sunnuntai 13. maaliskuuta 2022

Loppuneita ja tulleita Avonin tuotteita

Hellou taas!
Nyt onkin sopivasti loppunut parit Avonin tuotteet, niin sama esitellä ne tässä samassa postauksessa!

Nyt alkaa jälleen suihkugeelejä loppumaan, kun aattelin jonkin aikaa käyttää käsisaippuana täyttöpumppupulloa.
Nyt vuorossa oli tämä vanha 200ml Avon Naturals Juicy Moisture Rasberry and Hibiscus Shower Gel, joka oli jo puoleksi käytetty.
Ehdin ennen pumpun täyttöä käyttää tästä vielä muutaman kerran suihkussa eli täyttöön meni ehkä jotain 70ml.
Tämä on ollut yksi mun suosikki tuoksuja Avonin sarjoista ja tähän ihastuin alunperin hiusten selvityssuihkeen muodossa. Oon myös shampoota käyttänyt.
Vartaloemulsio odottaa vielä jonossa käyttövuoroaan kaapissa.
Tätä ei taida olla enää suihkugeelinä myynnissä, mikä kyllä harmittaa, mutta hiussuihke taitaa vielä muistaakseni löytyä eli se varmaan jossain vaiheessa eksyy taas kaappiin ihan vaan tuoksun takia :D.

Mulla on vanhempiakin suihkugeelejä käytössä, mutta päädyin ottamaan myös tämän uudemman Cherry Bomb suihkugeelin käyttöön, jonka aion taas tyhjentää käisaippuaksi, mitä pullosta sitten jääkään siihen käyttöön.
Oon nyt punaisilla suihkugeeleillä täyttänyt sitä pumppua, niin ainakin vielä tämä menee siihen. Saa nähdä, ehtiikö tämäkin pullo vielä tässä parin viikon aikana "loppua" :D
Katsotaan, raaskinko sitten seuraavaksi muita paremman tuoksuisia aivan heti täyttää, vai vaihdanko "väriä" :D. Tosin kesäksi voisi taas ihan ns. oikean nestesaippuan ottaa käyttöön, kun 4 pulloa niitäkin vielä löytyy varastosta. Riittävät siis noin 5kk käyttöön.

Sitten loppui tämä 125ml Avon Naturals Nourishing Indulgence Sugar Plum & Vanilla Body Spray vartalosuihke, joka oli äitini jäämistöstä ja jota oli jäljellä alunperin enää noin 1/3 pulloa.
Käytin vessasuihkeena, mutta aikanaan tilasin tätä myös itselleni ja käytin kroppasuihkeena. Oli silloin kivan tuoksuinen!

Ja tänään loppui myös samaisesta äitini jäämistöstä jäänyt 100ml Avon Naturals Comforting Fig Scented Spritz vartalosuihke, jonka myös käytin vuorollaan vessasuihkeena.
Tämän tuoksusta en itse niin välittänyt, mutta vessasuihkeena menee oikein hyvin!
Ja äitini jäämistössä oli vielä jäljellä nämä 2 vartalosuihketta, jotka nyt lisäsin plussalistalle käyttöön vessasuihkeiksi eli:
* 75ml Avon Outspoken By Fergie Body Mist
* 100ml Avon Naturals Enticing Cranberry & Cinnamon Scented Spritz 
Nyt mulla on enää siinä jäämistö-pussissa odottamassa pari palasaippuaa, huulirasva ja äitille joululahjaksi antamani Musk by Alyssa Ashley pieni hajuvesi ja 500ml suihkugeeli, jotka molemmat ovat ehkä puolillaan.
En tiedä, mitä noiden myski-tuotteiden kanssa teen... Suihkugeeli pitää varmaan käyttää pois ehkä käsisaippuana (itse en myskin tuoksusta niin välitä), mutta hajuveden aattelin ainakin toistaiseksi säästää muistona, se kun oli äitin yksi lempituoksuista...

Eipä mulla tämän kummempia tällä erää ole!
Purkkeja on kyllä yllättävän hyvin nyt loppunut ja pari yllättäjääkin on jälleen mukana, mitä ei ennusteissa ollut!
Ensi viikolla saattaa taas tulla pidempiä päiviä töissä, mutta yritän jälleen saada aikaiseksi kirjoitella, vaikkei se tähän mennessä ole kovin hyvin onnistunut :p. Toivossa on hyvä elää!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit