perjantai 29. lokakuuta 2021

Loppuneet Kasvotuotteet, Lokakuu 2021

Heissan!
Nyt olisi vuorossa loppuneita kasvotuotteita, joten mennään pidemmittä puheitta asiaan!

Kuun alussa mulla oli muistaakseni vapaapäivä töistä, niin päätin silloin aamulla hemmotella kasvoja pidemmän kaavan mukaan.
Niinpä käytin varastosta nämä Naturel Hydrogel Eye Pads Gold silmänympärys-naamiolaput, jotka on tullut Bette Boxista Marraskuussa 2018 sekä...

...21ml Love Beauty and Planet Muru Muru Butter & Rose Blooming Radiance Sheet Mask kangasnaamion, joka tuli Goodieboxista Helmikuussa 2020.

Tämän kuvan otin naamioista kännykän kameralla.
Ei näistä osaa mitään isompaa tarinaa kertoa, molemmat toivat iholle runsaasti kosteutta ja iho oli tosiaan pehmeä ja kosteutettu pitkän aikaa.
Kangasnaamio-pussista sekä itse naamiosta rutistin purkkiin hyötykäyttöön vielä ylijäämä seerumin, sitä tuli ehkä 5-6ml. Hyvin toimi myös "normaalissa" seerumikäytössä.
Itse kangas olisi voinut asettua kasvoille paremmin ja nenäkangas oli itselleni liian lyhyt.
Laput sy-alueella oli myös ok, mutta koska olivat tuota geelimäistä materiaalia, niin eivät olisi ilman kangasnaamiota pysyneet paikallaan pystyasennossa.
Kosteuttavuutta riitti noin 15min ajaksi ja loput kosteudet kankaasta hieroin käsille, dekolteelle ja muulle kropalle.
Näitä on kiva käyttää silloin tällöin, mutta en itselleni aio edelleenkään ostaa kovin isoa varastoa sen takia. Muutama löytyy vielä kaapista :).

Lisää seerumeja käytetty!
Sain kuin sainkin loppuun myös nämä 2x 15ml minikokoista Ecooking Vitamin C Serum kasvoseerumia, joista toinen on tullut viime vuoden LookFantastic-kalenterista ja toinen tuli Goodieboxista Huhtikuussa.
En mä näiden C-vitamiini- seerumien kanssa ole huomannut mitään silmin havaittavaa kasvojen kirkastumista eli sen suhteen taitaa olla itselleni "turhia" käyttää. Kosteuttavia toki olivat!
Ei nämäkään saaneet mua vakuuttumaan siitä, että pitäisi vain tuon C-vitamiinin takia itse ostaa uudelleen käyttöön, mutta jos joskus tulee jostain boksista/kalenterista ym. niin silloin toki tulee käytettyä.
Tyydyn ostamaan sitten ehkä ennemmin vain nuita kosteuttavia seerumeja :).

Voiton tanssit; kasvovoide-katastrofi heikkenee edelleen \o/.
Tämä 15ml minikokoinen 
Lumene Sisu [Urban Antidotes] Moisture Remedy Day & Night Cream otti ja loppui.
Tämä on tullut matkapakkauksessa, jonka aikanaan ostin kosmediileriltäni Marisalta. Täysikokoinen seerumi ja mini-naamio oli lisäksi setissä ja ne on jo käytetty.
Käytin enimmäkseen iltaisin, mutta sopi myös meikin alle itselläni. Oli kyllä loistava varsinkin näin alkusyksyyn, kun kasvojen iho on taas hiljalleen alkanut näyttämään kuivahtamisen merkkejä.
Kosteutti yöllä hyvin ihon, toki käytän hoitonesteitä ja seerumeja lisäksi.
Tuoksu tässä Sisu-sarjassa ei yllä suosikiksi, mutta ei se mitenkään epämiellyttävä ollut.
Mikä ettei voisin kyllä talveksi ostaa täysikokoisenakin uudelleen!

Ja sain vielä peräti toisenkin kasvorasvan käytettyä \o/.
Kyseessä oli tämä 50ml Lumene Lähde [Spring Water] Matte Hydration 25H Cream-Gel voidegeeli, joka on tullut Bette Boxista Tammikuussa 2017... Olikin siis jo aika saada pois kaapista :D.
Käytin tätä lähinnä kesäaikoina, olikohan mennyt kesä jo 3., niin päädyin nyt kuluttamaan loppuun asti.
Koostumus oli hauska, nimensä mukaisesti geelimäinen voide ja se oli sellainen vähän hyytelömäisen oloinen, hyllyvä :D. Välillä oli spaattelin kanssa vaikeuksia ottaa sitä tuolta purkista, kun palanen tippui herkästi takaisin :D.
Kosteutustehot oli kuitenkin loistavat omalle sekaiholle ja teki kuitenkin samalla sellaisen mattaisemman pinnan iholle. Myöskään meikki ei lähtenyt rullaamaan.
Voisin ehdottomasti ostaa lisää kesäajalle!
Mulla ei varmaan taida enää varastossa olla kesäksi mitään mattapintaistavaa voidetta, mutta onneksi tässä on ensi kesään vielä aikaa, niin ehtii pohtia asiaa :D.
Nyt lähti varastosta seuraavaksi käyttöön tämä minikokoinen Ziajan rasva, lisäksi avattuna on saman merkin täysikokoinen spf20 päivävoide, mutta sen säästän keväälle ja kesälle, kun aurinkoa näkyy enemmän.

Viimeisenä, pienenä yllätyksenä myös, loppui tämä ikivanha 4g Avon ColorTrend Soft ‘n‘ Sweet Lip Balm, Banana Split huulivoide, jota oon laittanut huulille aamuisin hampaiden pesun jälkeen.
Mullahan on näitä huulirasvoja ripoteltu ympäri taloa jokaiselle pöydälle, niin siksi nämä tuppaa kulumaan erittäin hitaaaaasti :D.
Olisi tuolta voinut vieläkin kaivaa rasvaa ulos, mutta kynnet hajosi, niin en jaksanut enää alkaa muulla tavoin kikkailemaan :p.
Kyllä se hintansa on jo haukkunut!
Ei tämä ollut mikään superkosteuttava, mutta riitti suunnilleen siihen, että sai kasvot hoidettua ja sen jälkeen kahvia juomaan.
Nykyäänkin Avonilla on näitä samantyyppisiä makuhuulirasvoja myynnissä, mutta eri nimillä.
Tässä ei enää tuoksua ollut :p.
Onneksi olen malttanut olla ostamatta uusia, kun huulirasvoja edelleen löytyy se about 30 laatikosta...
Eli edelleen huulirasvojen ostokielto päällä :D.

Käyttöön lähti samaan hommaan seuraavaksi lähes yhtä vanha huulirasva ja tässä huomasin olevan kimalletta seassa, mutta kyllä tämä käytettyä tulee!

Tässäpä oli tämänkertaiset! Vielä olisi hiustuotteet jäljellä, joten yritän saada postauksen tänne taas huomenna ^_^.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mie sinnikkäästi käytin Misshan spf 50 -suojakertoimella olevaa kasvovoidetta, se piti kivasti ihon mattapintaisena. Ajttelin, että se olisi loppunut jo aiemmin, mutta yllättävän riittoisaksi osoittautui pullon jämät >:D Nyt tosin vähän harmittaa, kun ei ole mitään mattapintaistavaa voidetta tilalle :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä yrittää pitää mielessä tuo Missha!
      Onneksi tässä on aikaa miettiä seuraavaa mattaavaa voidetta ja nyt talven pystyy käyttämään meikinpohjustajia :D.

      Poista

Suositut tekstit