maanantai 11. toukokuuta 2020

Lush Salt & Peppermint Bark Body Scrub Bar

Heissan!
Nyt kun oon jotenkuten selvinnyt tuon äitienpäivä-viikonlopun läpi, niin tänään jaksoin taas katsella vähän kosmetiikkajuttujakin.
Aattelin ensin, että olisin tehnyt yhden vähän pidemmän postauksen ja sain siihen jo kuvatkin muokattua. Loppui kuitenkin henkiset voimat kuvien jälkeen kesken, joten päädyin nyt tähän lyhempään yhden loppuneen esittelyyn.

Pitkästä aikaa sain siis kulutettua yhden kroppakuorinnan ja tällä kertaa se oli tämä 100g Lush Salt & Peppermint Bark Body Scrub Bar.
Tuo on vanha kuva, koska tuttuun tapaan näistä Lushin kuorintapaloistahan ei jää mitään jäljelle!

Muistin ottaa jopa inci-listasta kuvaa, vaikkakin aika haalistunut se jo oli.
Tämä kuorintapala oli siitä kiva, että pystyin käyttämään tämän "sulattamatta" eli käytin suoraan iholle tuota palasta, eikä se lähtenyt murenemaan. Ne sokerikuorinnat ovat huomattavasti hauraampia ja ne olen suosiolla vedellä tehnyt kuorintatahnaksi suoraan.
Jotkut puolet tästä palasta oli karkeammin kuorivia, mutta pääosin se oli aika hellävarainen eli omaan makuun ehkä hivenen liian vähän kuoriva.
Tosin kuorin aina kerran viikossa ihon saunailtana hammam-kintaalla, niin on ehkä ihan hyvä, että muina suihkukertoina on hellävaraisia kuorintoja käytössä :D.
Kiva fiilis tästä kaiken kaikkiaan jäi ja jos tämä joskus taas tulee myyntiin, niin mikä ettei voisin ostaa uudelleen.

Nyt kuitenkin kuorintavarastoja on vielä jäljellä, joten käyttöön lähti seuraavaksi tämä lähinnä reissuilla mukana ollut Lushin kuoriva kroppavoi, Aqua Mirabilis.
Tämä on nyt pakko käyttää pois, koska tuoksu on päässyt muuttumaan selvästi. Harmi, että oon  tyhmyyksissäni mennyt tämän(kin) jemmaamaan näin pitkään, kun eihän nämä voidemaisemmat niin pitkään säily :(. Katsotaan, miten tämän kanssa käy lopulta kun saan kunnolla käyttöön!

Eipä tällä kertaa nyt tämän kummempaa, ehkä huomenna saan kirjoiteltua sitten sen vähän pidemmän postauksen, kun Mr.Insinööri lähtee käymään kotikotonaan ja hakemaan moottoripyörää. Jospa se ei enää mitään pysyvää lunta tänne sataisi, vaikka tänään vähän oli lunta jäänyt maahan yöllisestä sateesta :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit