tiistai 12. toukokuuta 2020

Mineraalimeikkipuutereita ja -peiteaine sekä meikkipuuteri

Heissan!
Tästä saattaa tulla hieman sekava postaus, kun tuli yllättäen monta "loppunutta" saatuani ensimmäisenä esittelyssä olleesta tuotteesta idean päähäni...
Katsotaan, jos kuitenkin saisin kunnialla tehtyä tämän postauksen :D.

Oikeastaan heti ennuste-postauksen jälkeen, kun käytin tätä 5g Lily Lolo Mineral Concealer, Barely Beige mineraalipeite-puuteria, tuli mieleen näiden jämien yhdistäminen mineraalimeikkipuuterien kanssa.
Tämän peiteaineen tilasin aikanaan Biodellyltä eli ehkä pikku hiljaa onkin näiden aika jo kulua pois...
Tästä postauksesta näkee, miten on toiminut yksinään silmien alle peiteaineena.
Tykkäsin tästä kyllä, mutta esim. finneille oli liian vaalea sävy. Pitää siis ehkä tummempaa sävyä kokeilla seuraavaksi :).
Mutta tämä toimi hyvin myös meikkipuuterien seoksessa, josta kuvia alempana!

Päädyin siis siihen, että sekoittelen kaikki omistamani meikkipuuterien jämät yhteen ja sitä olen tässä kyllä jo muutaman vuoden harrastanut.
Sekoittelu lähti käyntiin alkujaan ehkä tästä 6g Avon Smooth Minerals Powder Foundation, Ivory meikkipuuteripurkista sen jälkeen, kun ensimmäisen kokeilun jälkeen totesin tämän vaaleimmankin sävyn olevan liian tumma itselleni (tai liian punainen).
Iho jäi myös sellaiseksi "tarttuvan" tuntuiseksi eli tuli myös normaalia puuteria laitettua päälle.
Nyt samaan syssyyn päädyin tyhjentämään purkin tuohon Lily Lolon peiteaine-purkkiin.
Jos oikein muistan, niin Avonilla on ilmeisesti nytkin myynnissa jokin vastaavanlainen "mineraali"meikkipuuteri. Liekö sävyt vähän paremmat niissä nyt?

Tässä on yksi kuva siitä, mitä päädyin sekoittamaan yhteen.

Ja tässä sitten vanhempi kuva siitä, mitä aluksi sekoittelin toisiinsa.
Nyt olen siis kaikki nuo kipannut yhteen Lily Lolon peiteaine-purkkiin, johon lisäsin vielä yllä olevaa Cougarin mineraalipuuteria vähän.

Muiden mineraalimeikkien sävyt:
* 0.7g Uoga Uoga Natural Foundation Powder, 633 Petals of Sakura
* 0.75g Lily Lolo Mineral Foundation SPF15, Barely Buff
* 0.75g Lily Lolo Mineral Foundation SPF15, Candy Cane
* 0.75g Lily Lolo Mineral Foundation SPF15, Blondie
* Lily Lolo Mineral Foundation SPF15, Warm Peach

Nuo Lily Lolon näytteet/minit tilasin joskus aikanaan kokeiluun, kun MP tilasi itselleen täysikokoisen meikkipuuterin. Nuo näytteet maksoi muistaakseni jotain 2£.
En muista, kokeilinko sävyjä yksinään koskaan kasvoille, kun päädyin sekoittelemaan tuohon Avonin puuteriin niitä, että saisin sen kulutettua.

Tässä kuva tuosta ylläolevasta sekoituksesta kasvoilla.
Olin ihan tyytyväinen lopputulokseen ja käyttelen tässä vähitellen tuon sekoituksen pois, sitä kun tuli nyt ihan reippaasti :D. Kiireisinä aamuina (sitten joskus tulevaisuudessa) taas hyvä, kun ei ehdi nestemäisillä alkaa läträämään, niitäkin kun joudun sekoittelemaan...

Samaan syssyyn tässä 8g Make Up Store Dual Foundation Powder, Berlin meikkipuuterissa oli enää irronneet reunajämät jäljellä, niin murskasin ja heitin tuon sekoituksen sekaan nekin :D.
Muuten olen toki yksinään tätä käyttänyt ja varsinkin silloin joulukuu-helmikuu aikana, kun olin työkokeilussa ja herätys klo 6.

Kyseinen puuteri kasvoilla.
Tasoitti siis hyvin ihoa ja peitti pahimmat punoitukset ja tummuudet. Tämä sävy oli taas hivenen liian vaalea, mutta olipahan hyvä syy käyttää aurinkopuuteria enemmän :p.
Kyseisen sävynhän ostin, kun täällä oli liikkeen loppuunmyynti ja ale -70% eli siihen nähden loistava ostos! Täytyy pitää siis tulevaisuudessa mielessä tämä Make Up Storen meikkipuuterikin, tosin normihinta on sen 30e, mikä ehkä toistaiseksi jarruttaa uudelleenostoa...

No niin, toivottavasti tämä teksti ei ollut yhtä sekavaa kuin miten sekoitin nuo kaikki tuotteet yhteen :D.
Lily Lolon peittaripurkin siirsin omissa listoissani nyt meikkipuuterien kohtaan täyttöpurkiksi, mutta nuo muut vähensin kuitenkin pois :).
Oon vähän kahden vaiheilla, säästänkö vielä nuo näytepurkit, jos sattuu johonkin tarvitsemaan... Onneksi kuun loppuun on vielä hetki aikaa!
Vaan katsotaan, mitä sekoilen sitten seuraavassa postauksessa :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit