sunnuntai 29. toukokuuta 2022

Viimeiset Loppuneet, Toukokuu 2022

Heips taas!
Pitikin nyt yhdistää nuo viimeiset 2 postausta yhdeksi, kun eilen en käynytkään kirjoittelemassa illalla :).
Eipä siinä, saapahan kulutettua aikaa nyt ennen illan jääkiekko-finaalipeliä ja Mr.Insinöörikin tulee vasta yöllä kotiin.
Elikkäs nyt tulisi viimeiset loppuneet kasvo- ja kroppatuotteet.

Aloitetaan kasvotuotteista, kun tämä 9g KVD Beauty Lock-it Powder Foundation, 135 Light meikkipuuteri yllättäen "loppui" ensimmäisten joukossa.
Oli siis haastavaa noita reunoja käyttää enää, niin päädyin murskaamaan ne rasiaan, johon oon siis kaikki reunapalat aina murskannut jatkokäyttöön :).
Oon aiemmin käyttänyt tästä 146-sävyn.
En koskaan muistanut ja ehtinyt ottaa tästä sävystä kasvoilla kuvia, mutta sävy oli nyt huomattavasti sopivampi, kun ostaessani tämän vertasin sävyä käyttämäni Lumenen meikkipuuterin 1-sävyyn ja L'Orealin 130-sävyyn.
Laatu oli edelleen loistava tässä ja oli myös erittäin peittävä, pieni määrä riitti pitkälle.
Voisin kyllä ostaa uudelleen, mutta yli 30e normaalihinta rajoittaa ostamasta ns. pääasialliseen käyttöön. Ehkä joskus taas asiakasomistaja-päiviltä ostan 20% alella spesiaalimpiin tilanteisiin ja arkikäytössä käytän Lumenea ja L'Orealia.

No sitten kului loppuun tämä 400ml jättipullo Lancôme Tonique Confort Re-hydrating Comforting Toner kasvovettä, jonka ostin Sokoksen 3+1 Päiviltä Kesäkuussa 2021.
Tämä oli ollut mulla vuosikausia "tahtoo kokeilla"-listalla, mutta aina oli muita juttuja, jotka tuli ostettua tämän edelle.
Noh, huomasi kyllä, että korealaista ihonhoitoa käytettyä on vaatimustaso noussut ja tämä ei sille tasolle yltänyt lähellekään.
Ei siis kosteuttanut ihoa lähellekään niin hyvin, mitä nuo mainitut kasvovedet tekee. Tätä sai lotrata todella paljon, jos sitä kostweuttavuutta halusi kunnolla iholle.
Monesti sitten käytinkin lähinnä hoitavampana puhdistavana kasvovetenä vanun kanssa pyyhkien, mikä oli myös välillä haastavaa koostumuksen takia, tämä kun ei ollut ihan sellainen vesimäinen eli ei imeytynyt heti vanuun.
Nyt kuitenki sain tämän pois kokeilulistalta, eikä tule ikävä eli en aio enää uudelleen ostaa.

Jeeeejeeejeee, vihdoin !!!
Sain vihdoin kulutettua tämän 20ml minikokoisen de_CURE Nº Gl0w AHA + BHA Glow Cleanser kasvojen puhdistusaineen, joka on tullut Joulukuussa 2020 Goodieboxista.
En tosiaan päässyt kovin aktiivisesti tätä käyttämään, kun enimmäkseen kerran viikonlopussa käytin, joskus vain kerran kuussa :D.
Siitä hieman jännä käytettävä oli, että levitettiin kuiville kasvoille. Oli hieman vesimäinen koostumus, mikä myös oli yllättävä.
Tällä harvalla käytöllä ei kuivattanut ihoa niin, että olisi selvästi huomannut.
Pesun jälkeen iho jäi aika jännän pehmeän nihkeän tuntuiseksi, positiivisella tavalla.
En kuitenkaan innostunut sillä tavalla, että haluaisin hommata täysikokoisena uudelleen, jotenkin jännittää käyttää kasvojenpesuaineita, joissa on kuorivia happoja, kun ei tiedä, miten silmät sitten reagoi eli liikaa joutuu varomaan pestessä :p.
Mutta oli mielenkiintoista testata tällainenkin tuote!

Viimeisenä kasvotuotteena loppui tämä 30ml Dr.Botanicals Po Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask yönaamio, jonka sain tammikuussa 2021 ilmaiseksi Goodieboxin uudelleenaktivointilahjana ja se oli vuoden 2019 joulukuun boksi.
Tähän oli hitusen pettynyt, sillä yönaamiona oletin tämän olevan todella kosteuttava.
Tämä kuitenkin imeytyi todella nopeasti ihoon ja jos ei alle laittanut kunnolla kasvovesiä ja seerumeja useampaa kerrosta, niin aamulla tuntui jopa hieman kiristelevältä iho. Lisäksi välillä kun laitoin tämän päälle muutaman tipan kasvoöljyä, niin tämä lähti selvästi rullautumaan pois.
Kaiken kaikkiaan oli aika hämmentävä tuote...
Tosin jos nämä nyt oli tuolta joulukuulta 2019, niin olisiko voinut sisältö jotenkin kärsiä...
Kallis tuote tämä ei toki ollut (noin 10e mainittu), eli ehkä voisi jostain ostaa vielä kertaalleen uudelleen kokeiluun "tuoreena". Kuitenkin se kaakaoseerumi samalta merkiltä oli niin ihana, että en haluaisi uskoa laadussa olevan näin jäätävän suurta eroa. Toki hintaero on aika jäätävä :D.

Sitten kroppapuolelle.
Taas tuttuun tapaan kuluttelin suihkugeelejä ja sain tämän 500ml Avon Senses Mood Therapy Happiness Pomegranate & Freesia Shower Crème suihkugeelin loppumaan.
Suurin osa kului automaatti-käsisaippuan pullon täyttöön ja sitten viimeiset rippeet normaaliin täyttöpumppuun.
Toki suihkussakin osan käytin ja oli ihan kiva perussuihkugeeli. En tiedä, oliko yhtään kosteuttavampi kuin normisuihkari, vaikka koostumus vähän "voidemaisempi" oli.
Kylmemmillä keleillä varsinkin tuli ulos välillä sellaisina "klöntteinä" pullosta eli ei sellaisena tasaisena nauhana, miten suihkugeelit yleensä tulee ulos :D. Eli aika hauskaa vaaleanpunaista mömmöä oli, tuoksukin oli kiva.
Pienempikin pullo olisi kyllä riittänyt käyttöön.
Nyt on Avonilla taas uudistunut nämä Senses pullot ja nimet, joten en muista millä nimellä tämä oli nyt, jos tämä tuoksu on vielä myynnissä.

Ja sain kuin sainkin toisenkin suihkugeelin tyhjennettyä, kun tämä 200ml Avon Naturals Cozy Vanilla & Sandalwood Shower Gel suihkugeeli loppui.
Tämänkin käytin suureksi osaksi täyttämällä täyttöpumppu-käsisaippuan.
Saapahan näitä vanhoja suihkugeelejä pois kaapista vähemmäksi :D.
Ihana tuoksu ja ihan perussuihkugeeli oli. Ei mitään pahaa sanottavaa.
Voisin osaa uudelleen.
Jos en ihan väärin muista, niin myös nämä Naturals-pullot taisi olla uusiutumassa Avonilla.

Ja niin, myös itse nestesaippuaa loppui, kun tämä 290ml Dermosil Classic Soft Hands Hand Soap käsisaippua tyhjeni.
Tämä oli ulkonäöltään taas tosi kaunis, vaaleita palleroita, jotka suli käsiä hieroessa.
Tässä jäi mieleen se, että tämä oli jotenkin selvästi "liukkaampi" saippua, kuin mitä oon aiemmin käyttänyt. Joo, tietysti saippua on liukasta, mutta tämä oli jotenkin mieleenpainuvan liukas tapaus :D.
Muuten oli niin kuin mikä tahansa käsisaippua, mutta ulkonäön takia voisin taas uudelleen tilata, mutta valitettavasti ei pikakatsauksella ollut enää sivuilla myynnissä.

Loppuneesta 100g Lush Sugar Mama Sugar Scrub vartalokuorinta-palasta jäi jäljelle vain tämä tuotelappu.
Oli siis beige-ruskea puolipallon muotoinen sokerikuorintapala.
Alkuun sitä palaa pystyi suoraan iholle käyttämään ja se oli ihanan karkea <3. Mä olen siis karkeiden kuorintojen rakastaja, oli sitten kroppa tai kasvot kyseessä.
Loppuvaiheessa pala alkoi pehmetä sen verran, että piti nyppiä käsiin sokeria ja sitä sitten hieroa iholle, mikä ei toki yhtä karheaa enää ollut.
Oon yleisesti tykännyt näistä kaikista Lushin kuorinta-paloista, vaikka ovat hieman haastavampia käyttää. Kunhan taas joskus teen tilausta Lushille, niin varmasti ostan jälleen jonkun palan, mitä sitten siinä vaiheessa on myynnissä ^_^.

Viimeinen loppunut oli täysin yllätys itselleni, kun tämä 60ml Dermosil Body & Mind Honey Milk Deo Roll-on deodorantti loppui.
Tämä ei ollut edes ennustuksissa, mukana, koska uskoin tämän kestävän kesäkuulle :D. No ei kestänyt eli riitti näköjään 4kk käyttöön.
Ei ehkä ihan yhtä pitävä ollut, mitä esim. oli edellinen Löwengripin roll-on, mutta ei tämä huono ollut missään nimessä.
Tuoksu oli omaan nenään todella mieto ja koostumus voidemainen.
Katsoin Dermosilin sivuilta, niin enää ei näytä olevan sivuilla, mikä vähän harmittaa, koska olisin voinut kyllä ostaa suht halvan hinnan (3,60e) takia uudelleen.
Käyttöön on lähtenyt seuraavaksi Rexonan roll-on.

Tässäpä sitten oli kaikki!
En varmaan huomenna ehdi laittaa yhteenvetoa, kun teen todennäköisesti vähän pidemmän työpäivän, että saan taas seuraavat tulokset selville ja excelöityä. Yritän siis tiistaina saada itseäni niskasta kiinni sen verran, että saan yhteenvedon tänne, se kun on kuitenkin aika kiva tällä kertaa :D.
Palataan siis pian asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tuo Avonin Vanilla & Sandalwood on oma suosikkini! Harmi vaan, että nyt ei ole sarjan muita tuotteita ollut kuvastossa aikoihin, pelkästään sitä tuoksusuihketta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä yksi suosikkituoksuista ^_^.
      Enemmän tykkään siitä Granaattiomena & Mango sarjasta :D.
      Toivottavasti toisivat takaisin taas muitakin tuotteita!

      Poista

Suositut tekstit