lauantai 30. lokakuuta 2021

Viimeiset Loppuneet, Lokakuu 2021

Heips!
Nyt olisi aika käydä läpi viimeiset loppuneet lokakuulta ja ne ovat hiustuotteita. Aiemmista postauksista poiketen tämä onkin lyhyt postaus :p.

Ensin loppui tämä muuan vuosi takaperin eleveniltä kokeiluun tilaamani 150ml Lee Stafford Sea SaLT FOAM CoNDiTiONER vaahto-hoitoaine.
Tässähän mua houkutteli tuo olomuoto eli pullossa oli tuo vaahdottaja-pumppu :D.
Tietysti koska tämä olikin enemmän tuuheuttavuutta ja rakennetta antava hoitoaine, niin ymmärrettävästi tämä ei ollutkaan kovin silottava tapaus, vaan takkuja jäi hiuksiin.
Käytinkin yleensä hieman hoitavamman shampoon tapaan eli levitin ihan päänahkaan ja sitten käytin vielä paremmin silottavaa hoitsikkaa/naamiota tämän jälkeen.
Tuo toimi ihan hyvin ja mielestäni välillä kutiseva päänahkanikin tykkäsi ja rauhoittui.
Hoitoaineeksi en enää ostaisi, mutta mikä ettei tuohon käyttämääni tapaan voisin hommata joskus uudelleen, jos tätä nyt vielä myynnissä on.

Sitten sain käytettyä tämän 25ml minikokoisen Moroccanoil Hair Treatment hiusöljyn.
Olen käyttänyt aiemmin jo 10ml minikoon tästä vuosia sitten ja luultuani tuolloin tämän tulleen boksista, tämä tulikin jo vuoden 2016 LookFantastic-kalenterista :D.
Vaikka aikaa olikin vierähtänyt ennen käyttöönottoa, niin onneksi oli edelleen käyttökuntoinen, eikä tuoksukaan ollut muuttunut.
Edelleen oon samaa mieltä kuin tuolloin 10ml pullon käytettyäni eli oli kiva käyttää, tuoksui hyvältä, eikä lähmännyt hiuksia.
En tiedä, uskaltaisinko kuitenkaan täysikokoista 100ml (?) pulloa ostaa, kun saattaisin sitten kyllästyä täysin, mutta joku 50ml pullo voisi mennä mulla oikein mainiosti!
Tällä hetkellä käyttöön otin eleven-kalenterista 2018 tulleen Davinesin öljyn (50ml), sitten varastossa odottaa vielä yksi 30ml boksista tänä vuonna tullut öljy ja Avonilta 1e tilaamani 30ml seerumi.
En siis salli vielä itseäni ostaa mitään uusia hiusöljyjä/-seerumeja, kun noilla pärjään varmasti vuoden 2023 puolelle, jos hengissä pysytään sinne asti :D.

Tässäpä oli kaikki loppuneet!
Muutama hilkulla oleva törppö jäi, mutta säästän ne marraskuun loppuviin ^_^. Ei jää silloinkaan täysin nollille!
Yritän huomenna saada yhteenvedon jo tänne, en kyllä malta odottaa sen näyttämistä :D. Oon vaan niin innoissani koko tämän vuoden edistymisestä ja oon edelleen oikealla raiteella menossa oikeaan suuntaan!
Rupatellaan siis yhteenvedossa lisää ja viimeistään Marraskuun ennustuksissa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit