keskiviikko 30. syyskuuta 2020

Syyskuussa loppuneita kroppatuotteita

Hellou!
Eilen tuli illemmalla käytyä kaverini MN:n kanssa kävelylenkillä, niin ei sitten enää sen jälkeen jaksanut koneelle raahautua :p. Oli kyllä todella hyvä sää, aurinko paistoi ja yllättävän lämmintäkin <3.
Nytkin olisi varmaan jäänyt postailematta, kun oltiin suunniteltu menevämme syömään toisen kaverini HS:n kanssa, mutta valitettavasti hänellä tuli äkillinen lääkärikäynti ja siitä sitten tarkempiin tutkimuksiin päivystykseen, niin meni suunnitelmat uusiksi :/.
Jospa huomenna onnistuisi syönti taas MN:n kanssa, kun eilen sovittiin tapaaminen lenkin päätteeksi!

Mutta katsotaan nyt Syyskuussa loppuneet kroppatuotteet lyhyesti!

Töissä käyminen pitää huolen siitä, että dödöäkin kuluu taas enemmän ja sainkin loppumaan tämän 50ml Nivea Dry Fresh 48h Protection Anti-perspirant Roll-on deodorantin, joka on tullut Bette Boxista Heinäkuussa 2018.
Oli siis sellainen voidemainen tapaus ja kyllä tuntui, että piti kainaloiden ihon kosteutetumpana.
Jäi kuitenkin fiilis, ettei nämä Nivean dödöt siltikään yllä Rexonan tasolle hikoilun/hajun pois pitämisessä.
Jos siis itse pitäisi kaupasta ostaa dödö, niin ostaisin Rexonaa, mutta kiva testailla boksin kautta muutakin! Oli tämä ihan perushyvä.

Käyttöön on nyt lähtenyt seuraavaksi tämä Dermosilin muutaman kesän takainen omenan tuoksuinen roll-on.
Lisäksi mulla on viikonloppukäyttöön parit perus deodorantit.
Arkena luotan vain anti-perspirantteihin.


Sitten käytin pois tämän... ööö, oliko se heinäkuun jaksosta tilaamani 150ml Avon Naturals Aloha Monoi Coconut & Tiare Flower Body Scrub kroppakuorinnan.
Mun iholle nämä on edelleen liian hellävaraisia, mutta tulipahan kokeiltua :).
Kosteutti kuitenkin vähän ihoa, niin oli suihkugeelin korvaajana ne muutamat kerrat, mitä tästä käytettäväksi riitti.
Tuoksu oli ok, mutta pidän selvästi enemmän sellaisista raikkaan hedelmäisistä tuoksuista, tämän tuoksu oli ehkä jopa sellainen kermainen?
Ei huono siis tuoksun suhteen ja suihkugeelikin sekä kroppasuihke löytyy, mutta ei jättänyt himoitsemaan enempää.

Jeeejeee, kroppavoide-katastrofi taas pikkiriikkisen pienempänä, kun sain tämän 200ml Avon Naturals Pretty Passionfruit & Peony Body Lotion voiteen käytettyä.
Nämä Naturalsin voiteet ovat tosiaan aika kevyitä ja sopivat tosi hyvin kesäksi käyttöön! Onneksi tämä osui käyttövuoroon juurikin nyt kesäksi!
Talveksi kaipaisin varmasti vähän enemmän kosteutusta kuin mitä tämä antaa.
Tuoksut alkaa olla aika laimeita näissä, kun ovat jo vanhempia tapauksia, mutta tähän ei ollut vielä tullut mitään sivutuoksua kuitenkaan.
En muista, onko tätä tuoksusarjaa enää Avonilla myynnissä, mutta ei saanut itseäni rakastumaan. Muistaakseni suihkugeeli saattaa vielä löytyä varastoistani.

Naturals-rasvoja löytyy varastojonosta vielä muistaakseni 3kpl, mutta jonossa käyttövuorossa oli tämä Oriflamen rasva, jonka parasta ennen päiväys on ollut 02/2018 :p. Oon siis sentään jo vuoteen 2018 päässyt :D.
Saa nähdä, pääsenkö koskaan siihen vaiheeseen, että saisin käyttää edes samana vuonna vanhaksi meneviä rasvoja jossain vaiheessa...
Se siis olisi mulla ensimmäisenä tavoitteena näiden kanssa.
Suurimpana haaveena on sitten päästä ottamaan heti käyttöön, kun oon jotain saanut tai ostanut. Hyvä se on tavoitteita ja haaveita olla tässä katastrofien keskellä :D.

Viimeisenä tästä porukasta loppui myös 100ml Avon Naturals Mediterranian Moments Pink Grapefruit & Apricot Scented Spritz kroppasuihke.
Tätä myös menee nyt töissä ollessa.
Tuttuun tapaan suihkin näitä ympäri kroppaa ja varsinkin selkään, kun hikoilen pyöräillessä melko paljon.
Aikanaan ostaessani tämän toivoin tuoksun olevan kuin mitä The Body Shopin vastaavassa Pink Grapefruit-sarjassa, mutta valitettavasti tämä ei ole läheskään yhtä mehukkaan tuoksuinen.
Käytettyä tuli silti ja nyt on jälleen seuraava lähtenyt käyttöön (vanilja-santelipuu).
Ovat halpoja ja perushyviä suihkeita tuohon omaan käyttööni sekä tietysti myös vessatuoksuina!

Eipä mulla nyt tämän kummempia!
Katsotaan, jos huomenna saisin sen viimeisen esittelyn tehtyä!
Töissä en vielä labrahommia jatka, kun odotan, että tilatut reagenssit tulee. Ehdin hyvin tarvittavat paperihommat (eli tarvitsemani pleittikaaviot) tehdä koneella valmiiksi ja lisäksi mun pitää huonettakin vaihtaa, kun ryhmässä aloittaa taas pari muutakin työntekijää huomenna ^_^. Vilskettä siis saattaa töissäkin jo kunnolla olla!
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit