maanantai 14. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäinen Avon-tilaus

Tänään sain kuin sainkin hakea Avonin paketin ja se olikin tämän vuoden ensimmäinen tilaus :).

Joulun jälkeen tilaus oli pieni, mikä oli varsin ymmärrettävää :). Tosin yllättävän kivasti sain kuitenkin tilausta kasaan, sillä sain kannustelahjankin (vaikkei kyllä olisi ollut tarpeen itselleni :p).

Ja tällaista tuli itselleni! Ilmainen huulipunanäyte ja sitten tuollainen jouluinen pullonpidike, joka oli laskussa korvauslahjana (en kyllä saa päähäni, mistä tuo on korvaus :D). Kannustelahjana tuli tuo Planet Spa Goji-marja kasvonaamio, joka tulee "uutuutena" jälleen myyntiin.
Itsehän omistin edellisestä erästä samaisen kasvonaamion, suihkugeelin ja vartaloemulsion sekä hiusnaamion, joten en enää periaatteessa tarvitsisi tuota sarjaa, vaikka aivan ihanan tuoksuinen sarja onkin! Täytyy katsoa, mitä tuolle kasvonaamiolle keksin, ehkä laitan jollekin asiakkaalle kaupanpäällisenä :).
Mutta niin, itselleni en tilannut kuin 2 purkkia!!! Karvan kasvua hillitsevä roll-on (nykyinen käytössä oleva on loppumassa) ja mansikka-vartalokuorinta, jonka ihan vaan tuoksun takia halusin testata (ja tämänhän saan käytettyä todella nopeasti) :D. Sitten tilasin myös Roosa Nauha-kynsiviilan.
Aika helkkarin hyvin hillitty tilaus, vaikka itse sanonkin :D.
Kyllä mä tänä vuonna saan miinusta aikaan ihan varmana :).

Niin ja tähän loppuun voisin taas väliaikatietoa kertoa siitä JT Beauty Outlet tilauksesta.
Perjantaina oli tullut mailia, jossa taas pahoitteli ettei ollut vielä 8.päiväkään kuulunut pakettia ja sitten pyysi, josko kävisin postissa kyselemässä pakettia, kun hyvin usein posti unohtaa pakettikortin lähettää!!
Mua alkaa pikku hiljaa ärsyttämään tämä koko homma... Ei ollut edes kommentoinut mitenkään sitä, kun kysyin edellisessä mailissa, kuinka kauan mun kannattaa odottaa vielä ja kun kohta menee se 30 arkipäivän häviämis-aikarajakin umpeen...
Noh, laitoin tänään sinne taas vastauksen, että edelleenkään ei ole pakettia kuulunut ja että jotenkin epäilen, että olisi postilla unohtunut kortti lähettää (mulle ei oo ainakaan koskaan niin käynyt).
Sitten postin sivuilta kopioin tekstin, että ne säilyttää 3 viikkoa pakettia siellä ennen kuin lähettävät takaisin lähettäjälle, joten jos se on jo marras-joulukuussa tullut, niin sehän on lähtenyt takaisin päin!!
Laitoin vielä siihen, että voin toki käydä kysymässä, mutta tarvitsen tarkat tiedot paketista (seurantakoodiahan mulla ei ole)... Saapa nähdä, kuinka kauan vielä pitkittävät tätä :(.
Jos mä vielä joskus tuolta erehdyn tilaamaan, niin otan kyllä lisämaksusta sen seurantakoodin, että on edes jokin keino jäljittää pakettia ja todistaa se kadonneeksi! Ärrmuurrr!!!
Tällaista siis tänne, nyt jatkan iltatoimia!
Miumoi <3

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti kadonneen paketin mysteeri ratkeaa.. :S Ärsyttävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään se mysteeri ratkesi, kun tuli mailia, että paketti oli tullut takaisin firmaan. Posti oli kuin olikin sitten mokannut, kun ei pakettikorttia tullut :(.

   Poista
 2. Pistät seuraavana haistvtu-kommentin sinne beauty outletille ja uhkaat kuluttajavirastolla niin luulis alkavan tapahtua. Ne on nyt ite jotaki siellä mokanneet ja yrittävät peitellä sitä. Ärsyttävää >:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tänään tuli sitten mailia, että paketti oli tullut takaisin firmaan. Mokaaja olikin siis sittenkin Posti, kun ei pakettikorttia tullut :(. Olivat 18.12. lähettäneet sen takaisin JT:lle...
   Siinä mailissa oli myös, että oli 3 muutakin pakettia tullut heille takaisin.
   Nyt laitoin mailia, että voivat lähettää uudelleen sen paketin, mutta jos saisi mukaan seurantakoodin, että sillä voisi tarvittaessa käydä pakettia kysymässä.

   Tulipahan tämäkin nyt ensimmäisen kerran koettua, ettei pakettikorttia tullut!!
   Onneksi sen kohtalo kuitenkin ratkesi, eikä jäänyt selvittämättä. Katsotaan, saanko sen tällä toisella yrityksellä...

   Poista
 3. Meinasin eka, että joopa joo, niinhän se "Posti unohtaa usein ne pakettikortit lähettää", diibadaaba. Mut sitten luin kommenttisi, että niin oli tosiaan käynyt! Elleivät siis tosiaan yritä peitellä jotain omia mokiaan itse... Onkohan se mun toinen paketti tossa samassa syssyssä sitten?? Jos joulun alla on ollut jotain enemmän ja vähemmän tehokkaita jouluapulaisia vaikka töissä... En oo ite sieltä mailia saanut, mutta tämä jo vähän loi uskoa tulevaisuuteen. :) Eivät ole vastanneet mun viime viestiin, mutta edellisen kerran mainitsi, että se 30 pvän katoamisaika on tullut jo umpeen, perkule kun tässä on jo melkein 3 kk venailtu... Niin kai sieltä oon anyway jotain saamassa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin olin tosiaan skeptinen tuon suhteen, kun ei ollut koskaan aiemmin niin käynyt itselleni, mutta en sitten tiedä onko tuo totta vai ei...
   Mutta jotain valoa ehkä on nähtävillä kaukaisen tunnelin päässä :D.
   Seurataan tilannetta ja ilmoittelehan sinäkin sitten, miten sulle on käynyt!!

   Poista
 4. moi, mullon kans ollu ärrmurr roboimurin akkujen kaa, kun ovat viipyneet kokonaista (no melkein) kaksi viikkoa! Takuuna piti tulla pikana.. ei ihme jos sullon ärrmurr kun kuukausikaupalla viipyy (=kadonnut) paketti. Joo kopiot vain aina kaikesta ja hyvitysvaatimus sit perään.

  Mutta asiasta toiseen, kiva että tulee sitä miinusta kaikesta huolimatta ;)
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi itku, eipä tuokaan ole mukavaa odotella, jos on luvattu, että tavarat tulee pikana :(.
   Toivottavasti saat sinäkin pian nuo akut!!

   Joo, parhaani yritän miinustella, kun sen lupauksen itselleni tein ;D. Katsotaan kuinka kauan se pitää ;).

   Poista

Suositut tekstit