maanantai 18. toukokuuta 2020

Kropparasvaa jälleen kulunut!!

Hellou taas pitkästä aikaa!
Laiskuus pääsi iskemään jälleen, mutta nyt sain itseäni niskasta kiinni.
Eli katsotaanpa taas pari loppunutta eteenpäin ja nämä saivat myös pienet voitontanssit aikaiseksi!

Ensin loppui tämä ikivanha (jepjep...) 150ml Sebamed After Sun Soothing Balm kroppavoide, joka on tullut mulle Kesäkuussa 2013 Livboxista...
Avaamattomana tämä on säilynyt tuonne viime vuoden loppuun asti, kunnes sain otettua käyttöön vihdoin.
Ei siis tullut käyttötarkoituksessaan käytettyä, vaan ihan normaalina kropparasvana.
Paljon saattaa tuotteen iästäkin johtua, mutta olisi ehkä voinut enemmänkin kosteuttaa ihoa. Toisaalta kun tämä on kesäksi tarkoitettu, eikä talvi-iholle, niin ehkä sen ymmärtää :D.
Koostumus oli aika juoksevaa, eikä tuoksunut oikeastaan miltään. Piti kuitenkin työstää iholle jonkin aikaa eli ei imeytynyt heti, vaan jäi hetkeksi valkoisena iholle.
En tule ostamaan kesäksi erillistä after sun-voidetta, kun noita kropparasvoja on niin jäätävä määrä tuolla kaapissa eli eiköhän ne hoida asiansa ihan yhtä lailla, jos tarvetta tulee :p.

Yhdessä vuorotellen Sebamedin kanssa käytin ja sain loppumaan myös tämän 150ml Patyka Almond Blossom Moisturising Body Milk vartalomaidon, joka on tullut Elokuussa 2016 Jolie-boxista.
Oli siis aika saada myös tämä kulutettua pois :p.
Tämä kosteutti selvästi paremmin kuin Sebamed, vaikka olikin koostumukseltaan juoksevaa emulsiota, eikä tätä tarvinnut yhtä kauaa työstää iholle.
Ei mulla oikeastaan mitään tämän kummempaa sanottavaa tästä ole. Hoiti hommansa ja tuoksukin oli yllättävän mieto, eikä ollut sellainen yrttinen :D.
Koska tämä on kuitenkin aika arvokas merkki, niin tuskin tulen itse ostamaan uutta tuubia nykyisillä tuloillani.
Ja tietty jälleen nuo edelleen katastrofaaliset varastot estää hankkimasta uusia.

Käyttövuorossa nälkävuoden mittaisessa jonossa oli nyt seuraavana Avonin Naturals-sarjan emulsio.
Toiseksi rasvaksi päädyin ottamaan tämän 50ml minikokoisen Sophie La Girafe SOS Cream Face & Body monikäyttövoiteen, joka on tullut Toukokuussa 2017 Jolie-boxista. Näitä luonnonkosmetiikka-tuotteita siis yritän ottaa kaveriksi vuorotellen käyttöön, kun eivät samalla lailla säily...

Kuitenkin 2 kertaa yritin käyttää tuota SOS Creamia, mutta se oli mun makuun aivan liian jankkia.
Sitä sai työstää 5min aina yhdella alueella, että sai imeytymään ja se valkoinen kerros hävisi... Meinasi siinä pyöritellessä voimatkin oikeasti ehtyä (joo, mulla on kunto muutenkin rapistunut...).
Päädyin siis antamaan Mr.Insinöörin käyttöön tuon, saa sille levittää selkään sitä aina lääkevoiteen perään, kun sillä on psori. Vähän miellyttävämmän tuoksuinen kuin Decubal, joka sillä on perusvoiteena käytössä :p.

Oon siis jälleen saanut pikkuruisen voiton tässä varmaan ikuisesti kestävässä sodassa kroppavoide-katastrofia vastaan :p. Nyt tietty, kun sain nämä vähennettyä, niin seuraavassa Goodieboxissa tulee lisää :p. Toki sainhan mä täydennystä jo niistä äidiltä säästöön otetuista voiteista...
Nooh, onneksi oon nuissa parasta ennen-päiväyksissä menossa nyt 2019 vuoden puolella, joten ehkä päätavoitteena tässä voisi olla se, että pääsisin kuluttamaan voiteita, joilla on kuluvan vuoden parasta ennen-päiväys :p. Tavoitetta kerrakseen!
Tällaista siis tällä kertaa, katsotaan, mitä tulee seuraavalla kerralla!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Oon kans aina ollut hamsteri vartalovoiteiden ja suihkugeelien kanssa. Nyt oon tiukassa lakossa...niin vartalovoiteita on 3 käytössä, ceralanin iso purkki ja laveran pieni purkki ja vielä hervoton iherbistä hankittu litran Alba cosmeticksin voide. Pääsen varmaan syksyllä ostaan uuden vartalovoiteen...atoopikko, kun oon. Suihkugeelejä on vaan se goodieboxista viimeksi tullut. Sitten alan käyttään palasaippuoitani suihkussa. Kyllä ne sun purkitkin onneks kuluu😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auuuttss, tuo litran pönikkä olisi itselle kyllä painajainen :D.
      Mutta on sulla kyllä hyvä tilanne, jos jo muutaman kuukauden päästä saat ostaa uuden kropparasvan <3.
      Toki itelläkin olisi tää kulutus nopeampaa, jos pitäisi päivittäin rasvata, mutta yleensä tulee vaan joka toinen päivä rasvailtua.
      Mä niin haaveilen siitä päivästä, kun saisin hyvällä omallatunnolla ostaa taas ihan itse valitun kropparasvan. Laskin pikaisesti, että nyt tuon käyttöön ottamani Avonin lisäksi jonossa on 5 itse ostamaani voidetta eli kaikki muut ovat tulleet bokseista tai joulukalentereista :D.

      Suihkugeelejä on mullakin paljon, mutta niiden kanssa ei oo paniikkia, kun säilyvät paremmin ja tarvittaessa niitä voi käyttää käsisaippuana eli kuluu nopeasti ^_^.
      Sulla on kyllä hyvä tilanne siinäkin :D!

      Poista
  2. Mie korkkasin nyt suihkun puolelle yhden Avonin Planet Spa -sarjan "suihkuvaahdon", joka on valmistettu 2016 :'D Sen vaahto on niin höttöä, että katoaa jo pelkästä katseesta. On paljon kevyempää, kuin vaikkapa vaahtokäsisaippuaiden koostumus.

    Nuo Avonin vartalovoiteet on kivoja, miulla kestää kerran päivässä käytettynä noin kuukauden :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mullakin taisi olla aikanaan tuo sama suihkuvaahto :D. Sellanen kutina, että taisin käsienpesussa sen käyttää lopulta.
      Oli se kyllä vähän säälittävä koostumukseltaan, mutta tulipahan käytettyä :D.

      Joo, ite tykkään myös nuista Naturalsin rasvoista. Ovat itselläni tosin kesäksi paremmat, kun sen verran kevyt kosteutusteho.
      Mä kun rasvaan yleensä joka toinen päivä, niin jos en muita rasvoja kuluta samaan aikaan, tuo pullo kestää ehkä 2kk ^_^.

      Poista

Suositut tekstit