keskiviikko 6. lokakuuta 2021

Ennustuksia, Lokakuu 2021

Hellou!
Jälleen hammashoito-vapaapäivä menossa, joten nyt kun sain niskat vähän vetreytymään (note to self: jumittuu tehokkaasti, kun makaa lähes 3h siinä tuolissa...), niin on hyvä katsoa läpi, mitä tämän kuun aikana mahdollisesti voisi loppua!

Sain vaihteeksi hiustuotteet omaan kuvaansa :D.
Hitaasti ne kuluu, mutta nyt olisi nämä 4 pulloa hyvän todennäköisyyden piirissä, että loppuisivat tämän kuun aikana!
Tuon muotoiluvoiteen pumppu alkoi jo eilen temppuilla, vaikka tuotetta on vielä ihan ok määrä pohjalla, niin joudun ottamaan spaattelin käyttöön.
Mulla on kova luotto nyt näihin :D.

Tässä on sitten penkomani kasvotuotteet.
En taaskaan raahautunut kellariin, mutta muistelen siellä olevan pari kuorintaa, jotka ovat jo mielestäni melko lopussa.
Toki siellä tulee suihkuteltua/kylvettyä max. 4krt/kk, eli montaa käyttökertaa per pullo ei kyllä tule. Katsotaan, tuleeko yllätyksiä!
Ai niin... Kuvasta unohtui se sininen jämärajauskynä, joka on tosi lähellä jo loppumistaan!
Kuvan tuotteista ainoat epävarmat ovat Valo-essence, kasvoöljy ja Tender Care.
Tenderiä käytän vuorollaan kropparasvan kanssa ja lisäksi on se toinenkin purkki eli yritän tasaisesti saada molempia käytettyä, niin ehkä ennen vuoden loppua saatan saada nuo tyhjiksi.
Kasvoöljyn ja essencen käytön kanssa meen sään ja ihon vaatimusten mukaan, mutta eiköhän niitä saa ainakin hyvin hupenemaan :).
Seerumit ovat hilkulla ja lisäksi 1.10. kun pidin vapaan, niin käytin taas kangasnaamion eli senkin jämäseerumit on nyt käytössä samalla :D.
Parhaani yritän kuitenkin kaikkien kanssa!

Viimeisenä kroppatuotteet!
Tästä jätin 1 suihkugeelin pois, mutta se tulee loppumaan varmasti.
Tuo Sebamed on kasvoille ollut pääkäytössä, mutta käytän jämät sitten kropallekin, kun saan tuon suihkugeelin pois.
Dödöt ovat vähän siinä ja siinä myös, samoin mini-Rituals rasva, jota käytän jaloille vuorollaan Tender caren kanssa (oon kyllä pariin otteeseen koko kropallekin käyttänyt).
Käsisaippua loppuu varmasti. Täytyy katsoa, otanko vaihteeksi 500ml saippuan seuraavaksi käyttöön loppu vuodeksi :).

Paljon siis epävarmuuksia, mutta lähden yrittämään ainakin 18 täysikokoista ja 7 minikokoista purkkia!
Tuli nuita purkkeja etsiessä tunne, että tästä kuusta saattaa tulla hiljaisempi loppuneiden kanssa. Nyt on niin paljon loppunut kamaa, että jossain vaiheessa se vaan näkyy listoissa :D.
Pieni epäilys tuli, että lokakuusta saattaa tulla pieni plussakuukausi, kun saan sen mun Hullari-tilauksen käsiini :p. Toivon kuitenkin, että loppuneitakin tulisi edelleen jonkin verran! Muita repsahduksia ei ole tälle kuulle tiedossa, vaikkakin vähän sillä silmällä odottelen Clionadh Cosmeticsin Stained Glass-kokoelman täydennystä. Päivämäärää ei ole edes julkaistu ja enhän mä niitä tälle kuulle edes saisi :D.
Mutta joo, suhteellisen rauhallinen kuukausi siis tiedossa todennäköisesti!
Mites teillä?

Nyt taitaa tulla muutaman päivän paussi, kun mitään ei ole vielä loppunut eli ei ole kirjoiteltavaa. Toki saatan noita paria jonossa ikuisuuden olleita postauksia taas sysätä vähän eteenpäin ainakin kuvia muokkaamalla ^_^.
Katsotaan, olisiko viikonloppuna jo jotain päiviteltävää!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Hiustuotteet on kyllä tuskallisia käyttää, kun moni niistä kestää todella pitkään ja jos kaikki loppuu yhtä aikaa, niin seuraavat kuukaudet tuntuu senkin vuoksi pitkiltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samaa mieltä! :D
      Varsinkin muotoilutuotteet on painajaisia, kun en laita isommin hiuksia :D

      Poista

Suositut tekstit