sunnuntai 15. toukokuuta 2022

Colourpop Ultra Glossy Lip huulikiiltoja käytetty, Toukokuu 2022

Heissan!
Pitkään sai odotella, mutta viimein tässä on tasaiseen tahtiin alkanut purkkeja tyhjentyä eli jospa tässä postaustahti alkaa jälleen tihentyä :).
Kuten otsikkokin kertoo, niin tällä viikolla päätin luovuttaa tehokäytössä olleiden Colourpopin huulikiiltojen kanssa.

Eli nämä ikivanhat "I hope it's a pony"-syntymäpäiväkokoelman Ultra Glossy Lip huulikiiltojen sävyt Wishes ja RSVP kokivat loppunsa.
En muista, oliko nämä nyt 4-vuotissynttäreinä vai milloin ja nythän Colourpopilla oli 8v synttärit... :D
Eli ihan sopiva ajoitus!
Mua harmittaa, ettei mulla ole sellaista mini-spaattelia, jolla nämä huulikiiltotuubit saisi käytettyä ihan loppuun... Yritin huulipunasiveltimellä saada pohjilta vielä irti tavaraa, mutta nyt tuli se raja vastaan eli on nuo nuohottu jo aika hyvin ja hintansa ovat haukkuneet.

Molemmat olivat metallinhohtoisia duochrome-sävyjä, Wishes oli sinivioletti ja RSVP vihertävän vaaleanpunainen. Tykkäsin molemmista tosi paljon!
Mutta niin kuin olen aiemmin sanonut, niin on edelleen todella ristiriitaiset fiilikset, enkä ole pitkään aikaan Colourpopilta tilannut mitään.
Voipi olla, etten tilaakaan enää, mutta kylläpä nuita luomivärejä varsinkin löytyy koko loppuelämäksi asti ja huulikiiltojakin on vielä muutama jäljellä.

Nyt lähti tehokäyttöön (toki tässä ohessa myös käyttänyt) vielä kolmas saman kokoelman kiilto, Bash sävyssä. Tämä on selvästi glitter-kiilto eli on hieman ärsyttävämpi käyttää, kun glitteriä on herkästi ympäri naamaa...
Jospa tämäkin hiljalleen hupenee pois, mutta katsotaan, ehtiikö tuoksu muuttua ensin!

Nämä huulituotteiden loppumiset ovat kyllä ilonaiheita joka kerta, kun jos näitä lähtee pois kokoelmasta, niin yleensä ne ovat menneet pilalle. Ei nuokaan kovin kauaksi tästä jääneet, mutta onneksi hoksasin asian, niin sain käytettyä loppuun!
Huulituotteet ovat kyllä parhaimpia opettajia tässä "älä hamstraa tuotteita"-kategoriassa :p.
Vaan eipä mulla tänään tämän kummempia ole!
Jospa raahaudun konelle ensi viikolla useammin, niin saadaan esittelyjä vähemmäksi!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Oli pakko katsoa ja setti on julkaistu touko/kesäkuussa 2017 ja kyllä, ovat juhlistaneet ilmeisesti Colourpopin 4 v. synttäreitä :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä kun sait käytettyä! Oon kans koittanut vanhimmasta päästä saada huulituotteita käytettyä pois. Ja olla ostamatta uusia urakalla. Eivät säily ikuisesti🙄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mua kyllä niin harmittaa, että tuli aikoinaan ostettua noin jäätävä määrä kaikkia huulituotteita... Mutta onneksi näistä oppii ja nyt uskoisin olevani paljon viisaampi eli toivon mukaan en enää osta ja jemmaile tuotteita samalla tavalla!

      Poista

Suositut tekstit