lauantai 2. lokakuuta 2021

Loppuneet kasvotuotteet, Syyskuu 2021

Heissan!
Joooh... Eipä sitten taaskaan mennyt postaussuunnitelmat aikomusten mukaan :p.
Pitääköhän mun ihan suosiolla postailla sitten harvemmin, mutta useampi loppunut tuote kerrallaan, kun ei näköjään tässä elämäntilanteessa onnistu tuo useammin postailu pienissä erissä, vaikka kovasti sitä haluaisin... :D.
Tosin nyt huomasin senkin, kun olen tässä koneella istunut jotain 3h (tein tilauksen Hullareille ja muokkasin tämän ja huomisen päivän kuvat), että mun alaselkä huutaa jo hoosiannaa :/.
Mä en oikeasti ala enää tämän mun kropan kanssa >:(.
Seuraavana "to do"-listalla siis muu kroppa, kunhan saan tuon mun purukaluston ensin kuntoon...
Tähän kyllä rahallisesti tarvisi näköjään täyden työajan, mutta kun kroppa ei sitä sitten kestä senkään vertaa. Hitto, nytkö nämä iän tuomat vaivat rysähtää kerralla päälle...
Valivalivali, noh eiköhän tämä tästä lähde etenemään, asia kerrallaan!
Täytyy nyt pohtia tuota postailua tosissaan, että kummin olisi lopulta parempi, mutta nyt saa alaselkä hieman vielä kärsiä ja käydään läpi Syyskuun loppuneet kasvotuotteet :p.

Tässä on ihonhoitotuotteet yhdessä kuvassa, kun ei ole kovin pitkää jaariteltavaa näistä!

50ml minikokoinen Elizabeth Arden Pro Gentle Facial Cleanser:
Tämä Elizabeth Ardenin Pro Gentle Facial Cleanser kasvojenpesuaine on tullut jo vuoden 2017 eleven-joulukalenterista eli pikkuhiljaa nämä vanhemmat tuubit alkaa tuolta varastoista poistua :D.
Oli voidemainen putsari ja kokeilin myös 1.vaiheena meikinpoistossa, mutta siinä ei minulla pelittänyt ollenkaan. Käytinkin sitten aina vapaapäivinä ja viikonloppuisin aamupuhdistuksessa, jossa toimi mielestäni paremmin.
Iholle jäi sellainen kosteuttava "kalvo", mikä pikkuisen häiritsi näin omalla sekaiholla, mutta toisaalta syksy/talviaikaan sekin on ihan hyvä ominaisuus. Mun iho kun on selvästi alkanut tässä vuosien varrella "kuivahtamaan", niin enemmän huomaan ihoni imevän kaikkea kosteuttavaa itseensä.
En kuitenkaan aio tätä ostaa uudelleen, kun pesuaineiden haluan olevan silti vähän pesevämpiä.

210g Skinfood Black Sugar Perfect Essential Scrub 2X:
Tämän Skinfoodin kasvokuorinnan sain myös jokunen vuosi takaperin diilauksena Marisalta ulkomailta. Ihana, kun nyt näitä monia, ennen diilauksena saamiani tuotteita on helpompi jo tilata netistäkin :D.
Tämä oli tosiaan sokerikuorinta ja nopea sai olla levityksessä saadakseen karkeampaa fiilistä ennen kuin sokeri suli iholle. Meni samalla myös naamiosta, sillä iho jäi kivan pehmeäksi ja kosteutetuksi!
Kuorintana jäin kuitenkin kaipaamaan rouheampaa karkeutta, mutta voisin kyllä ostaa joskus taas uudelleen hellävaraisempaan käyttöön!

20ml minikokoinen Biotherm Wonder Mud Oxygenating Resurfacing Face Mask:
 Tämä mutakasvonaamio on tullut myös vuoden 2017 eleven-kalenterista :D. Hupenee hupenee!!
Tätä tuli käytettyä saunailtoina niin kuin yleensäkin oon käyttänyt savi-/mutanaamioita, kun ihohuokoset avautuu hyvin lämmössä.
Otin naamion koostumuksesta oman kuvan, kun suunnitelmana oli tehdä tosiaan oma postauksensa tästä(kin).
Tuollaista vihertävää mömmöä, jossa oli myös jotain (ehkä levää??) hellästi kuorivia paloja.
Oli kyllä kiva kokeilla ja käyttää!
Iho jäi kivan mattapintaiseksi, mutta pehmeäksi käytön jälkeen.
Toisaalta saan varmaan saman lopputuloksen halvemmilla vastaavilla, niin tuskin tulen ostamaan täysikokoisena uudelleen. Jos joskus saan lahjaksi tai ostan jonkun setin, jossa tämä on, niin ilolla kyllä käytän uudelleen, mutta nyt löytyy kaapista vielä parit muta-/savinaamiot otettavaksi tehokkaampaan käyttöön :).

Sitten meikkituotteita!
Mulla kuivui tämä 2ml Lancôme Monseur Big Waterproof Mascara ripsiväri, joka on tullut vuoden 2018 eleven-kalenterista, sekä...

...9ml Sandstone Waterproof Raincoat Mascara, Black ripsiväri, joka tuli Goodieboxista Kesäkuussa 2020.
Tästä vähän jo selitinkin tuossa Goodiebox-postauksessa.

Tässä mulla on molemmat ripsissä: Lancôme yläripsissä ja Sandstone alaripsissä.
Sandstone oli tosiaan sellainen luonnollisen jäljen tekevä ja oli myös erotteleva.
Lancômesta tykkäsin nimenomaan tuosta tuuheudesta ja yllättävän siistiä jälkeä sekin teki!
Ihan hyvin nämä kyyneleet ja sateessa huppu päässä pyöräilyt kesti eli sen suhteen ei ole huonoa sanottavaa.
Saman on myös kyllä halvemmatkin ripsarit tehneet eli varmaan halvempia testailen kuitenkin tulevaisuudessa.
Taivutusten pidosta en osaa sanoa, kun mun ei tarvitse taivuttaa ripsiä.
Nyt mulla ei olekaan vedenkestävää ripsaria varastossa enää, niin syyssateita varten tilasin Hullareilta sellaisen kokeiluun, tällä kertaa NYXiltä, kun oli halvin :D.

Viimeisenä tähän postaukseen yllätysloppuja!
Tämän 2.3g PuroBio 31 Corrective Concealer, Green  värinkorjaaja/peitekynän tilasin silloin vuosi sitten kesällä Oriolalta kokeiluun.
Tuossa eräs aamu olin taas teroittamassa tätä ja palanen lähti irti (kuten näkyy), jonka jälkeen huomasin, että tämä veteleekin viimeisiään. Päädyin sitten seuraavaan:

Muussasin tuon jämän aiemmin (Sokokselta/ Hullareilta) tilaamaani Wet 'n Wildin peiteainepalettiin vihreän sävyn kanssa :D.
Tämä oli jotenkin vähän kova käyttää tuosta kynästä, tuntui levittyvän heikommin iholle.
Lisäksi tuo terottaminen oli koko kynän pituuden ajan "pain in the ass", juurikin noiden puupalojen irtoamisen takia...
Punaisuutta kyllä neutralisoi kiitettävästi.
Ei minusta tullut kuitenkaan fania eli en aio enää uudelleen tilata, vaan käytän hyvillä mielin loppuun nyt jäljellä olevat vihreät pois (tuo paletti ja sitten IsaDoran nestemäinen).
Olipahan kiva kuitenkin kokeilla!

Puuuhhh... mulla meni melkein 2h vielä kirjoittaa tämä, kun piti nuo aiemmat postaukset etsiä ja jäin sitten vielä lueskelemaan niitä selatessani :D.
Joo, näköjään kropalleni nämä pidemmät postaukset ovat kyllä myrkkyä eli täytyy todella yrittää ottaa itseä niskasta kiinni tässä lokakuussa!

Ohjaajakollegani "pakottaa" mua pitämään vapaapäiviä sekä lyhyempiä päiviä nyt niin, ettei ole antanut mulle tekemistä ensi viikolle, koska en näköjään itse vaan osaa niitä pitää muuten xD.
Toki varmaan ensi viikon jälkeen saan taas tehtäviä, kun hän saa käsistään pois hetkeksi yhden ison homman ja ehtii sitten paremmin ohjeistamaan seuraavissa jutuissa. Eli ensi viikolla olisi hyvä sauma kirjoitella, jos vaan purkkeja loppuu (mulla on myös pari vapaapäivää hammashuollon takia) ja lisäksi mulla taitaa olla myös täysimittainen syyslomakin kuun lopussa, kun plussatunteja on kertynyt sen verran paljon :D.
Oon myös viikonloput todennäköisesti yksin nyt pitkälle loppuvuoteen, kun Mr.Insinöörillä alkoi hirvijahti-kausi tänään eli ainakaan nyt lokakuussa ei kyllä hirveästi ole tekosyitä olla postailematta tänne :D.

Mutta huomenna laitan loput syyskuun loppuneet tänne ja valmistelen yhteenvedon sekä ennustuspostausta lokakuulle ^_^. Huomaan selvästi, että vaikka fyysisesti kroppa vastustaa, niin mulla on ollut todella ikävä tätä kirjoittelua. Pitäkää peukkuja, että saisin tähän nyt jonkinlaisen tasapainon, eikä myöskään Netflix houkuttelisi jäämään sohvalle (sekin ollut yksi syy hiljaisuuteen täällä :p)!
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit