tiistai 29. maaliskuuta 2022

Loppuneita kroppatuotteita, Maaliskuu 2022

Hellou!
Iskipä sitten laiskuus vapaapäivinä, enkä saanut aikaiseksi postailla viikonloppuna :p.
No, tänään tein lyhyemmän työpäivän, niin täytyy nyt tehdä taas useamman purkin esittely :D.
Tässä porukassa on taas yksi yllätys mukana!

Jo alkukuusta loppui tämä 50ml Dermosil Beautiful Hands Hand Butter käsivoide, joka mulla oli töissä käytössä.
Koostumukseltaan oli suhteellisen kiinteää "voita".
Laitoin tätä aina päivän päätteeksi, kun olin saanut labrassa hommat tehtyä. Ei ole järkeä muutoin laittaa (ellei sitten toimistossa ole hommia enemmän), kun käsiä tulee pestyä sen verran tiheästi aina hanskojen vaihdon ohessa.
En osaa tästä muuta sanoa kuin että helpotti kyllä sitä pahinta kuivuuden ja kiristyksen tunnetta, joka on aina päivän päätteeksi eli auttoi siihen kyllä!
Oli mielestäni oikein kiva käyttää töissä ja varsinkin nyt talviaikaan.
Tämä on taas muutaman vuoden takainen joulusetissä ollut tuote eli ei ole enää myynnissä, mutta näköjään E Vitamiini-sarjassa oli tällainen purkki myynnissä!

Otin töihin seuraavaksi tämän ikivanhan 30ml Oriflamen käsirasvan, joka mulla on pyörinyt laukussa satunnaiskäytössä ja oli ehkä puolillaan :D.
Uskoisin, että saan tämän ennen kesää käytettyä hyvinkin pois.

Toinen tuote, jonka sain Dermosililtä myös käytettyä oli tämä 200g Sweet Cranberry Scrub vartalokuorinta ja tämä oli myös niitä muutaman joulun takaisia Limited Edition-tuotteita.
Koostumus oli sellainen... Hmmm... Ehkä vähän hillomainen :D. Oli ihan hauska!
Kuorintateho ei kuitenkaan yltänyt sille tasolle, mille toivon itse kroppakuorintojen yltävän, mutta varmasti herkempi-ihoiselle olisi erittäin riittävä!
Oli kiva käyttää kuitenkin.

Seuraavaksi jonosta lähti käyttöön tämä Lushin vanha kroppakuorintapala.
Kaapissa odottaa enää 2 purkkia ja 2 on nyt siis käytössä :o !!! Kyllä ne vaan hupenee, kun uusien ostamisen sijaan käyttää vanhoja pois :D.

No sitten aina ilouutinen on vartalovoiteen loppuminen ja tässä kuussa loppui tämä 50ml minikokoinen JOIK Green Tea & Cucumber Body Lotion, joka tuli vuoden 2017 JOIK-joulukalenterista, mutta jonka hankin alesta ja avasin Helmikuussa 2018.
Ja kuten aiemmin oon sanonut, niin mulla ei ole enää yhtään jalkavoidetta jäljellä eli oon saanut tätä kroppavoidekatastrofia taltutettua käyttämällä voiteita jaloille ja siinä käytin myös tämän pullon.
Oli melko kevyt tehoiltaan, mutta 3-4 pumppausta / jalkapohja riitti hyvin.
Tuoksu oli ehkä saattanut muuttua hieman, mutta toisaalta tuo yhdistelmä ei muutenkaan kuulosta itselleni kovin hyvältä :D.
En ostaisi täysikokoisena uudelleen.

Tässäpä on nyt käytössä olevat kroppavoiteet.
Dermosilin voide oli kroppakäytössä tuon JOIKin kanssa, mutta nyt oon siirtänyt sen jaloille käyttöön ja kropalle on tuo vaaleampi mini-rasva.
Avasin ensin tuon vadelma-version, mutta siinä on selkeää kultaista kimallusta, niin käytän sitä nyt vain säärille. Katsotaan, ehdinkö käyttää ennen kesää, jonne se sopisi paremmin, mutta en ala säästelemään yhtään pidempään, kun näissäkin on tuoksu jo muuttunut.
Dermosilin voisin yrittää säästellä osin kesään, kun myös se sopii sinne paremmin :D.
Katsotaan, mitä tästä tulee! Jalkapohjille oon käyttänyt vuorotellen myös vanhoja Oriflamen Tender Care-voiteita, joita löytyy edelleen MONTA, niin ei ole selkeää kuvaa vielä, miten nopeasti mikäkin hupenee!

Vaikka sain käytettyä vessatuoksuina ne äidin jäämistöstä tulleet kroppasuihkeet, niin sain käytettyä myös tämän 100ml Avon Encanto Charming Body Spray suihkeen ihan kropalle loppuun.
Tämä oli yksi tämän sarjan suosikeista!
Hajuveden tuoksunuotit tässä on Fragrantican mukaan:
Ensituoksu: Ananas
Sydäntuoksu: Karhunvatukka
Pohjatuoksu: Santelipuu
En tiedä, onko samat tuoksunuotit myös tässä kroppasuihkeessa, mutta voisin ehkä muitakin tuotteita tästä Charming-versiosta tilata joskus kokeiluun ^_^.
Suihkeena toimi ihan niin kuin Naturals-suihkeetkin.
Onhan nämä Encanto-tuotteet selvästi kalliimpia, mutta mikä ettei voisin tilata taas alennuksesta uudelleen (kunhan varaston saan pienemmäksi).

Ja kuten viime viikolla mietiskelin, niin sain kuin sainkin tyhjäksi vielä tämän 250ml Avon Senses Cherry Bomb Sour Cherry Shower Gel suihkugeelin.
En ihme kyllä saanut sitä samaa pöpöä Mr.Insinööriltä, liekö saan kiittää extra-käsien pesua, töissä pesuviinan lotrausta vai silkkaa tuuria. Oli syy mikä vaan, niin ainakin saippuaa kului :D.
Tämä Cherry Bomb on suhteellisen tuore sarja, mutta en sitten lopulta tykännyt tämän tuoksusta.
Rakastan syödä tuoreita kirsikoita (onneksi löytyy omalta pihalta puu), mutta kyllä nämä kosmetiikkatuotteiden "kirsikan" tuoksut saa nyrpistämään nenää.
Hyvin tämä menee käsisaippuana, mutta koko kropalle ei oikein miellyttävästi ainakaan itselleni sopinut.
Tulipahan testattua!

Viimeisenä sitten se yllättäjä eli tänään suihkin loppuun tämän 30ml Avon Scent Essence Vibrant Fruity Eau de Toilette hajuveden!
Mullahan löytyy vielä Sitrus ja Passionhedelmä versiot (tai jämät enää) ja ovat töihin sopivia, kun ovat niin kevyitä.
Tämän tuoksunuotit Fragrantican mukaan:
Ensituoksu: Karhunvatukka
Sydäntuoksu: Omenankukka
Pohjatuoksu: Puunuotit
Kyllä näistä alkaa vähän selvitä, mitkä on mun lempituoksut tai tuoksunuotit :D. Tykkäsin tästäkin tosi paljon ja oli kyllä selvästi hedelmäinen tuoksu. Mikä ettei voisin ostaa uudelleen taas joskus.
Pitää kuitenkin saada myös tuoksuvarastot ensin pienemmiksi, varsinkin näytteitä löytyy edelleen paljon ja niitä onkin helppo annostella sitten töihin.

Puuuhhh, tässäpä oli tämänkertainen!
Kasvotuotteita odottaa vielä esittelyään, mutta voi olla, että vasta ylihuomenna ehdin postailemaan. Huomenna tulee pidempi päivä töissä olemaan, niin en jaksa raahautua enää illalla koneelle :D.
Palaillaan siis toivottavasti pian asiaan viimeisten loppuneiden kanssa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit