maanantai 28. syyskuuta 2020

Loppuneita tuotteita äitini varastosta

Heissan!
Loppuneita olisi vielä muutamat esiteltävänä, niin jatketaan nyt lyhyehköllä postauksella.
Tässä on vuorossa loppuneita tuotteita, jotka oon ottanut äitini varastoista.


Ensimmäisenä porukasta loppui 500ml Avon Chocolate & Orange Bubble Bath kylpyvaahto.
Päädyin käyttämään tämän pullon käsisaippuana ja käytin sen itse asiassa yhdessä tuon 300ml Avon Simply Delicate Feminine Cooling Wash intiimipesusaippuan kanssa.
Mulla on vielä toinen pullo tuota suklaa-vaahtoa jäljellä, sen oon itse ostanut. Päädyin kuitenkin senkin siirtämään käsisaippuaksi, kun sitä nyt näinä aikoina kuluu ja kylpyihin on paljon muita vielä ihanamman tuoksuisia vaahtoja odottamassa.
Omaan nenääni tuo tuoksui aivan Fazerina-suklaalta, Mr.Insinööri taas joskus sanoi, että tuoksuu ihan niiltä joiltain halpiskonvehdeilta :D. Oon myös kuullut monien vihaavan tämän tuoksua ja sanovan, että tuoksuu kauhealta :D.
Näin ne nenät ovat ihmisillä erilaiset! Hyvillä mielin käytän pois tuon toisenkin pullon, mutta siirryn kuitenkin innolla muihin kylpyvaahtoihin.
Tuo intiimipesu oli jo sen verran iäkkäämpi tapaus, etten uskaltanut siinä tehtävässä enää käyttää, mutta käsisaippuana ei iäkkyys häirinnyt. Toimivat hyvin yhdessä siis!

Jaloille sain käytettyä reippaasti yli puolen välin olleet 75ml Avon Planet Spa Blissfully Nourishing Hand, Elbow and Foot Cream voiteen yhdessä 15ml Avon Naturals Essential Balm with Beewax monikäyttövoiteen kanssa sekä sen loputtua vielä todella iäkkään 15ml Oriflame Tender Care Balm voiteen.
Ihan todella kuivahtaneita kantapäiden reunoja eivät jaksaneet pidempään kosteuttaa (pitäisi kunnon jalkakylpy ja kuorinta tehdä edelleen...), mutta muut osat jaloista oli kosteutetut ja pehmeät pitkään.
Tuo Planet Spa-sarja on aika imelän tuoksuinen, niin hyvillä mielin jaloille käytin, ettei tuoksu leijaile nenään koko ajan.
Tender Care balmejahan mä itse kerään eli erittäin tuttu tuote on. Omia käytän yleensä huulirasvana ja kynsinauhoille (liian harvoin) ennen nukkumaan menoa, mutta tämä oli tosiaan jo sen verran iäkäs, että jalkavoiteeksi oli hyvä :D.
Naturalsin versio on Avonin vastaava balmi, mutta en käyttänyt kuin jalkapohjiin eli muuta en osaa siitä sanoa. Itse en saa ostaa uudelleen, ennen kuin nuo mun Tender Caret on käytetty vähemmäksi :D. Nythän Oriflamella olisi granaattiomena myynnissä, viime jaksossa oli appelsiini... Tahtoooo !!! :D

Viimeisenä porukasta sain käytettyä alle puolillaan olleen 50ml ikivanhan Moschino Glamour Eau de Parfym hajuveden pois vessatuoksuna.
Tuoksu on todennäköisesti tämä Fragranticassa esitelty hajuvesi.
Oli liian parfyymimainen ja kukkainen, että olisi voinut muuten käyttää, mutta hyvin kului vessatuoksuna :D.

Aattelin tähän loppuun esitellä vielä yhden tilaamani tuotteen!
Mä kävin eilen Sokoksella Mr.Insinöörin kanssa, mutta käytiin vain Herkun puolella eli en ostanutkaan mitään kosmetiikkaa 3+1 Päiviltä, vaikka aikeissa kyllä oli muutama tuote :o.
Toki Hullut Päivät alkaa Stockalla, niin sieltä saatan katsoa jotain...
Mutta päädyin tuossa muuan viikko takaperin pitkän harkinnan ja Youtuben katsomisen jälkeen ennakkotilaamaan itselleni taas välivuoden jälkeen kosmetiikka-joulukalenterin!
Päädyin nyt LookFantasticin versioon, kun sisältö näytti oikein kivalta.
Aattelin, että tarvitsen nyt enemmän kuin milloinkaan piristystä itselleni tänä vuonna, mutta en ole kuitenkaan ihan satavarma, auonko kalenteria joulukuussa... Tunnustelen fiiliksiä sitten lähempänä joulukuuta, että miten teen.

Vaan tilasin mukaan (noh, kalenteri ei toki vielä tullut) sitten pitkään listallani olleen tuotteen:
Ja sehän oli ladattava versio Foreo-puhdistusharjasta <3.
Oon 2kpl niitä pieniä Play-versioita käyttänyt (tulleet kalentereista) ja toinen on vielä voimissaan edelleen. Sitten kun teho loppuu, niin otan tämän käyttöön.
Päädyin tähän Luna Mini 2-malliin, kun en tarvinnut niin isoa (tottunut jo tuon Playn pieneen kokoon) ja kallista kuin se normaali Luna 2 on ja en myöskään halunnut puhelinsovelluksella käyttää (mitä ilmeisesti uudet Luna 3 ja Luna Mini 3 vaatisi).
Harkitsin myös Luna Go-matkaversiota, mutta se olisi ollut jopa tuota Playtä hivenen pienempi ja se olisi jo ehkä liian pieneksi mennyt.
Tämä vaikuttaa kokonsa puolesta siis oikein passelilta ^_^.
Ja oon siis täysin tykästynyt käyttämään iltaisin kaksoispuhdistuksen kanssa Foreota (suihkussa ollessa käytän vaan sellaista silikoniharjalätyskää), iho tuntuu niin pehmeältä käytön jälkeen <3.
Toki olisi voinut ehkä odottaa ja katsoa, mitä Black Friday-tarjouksia tulee olemaan, mutta olkoon tämä itselle nyt palkinto ahkeruudesta ja sen myötä siitä, että sain 2kk jatkon töihin ^_^.

Ostitteko te mitään 3+1 Päiviltä tai suunnitteletteko ostoksia Hullareilta?
En oo itse vielä katsonut netistä, mitä siellä olisi tarjolla, mutta onneksi on vielä pari päivää aikaa ^_^.
Tällaista tänne tällä kertaa!
Huomenna toivottavasti jatkuu nämä esittelyt!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Ai siekin keräät Tendereitä, apua :D Niin miekin!

    Niistä on itseasiassa tulossa ensi jakossa pieni tarjous, kun ostaa kaksi hintaan 5.90 €/kpl saa yhden ilmaiseksi (metsämustikka, aprikoosi ja mustaherukka). Jos noita kolmea tuoksua ei löydy, niin tuossapa hyvä diili :D

    Mie tein pienen tilauksen 3+1 -päiville, saa nähdä milloin tuotteet saa, kun ei ole vielä edes lähetetty. Voi olla hieman ruuhkaa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on tullu keräiltyä, mutta nyt jäänyt aika paljon saamatta, ku en oo Oriflamelta tilannu pitkään aikaan :D.
      Ai harmi, jos nuo on vaan vaihtoehtona, niin aprikoosi vaan puuttuu :/.
      Harmi ettei sitä appelsiiniä ja granaattiomenaa ole :(.

      Poista

Suositut tekstit