sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Syyskuussa käyttöön otetut tuotteet äitini kaapeista

Heissan!
Menneellä viikolla paahdoin viimeisiä labrahommia töissä, niin tuli taas vähän pidempiä päiviä tehtyä. Ehkä huomenna saan viimeiset tulokset kasaan, niin sen jälkeen on enää paperihommat ja tulosten excelöinti eli mahdollisuus huomattavasti lyhyempiin päiviin :D.
En tajua, mihin tämä 4 kuukautta on kadonnut!
Onhan tämä elämä ollut melkoista vuoristorataa nyt, mutta jospa se taas alkaisi rauhoittua. Toki keskiviikkona mulla on vielä se haastattelupäivä, joten voihan olla, ettei tästä elämästä vielä kovin seesteistä tulekaan :p.

Vaan kaikesta tästä oon ollut todella kiitollinen, että ajatukset on saanut muualle ikävistä asioista...
Nyt sain vihdoin äidin kuoleman jälkeen katsottua taas hänen kaapeista otettuja kosmetiikkoja ilman suurempaa romahdusta eli tässäpä olisi nyt syyskuussa omiin kaappeihin ja listoihin otetut purkit:

Jälleen Avonia, äiti kyllä kivasti tuki tätä mun Avonin toimintaa <3. No niin, nyt nousi taas tunteet pintaan...
Noh, päädyin ottamaan suihkugeeliä/kylpyvaahtoa käyttöön talvea ja koronaa ajatellen.
Mansikka-kylpyvaahto kylpyjä varten, Senses menee käsisaippuaksi (käsienpesut jatkuu) ja Skin So Soft-pullon vein kellarin suihkuun käytettäväksi, kun keskikerroksen suihkussa mulla on vielä Nivean suihkuvoide käytössä.
Tuo musta C-vitamiini kynsinauhavoide on itse asiassa alunperin mun, jonka vein viime syksynä äidille, kun hän sanoi, että iho ja kädet on niin kuivia. Ei tainnut ehtiä käyttämään...
Vajavaiset kroppasuihkeet otin odottamaan pääsyä vessatuoksuiksi, kun se yksi hajuvesi samaisessa käytössä on jo loppumaisillaan.

Pussissa odottelee vielä melko paljon tuotteita, mutta eiköhän ne sieltä vähitellen siirry mun hyllyille.
Kyllä noiden tavaroiden läpikäynti vaan nostaa tunteet pintaan... Pitäisi muitakin tavaroita alkuviikosta alkaa katsoa läpi, kun roska-auto käy taas tyhjentämässä roskiksen, että mitkä menee kierrätykseen, mitkä jää ja mitkä menee roskiin... Ahdistaa... :(
Vaan saisi tätä kämppääkin vähän siistimmäksi, kun ei säkkejä ja laatikoita ole ympäriinsä...
Mutta joo, tällainen pikainen postaus nyt.
Ehkä ensi viikolla ehdin siis postailemaan enemmän, kun työhommat rauhoittuu eli hartiat ja niska ei ole niin kovalla koetuksella enää!
Josko saisin nuita pidempiä esittely-postauksiakin pian tänne :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit