lauantai 26. syyskuuta 2020

Pari yllättäen varastoista poistunutta tuotetta

Heissan!
Nyt aattelin esitellä lyhyesti muutaman vähän yllättäenkin mun varastoista poistuneen tuotteen!

Tuossa pari viikkoa sitten päädyin piiiitkästä aikaa lakkaamaan kynnet ja ajattelin laittaa tätä 8ml Avon Color Trend Nail Enamel lakkaa sävyssä Green Morph.
Avatessani pullon ja ottaessani harjan kynsilakka olikin todella venyvää eli oli selvästi alkanut kuivahtaa...
Koska sen verran harvoin lakkailen kynsiä, niin päätin, etten ala pelastusyrityksiin, vaan kuivatan loput. Pullo on kuitenkin ollut mulla jo vuosia ja sain tästä nauttia ihan mukavasti.
Kaunis tämä oli sävyltään! Tuossa sävytikulla oli 4 kerrosta lakkaa eli toimi parhaiten peittävämpien lakkojen päällä antaen kivan duochrome-tyyppisen efektin.
Mun pitää kyllä alkaa ottaa itseä niskasta kiinni kynsilakkojen kanssa, etteivät kaikki kuivu tuonne...

Sitten aattelin ottaa käyttöön seuraavan mustan ripsivärin ja jonossa oli tämä 4ml minikokoinen Manna Kadar Beauty HD Volumizing Mascara, Jet Black, joka oli tullut Bette Boxista Maaliskuussa 2018.
Silloin jo useampi puhui, että tämä ripsiväri oli kuivunut jo avatessa.
Jep, niin oli ja en meinannut saada tuota edes auki! Jouduin hampaiden avulla pyörittämään harjaosaa ja käyttämään aika lailla kaikki voimani, että sain harjan kiskaistua ulos...
Mulla ei siis ole tämän enempää tästä sanottavaa, kun ei päässyt ripsille asti :(.

Tämä melko vanha 3.6g Avon Ultra Colour Rich Pink Crystals Lip Stick, Sparkling Nude huulipuna oli mulla töissä käytössä, että saan näitäkin varastoja vähitellen pienemmiksi.
Voisihan tuota vielä siveltimellä levitellä, mutta en ala siihen näiden vanhojen punien kanssa, kyllä se on nyt kulutettu!

Sävy oli tuollainen kivan neutraali, mutta löytyi myös punaista/pinkkiä kimallusta, joka ei onneksi levinnyt pitkin naamaa eli uskalsin käyttää töissä :D.
Ei ole enää aikoihin saanut Avonilta eli en voi enää uudelleen tilata :p.
Nyt on lähtenyt käyttöön sävyttävä huulirasva, joka tuli JOIKin joulukalenterista aikanaan.
Mullahan nyt työt jatkuu vielä 2kk eli siihenkin rasvaan tulee vähän kulutusta :D.

Viimeisenä tästä porukasta loppui tämä 15ml Lumene Klassikko Advanced Anti-age Revitalizing Rich Eye Cream silmänympärysvoide, joka tuli Bette Boxista Helmikuussa 2019.
Tämä oli taas taattua Lumene-laatua, jälleen sopi omalle iholleni loistavasti!
Käytin tätä aamuisin ja kosteutti hyvin ja sopi myös meikin alle loistavasti.
Voisin ostaa kyllä huonommassa rahatilanteessa uudelleen, kun kesti yli vuoden tuossa aamukäytössä.

Nyt aamukäyttöön lähti seuraavaksi jonossa ollut Ziajan sy-voide, joka on myös boksista tullut (kaikkihan mulla on sieltä aina tullut :D).
Oon tätä vajaa pari viikkoa käyttänyt ja huomannut selvän negatiivisen eron tuohon Lumeneen verrattuna eli katsotaan, tulenko kuluttamaan tämän pois jossain vaiheessa kaula/dekoltee-voiteena...

Vihdoin aloitettu näitä loppuneiden esittelyjä siis!
Ja kuten sanoin tuolla aiemmin, niin mulla tosiaan yllättäen tuli jatkoa töihin eli tämä sama huono päivitystahti taitaa jatkua edelleen ainakin marraskuun loppuun :p.
Kyllä mä oikeasti aion yrittää nyt ottaa hieman rennommin ne hommat, etten ihan piippuun vedä tuota niska-hartiaseutua.
Mutta oon kyllä niin onnellinen, että jatkoa tuli ^_^.
Saa säästöjä kerrytettyä lisää, voi meikata reippaammin eli kosmetiikkaa kuluu ja toki myös varastoja täydentää vielä huolettomammin :D. Ja tietysti se, että on arkirutiini ja tekemistä!

Pidän nyt alkuviikon lomaa, että saan plussatunnit ja lomapäivät nollattua ja kerättyä voimia seuraavaan rupeamaan, 3500 näytettä pitäisi nyt analysoida vielä jatkoanalyyseissä :D.
Mr.Insinöörikin lähtee käymään työreissussa Virossa, niin istun sitten yksin täällä kotona eli olisi hyvää aikaa päivittää näitä loppuneita :D.
Katsotaan, onnistuuko nämä suunnitelmat tulevina päivinä!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit