi tästä porukasta loppui 50ml L’Oreal Smooth Sugars Clearing Face Scrub kasvokuorinta.
Tämähän oli se "kiivi"versio, joka houkutti mut ostamaan kokeiluun :D.
Kuorinta oli mulla käytössä lähinnä saunailtaisin ja valitettavasti tässäkin versiossa sokeri suli todella nopeasti eli kuorivuutta ei tullut nimeksikään, vaikka joukossa oli muutamia kiivin (?) siemeniä. Käyttö olikin sitten lähinnä suojaavana "naamiona" saunassa, mutta silloinkin se lähti valumaan nopeasti naamalta ja tällöin sai osviittaa myös mausta, mikä ei ollut yhtään miellyttävä :p. Herkemmän ihon omaaville varmaan ihan passeli kuorinta.
En siis tule kasvokuorinnaksi tätä uudelleen ostamaan. Naamiona voisin harkita, mutta ei sekään oikein innosta enää. Ennemmin ostan sitten kokeiluun jonkun uuden naamion.

Sitten sain käytettyä tämän 15ml minikokoisen
-Lumene Ajaton Nordic Ageless Radiant Youth Pressed Serum kiinteän kasvoseerumin, joka tuli Bette Boxista Lokakuussa 2018.
Oli siis erilainen kasvoseerumi kuin yleensä eli koostumus oli vaaleanpunertavaa voidetta, samantyylistä kuin purkissa olevat kasvovoiteet.
Annostelussa piti olla tarkka ja käytin ehkä puolikkaan herneen koon verran, yhtään enempää laittaessa oma ihoni tuntui hieman rasvoittuvan.
Kyllä tämä hyvin ajoi asiansa ja piti ihon hyvin kosteutettuna talviaikaan. Toki alle käytän myös kaikkea muuta, mutta en huomannut ihon menevän ainakaan huonompaan suuntaan tätä käyttäessä.
Tätä oli kiva kokeilla juuri tuon "erikoisemman" koostumuksen takia, mutta kalliin hinnan takia jää varmaan uudelleen osto tekemättä. Toki seerumejakin löytyy nyt varastosta kiitettävästi, joten kulutellaan ne pois!

Myös toinenkin Bette-tuote loppui ja se oli tämä 100ml Vichy Mineral Micellar Water misellivesi. Pullo tuli Bette Boxista viime Marraskuussa.
Kuten aiemminkin olen sanonut, niin en osta itse näitä misellivesiä, mutta voin näin saadessani käyttää pullot pois joko aamuisin välillä vesipesun korvaten tai sitten kasvoveden sijaan. "Sotamaalaus"meikkiä mikään misellivesi ei ole mulla putsannut kunnolla, niin siihen en viitsi enää vanua lähtä tuhlaamaan eli viimeistelyyn vain.
Tuossa tehtävässä toimi oikein hyvin eli ei huonoa sanottavaa.
Sitä toki oon nyt vähitellen alkanut miettimään, pitäisikö puhdistavamman kasvoveden sijaan alkaa kuitenkin ostamaan näitä misellivesiä ennemmin, kun puhdistavaa kasvovettä kuitenkin käytän esim. kaulan puhdistukseen ja kasvojen puhdistuksen viimeistelyyn niinä päivinä, kun en käy suihkussa...
Pitää pohtia siis tätä! Nyt kuitenkin käytössä on puhdistavia kasvovesiä, niin näitä en itse vielä ala ostamaan.

Viimeisenä tällä erää loppui eilen tämä 122,75ml Fourth Ray Beauty BFD Cleansing Oil kasvojen puhdistusöljy.
Merkki on siis Colourpopin ihonhoitotuotteiden sisarmerkki.
Mulle on aika poikkeuksitta sopinut tähän mennessä käyttämäni tuotteet, eikä tämä puhdistusöljykään tuonut pettymystä.
Kolme painallusta otin 1.vaiheessa meikin puhdistamiseen öljyä ja se riitti hyvin kasvoille ja silmille.
Öljy ei kirvellyt tai tehnyt sameaksi silmiä ja huuhtoutui loistavasti pois iholta vedellä. Ihan muutamia pikku rippeitä saattoi ripsiväristä jäädä, jos en ollut kunnolla käynyt läpi ripsiä, mutta nekin rippeet lähti toisen vaiheen putsarilla (joka on ollut myös Fourth Ray Beautyn).
Tykkäsin siis tästä tosi paljon, ainoa miinus tulee ehkä tuosta pienestä pullon koosta. Jos olisi ollut edes 150ml, niin olisi varmaan yhtä aikaa loppunut sen 2.vaiheen putsarin kanssa. Pieni vika :).
Voisin mielelläni tilata tätä uudelleen, mutta nyt tämän koronan takia vältän ulkomailta tilailua toistaiseksi, kun ei varmaan paketit liiku yhtä nopeasti tällä hetkellä ja kun muutenkin tuntuu nyt olevan kaikki automaatit ym. tupaten täynnä.

Sainpas tämänkin alulle, vaikkei näiden esittelyjen kanssa onneksi vielä hengenhätä tulekaan :D.
Joudun tosiaan kuitenkin suunnittelemaan kuun vaihdetta vähän enemmän, sillä vappuaatoksi on tulossa pitkästä aikaa taas vähän erilaisempi postaus!
Kiva saada vähän enemmän eloa tänne vihdoin, kun tämä alku vuosi on ollut niin järkyttävän kamala...

Oon tietysti äitin takia edelleen erittäin surullinen, kun ei ole päässyt eikä edelleenkään pääse katsomaan häntä pitkään aikaan. Vointi on onneksi ollut tasainen ja äiti on ollut virkeämpi/hereillä enemmän. Yksittäisiä sanoja silloin tällöin on sanonut hoitajille ja lääkärille, mutta ei valitettavasti sen enempää. Harmittaa, kun tuossa ois varmasti ollut vierailut todella hyödyksi...
Pääasia kuitenkin on, ettei hän ole vielä mitään tauteja saanut. Toki vähän jännittää, miten käy kun äiti siirretään todennäköisesti piakkoin pidempi aikaiseen hoitoon johonkin hoivakotiin, uutisista kun on saanut kuulla, ettei niiden tilanne ole mikään hirmu hyvä mitä koronaan tulee...
Täytyy toivoa, että tilanne rauhoittuisi lähitulevaisuudessa ja pääsisi taas vierailemaan, ettei äiti meitä vaan unohda. Päivä kerrallaan siis!
Mutta jatketaan piakkoin seuraavien loppuneiden parissa!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Miunkaan mielestä nuo Lorealin kuorinnat ei ollut kovinkaan kummoisia, olisi voinut olla ehkä hieman enemmän vielä juoksevampi koostumus.

    Meille tuli ensimmäistä kertaa lähikauppaan lauantaina kuorma, kävin oman paketin sunnuntaina ja ne hyllyt oli ihan räjähtämispisteessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vähän harmittaa, ettei nuo kuorinnat olleet sitten omaan makuun. Onneksi on tullut kuitenkin niitä itselle sopivia löydettyä ^_^.
      Voi apua, kuulostaa aika kauhulta nuo pakettihyllyt :o!

      Poista
  2. Sait osviittaa kuorinnan mausta - ihanasti sanottu! :) Tsemppiä ja voimia äitisi tapaamisen odottamiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah, joo hyvin kyllä lähti valumaan ja nesteytymään saunassa tuo kuorinta :D. Vaikka näyttää herkulliselta, niin maku ei todellakaan sitä ollut :p.

      Kiitos, täytyy toivoa, ettei kovin paljoa pidemmälle olisi tuo vierailukielto, kun nyt se on sinne toukokuun puoleen väliin...
      Äiti siirrettiinkin eilen sitten hoivakotiin ja siellä on nyt loppuun asti. Onneksi paikka on noin 2.5km päässä meidän kotoa, niin vierailut onnistuu sitten hyvin päivittäin, kun se on taas mahdollista!
      Sieltä saa kuulemma pyydettäessä videoita ja valokuvia nyt tänä aikana ja ehkä voisi olla mahdollista myös lasioven takana käydä tapaamassa, jos sopii hoitajien kanssa asiasta!
      Katsellaan siis, miten lähtee edistymään!

      Poista
    2. Kuulostaa lupaavalta. Ei ainakaan tarvitse pitkän matkan takia sitten harventaakäyntejä.

      Poista
    3. Joo ei tarvi, kun tuon matkan voi nopeasti vaikka kävellä, saati sitten pyöräillä ^_^.

      Poista

Suositut tekstit