torstai 31. maaliskuuta 2022

Viimeiset loppuneet, Maaliskuu 2022

Heissan!
Olen kuin olenkin suunnittelemassani aikataulussa :D. Vaikkei tänään ollutkaan ihan niin lyhyt päivä töissä kuin ajattelin, niin huomenna olen vapaalla eli saan yhteenvedon tänne ja pystyn alkaa suunnittelemaan heti ennustuksia huhtikuulle!
Mutta katsotaan nyt viimeiset loppuneet purkit tälle kuulle ja ne ovatkin kasvoille tarkoitettuja tuotteita.

Ensimmäisenä porukasta loppui jo alkukuusta tämä 150ml Origins Three Part Harmony Tri-Phase Essence Lotion hoitoneste.
Tämähän tuli tilattua kokeiluun kesällä 2020 Oriolalta, jolloin lähti vähän mopo käsistä :p. Niin ne kuitenkin on tässä pikku hiljaa loppuneet yksi kerrallaan!
Tämä oli tuollainen 3-faasinen neste eli piti hyvin sekoittaa ennen käyttöä.
Ja olihan tämä aivan ihana <3. Jo 1 kerros ja muutama tippa riitti omalle iholle kosteuttamaan, eikä välttämättä olisi tarvinnut muita mömmöjä käyttää kasvovoiteen alla, jos tätä halusi useamman kerroksen laittaa.
Aion todellakin ostaa uudelleen, kun saan vähemmäksi mun Whamisan sekä Lancômen kasvovedet ^_^.

Ja samaan syssyyn loppui viimein myös samaisessa tilauksessa tullut 100ml Origins Original Skin Cleansing Makeup Removing Jelly kasvojenpesuaine.
Koostumus oli sellainen öljyisen geelimäisen jellymäinen, aika hauska itse asiassa :D
Nimen takia toivoi tätä kaksoispuhdistuksen 1.vaiheeksi, mutta valitettavasti mulla ei saanut puhdistettua meikkejä tarpeeksi, vaan jäi todella paljon jäämiä kasvo-/misellivesilappuun.
Siirsinkin sitten suosiolla vapaapäivien aamupuhdistukseen, siinä toimi kivasti ja jätti myös vähän kosteuttavan tunteen iholle.
En kuitenkaan taida enää uudelleen tätä ostaa.

Nyt käytän vapaapäivien aamuputsareina näitä, koska nämäkään ei itselleni kaksoispuhdistuk-sen 1.vaiheeksi käyneet. Toki mulla on myös se minikokoinen de_Curen entsyymiputsarikin vielä. Saa nähdä, saisinko vihdoin huhtikuussa senkin loppumaan :D.

Sain myös vihdoin käytettyä tämän 75ml Ziaja Goat’s Milk Gently Exfoliationg Enzyme Peeling entsyymikuorinnan kasvoille.
Tämä tuli Tammikuussa 2019 Bette Boxista.
Tästä ei ole oikein muuta sanottavaa kuin että en oikein välittänyt. Mä tykkään mekaanisesti kuorivista, niin tämähän ei sellainen ollut.
Mutta kyllä tämä yllättäen jätti ihon sellaiseksi nahkean puhtaan tuntuiseksi eli ehkä tämä jotain teki :D.
En kuitenkaan itse ostaisi uudelleen.

Mekaanisista kuorinnoista puheen ollen sain VIHDOIN käytettyä tämän 13g minikokoisen Dermalogica Daily Microfoliant kuorivan puhdistuksen.
Mun piti vähän aikaa miettiä, olinko listannut tämän kasvoputsareihin vai kuorintoihin ja todennäköisesti oli putsareissa :D.
Tämä purkki on tullut mulle Syyskuussa 2015 Livboxista :D...
Se sanottakoon puolustuksena, että yhdistin aikanaan toisen samanlaisen minipurkin tähän, jonka sain LookFantasticin kalenterista, joten yhteensä mulla on ollut 26g tavaraa käytettävänä ;D.
Ne muutamat tuotteet, joita oon Dermalogicalta päässyt testaamaan, niin ovat olleet kyllä loistavia, eikä tämäkään ollut poikkeus.
Tämä tuntui sopivan kuorivalta, mutta ei kuitenkaan niin paljoa, etteikö olisi voinut lähes joka päivä käyttää.
Monesti sitten tein vapaapäivien aamuisin myöskin kaksoispuhdistuksen, jossa tämä oli 2.vaiheena. Toimi hyvin!
Voisin kyllä tämän ostaa joskus uudelleen, mutta mulla on edelleen melkein täysi vuosia vanha Sensain jauhekuorinta sekä Fourth Ray Beautylta samanmoinen eli pitää käyttää ne ensin pois :D.
Ai niin ja onhan mulla se Flow Kosmetiikan mansikkamaito-naamiojauhe, joka kyllä kuoriikin aika tehokkaasti :D.

No sitten hieman yllättäen loppui myös tämä 15ml Herbina Silmänympärysvoide, jonka oon saanut Lokakuussa 2019 Bette Boxista.
Tämä oli oikein perushyvä sy-voide, joka teki oikein loistavasti hommansa. Riitti ainakin itselleni kosteuttamaan sy-alueen ja tarvittaessa on se Goodieboxista tullut sy-seerumikin :D.
Käytin aamuisin ja ei myöskään rullannut meikin alla.
Voisin ihan hyvin ostaa, kun on huonompi rahatilanne, mutta aina kun mahdollista, niin haluan muita testailla :).

Nämä löytyi sitten vielä varastosta eli hetkeen en pääse sy-voiteita ostamaan :D.
Otin nyt aamukäyttöön taas tuon saman Herbinan, jonka sain, kun rakas ystäväni Katri voitti Herbinan Instagram-arvonnassa itselleen ja ystävälleen tuotesetit :D.
Iltakäytössä mulla on Dermosilin yönaamio sy-alueelle ja tosiaan tarvittaessa käytössä alle seerumi.
Ei siis tarvitse haaveilla ihan heti ostavani uusia :p.

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä sain käytettyä tämän ikivanhan 150ml Lumene Glow Reveal 60 Second Facial kasvonaamion, joka on siis tullut jo Elokuussa 2016 Livboxista... 
Hyvin tätä vieläkin käytti, mutta eniten potkin itseäni siitä, että tätä piti mennä jemmaamaan näin kauan, kun eihän tätä tietenkään ole enää myynnissä :'(.
Rakastuin tähän täysin <3.

Tässä myöskin vanha kuva (asuttiin vielä edellisessä kämpässä :D) kasvoista ennen ja jälkeen. Harmi, etten älynnyt ottaa tuoretta kuvaa...
Mutta kyllä tämä kirkasti selkeästi kasvoja, siksi itkenkin, ettei tätä ole enää ostettavissa.
Oli täydellinen varsinkin silloin, kun halusi pikaista virkistystä kasvoille ja esim. ennen juhlia.
Koostumukseltaan tämä oli harmaata "mutaa" :D. Ja oli tässä siis jotain kuorivia rakeita, mutta ne eivät olleet kovin voimakkaita.
Oli siis aivan ihana ja nyt jään nurkkaan itkemään, kun tätä ei enää ole, nyyyyhh :(.
Ehkäpä tuo aiemmin mainitsemani Flow Kosmetiikan mansikkamaito-naamiojauhe voisi edes osittain korvata tämän, vaikkei se toki ole yhtä nopea käyttää...

Puuuhhh, tässäpä oli kaikki!
Siis tämä Maaliskuu on ollut aivan mieletön purkkien kanssa, voin jo suoraan vihjata ennen huomista yhteenvetoa :D.
Nyt sitten voikin pitkästä aikaa tehdä hyvällä omallatunnolla tilauksia (tein tässä samalla kirjottaessa Dermosilille listan, kun Mr.Insinöörin serkku tekee tilauksen...), käydä 3+1 Päivillä viikonloppuna ja ehkä Hullareiltakin voisi jotain katsoa, jos siellä on netissä mitään enää jäljellä...
Ei huolta, kyllä tämä hallinnassa pysyy ja huomenna saatte tietää Maaliskuun lopputuloksen ;).
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tuo Lumenen kasvonaamio oli kyllä hyvä. Olisipa jollain muulla merkillä vastaava kohtuuhinnalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voisin melkein ostaa jopa kalliimmalla, jos vaan löytyisi vastaava tuote joltain merkiltä :D.

      Poista

Suositut tekstit