sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Kristallipallo-katsaus Toukokuulle 2020

Heissan!
Eilinen menikin siivoillessa ja pyykkiä pestessä, niin nyt jaksoi paremmin keskittyä tähän postaukseen!
Eli ennustuksia kuluvalle kuukaudelle olisi luvassa! Hieman järkytin itseäni, kun laskin nuo mahdollisesti loppuvat purkit, yllättävän paljon niitä sitten löytyikin taas!

Aloitetaan hiustuotteista.
Osan kanssa jälleen nyt riippuu paljon siitä, alkaako labrahommat viimein tässä kuussa eli pitääkö alkaa laittautua enemmän ihmisten ilmoille.
Esimerkiksi hiuslakkoja en viime kuussa käyttänyt ollenkaan, kun ei tullut nokkaa näytettyä ulkona.
Kuivashampoota olen kuluttanut jonkin verran, mutta sitäkin kuluu enemmän, jos pitää laittautua kodin ulkopuolelle. Uskoisin saavani silti nuo minipullot käytettyä, Erisania olen jo pari kertaa käyttänyt.
Ainakin 2/3 minishampoota saan käytettyä, jos vain niihin keskityn, Ziaja-hoitis on kellarissa, joten se on taas niin ja näin.
Balmain on jo yllättävän vähissä eli jos tarkoituksella käytän sitä nyt ahkerasti, niin voi loppua. Tähän mennessä oon vaan satunnaisesti käyttänyt.

Kroppatuotteissa-kin on tuttuja sekä uusia pulloja.
Nuo pienet monikäyttövoiteet käytän jalkarasvana, niin ne on rajoilla, ehtiikö aivan kaikki loppua.
Muiden uskoisin loppuvan tässä parin viikon aikana.

Sitten kasvotuotteet.
Näissä on enemmän rajatapauksia :D.
Oikein lupaavalla mallilla ovat siitä huolimatta ja uskoisin suurimman osan loppuvan kuitenkin tämän kuun aikana.
Yksi tuote on jo itse asiassa loppunut!

Oijoi, meikkejä :o!!
Nyt kun oon saanut itseäni niskasta kiinni huomattavasti useammin ja alkanut meikata, niin kyllä nuo meikitkin hiljalleen alkaa huveta.
Parempi olisikin, kun tuossakin on jo muutama melko vanha tapaus... :p
Jos jatkan yhtä ahkerana kuin huhtikuussa, niin nämä kaikki tulevat loppumaan!

Kunnianhimoisesti lähden siis tällä kertaa yrittämään ainakin 16 täysikokoista ja 21 minikokoista tuotetta!
Katsotaan, saanko itseni inspiroitua vähentämään kunnolla pulloja, kun tuo huhtikuu meni sen verran paljon plussalle :p.
Päädyin myös jälleen ottamaan muutaman äitiltä otetun tuotteen tuonne käyttöön ja varastoon.
Niiden ja Goodieboxin lisäksi ei taida olla muuta (ainakaan tiedossa), joista plussaa tulisi...

Tai en tiedä, miten Clionadh Cosmeticsilla saavat ennakkotilauksia lähetettyä koronan takia. Nehän olisi jo huhtikuussa pitänyt lähtä liikkeelle, mutta koska korona, niin sisarukset ovat ainoat, jotka ovat siellä nyt töissä vuorollaan tekemässä ja postittamassa. Ovat he ilmeisesti sen pahimman suman nyt saaneet postitettua, mutta joutuivat tosiaan ennakkotilausten postitukset siirtämään vielä kuukaudella eteenpäin.
Edellisessä päivitysmailissa oli, että muistaakseni kuun puolenvälin paikkeilla pääsevät huhtikuun ennakkotilausten kimppuun eli suurella todennäköisyydellä saan luomivärit itselleni kuitenkin vasta kesäkuussa. Eipä siinä, hyvää kannattaa odottaa ^_^.

Tällaista siis täällä, millä mallilla teillä on kulutukset? Oletteko itseni tavoin innostuneet joistain tuoteryhmistä (esim. meikeistä), vai onko tämä poikkeusaika saanut laiskistumaan purkkien käytössä?
Seuraavaksi tulee varmaan ne ensimmäiset plussat esittelyyn, palataan siis asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. On tämä poikkeuskykkiminen jotenkin normaalia enemmän ajanut hakemaan iloa kosmetiikasta. Viikonloppuisin tulee meikattua ihan huvin vuoksi pitemmän kaavan mukaan. Rasvaukset kropalle ja kasvoille on jotenkin rauhoittavia henkisestikin ja pidän niistä normaaliakin säntillisemmin kiinni. Ja naamio- ja hemmotteluhoitoja kuluu normaalia enemmän! Hiusten suhteen tosin laiskuuden huippu menossa, en edes tiennyt, että näin vähän voi niiden eteen tehdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin nyt sen maaliskuun jälkeen olen paljon enemmän meikkaillut, vaikken ulos 4 seinän sisältä olekaan koskaan lähdössä :D.
   Kasvoille oon myös tehnyt joka aamu ja ilta pidemmät kosteuttavammat rutiinit, kangasnaamioita pitäisi ehkä vielä alkaa kunnolla nyt käyttämään :).
   Kyllä tuo kosmetiikka on todellakin hyväksi mielenterveydelle tässä tilanteessa <3.

   Poista
 2. Mie olen pistänyt jonkin verran myyntiin ja on tietty tullut käytettyä. Huomaa kyllä, kun moni tuote on täysikokoisia, niin tyhjiä tulee vähemmän ja hitaasti :D

  Avonin tilauksen tein ja järkytyin, kun se lasku oli niin alhainen :'D Koronan vuoksi kun säilyi ne viime vuonna saavutetut tasot pidempään, niin alennukset on paljon tuntuvammat. Yhdelle pyjamasetillekin jäi hintaa vain reilu 11 €.

  Kasvonaamoita tulee käytettyä melkein päivittäin, kun niitä riittää! Tavoitteena olisi saada käytettyä se Glamglown Berry Mask nyt kuukauden sisällä pois (se onkin mukana miun instaprojektissa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en kehtaa oikein nuita omia tuotteita myyntiin pistää, kun monet ovat jo niin vanhojakin... Pitää siis itse vaan yrittää käyttää pois hiljalleen :D.

   Avonilta ja Dermosililtä haluisin kyllä ihan vähän tilata taas pitkästä aikaa :D.
   Huomaan selvästi sen pienen ahdistuksen tunteen, kun alkaa taas niin monet tuotteet ja purkit loppumaan. On siis vielä pään sisäistä työstämistä siinä, ettei heti tarvitsisi olla hyllyjä täyttämässä, vaikka jotain loppuukin runsaammin :p.

   Mä oon kans paljon käyttänyt pannu-projektin tuotteita!
   Todella hyvä tehdä välillä tuollaisia pienempiä projekteja ja tavoitteita ^_^.

   Poista

Suositut tekstit