perjantai 20. toukokuuta 2022

Muutamat voidetuotteet kulutettu, Toukokuu 2022

Hellou taas!
Näköjään sittenkin tykkään enemmän useamman tuotteen esittelystä, niin eipä sitten tullut koneelle kiivettyä aiemmin :D.
Eilen tosin muokkasin kaikki kuvattujen purkkien kuvat valmiiksi, niin nyt ei tarvitsisi kuin kirjoitella!
Tämä on toinen viikonloppu peräjälkeen, kun oon yksin kotona Neffin kanssa. Mr.Insinööri lupautui lähtemään kaverinsa avuksi töihin ralli cross-kisoihin, niin niitä on nyt milloin missäkin päin Eurooppaa ja Suomea 1-2 viikonloppua kuukaudessa. Viime viikonloppu meni Ruotsissa, nyt on Unkarissa ja ensi viikonloppu menee sentään Suomen maaperällä. Eipähän pääse toisen naamaan kyllästymään :p.
Onneksi teen 50% työaikaa ja pystyn aika vapaasti suunnittelemaan omat työpäivät ja vapaat, niin Neffin ruokkiminen on vähän helpompaa sen hankaluuden takia...
Tuolle katille kun on helpompi antaa ihan pikkuisia määriä ruokaa parin tunnin välein, ettei oksentele niin usein, niin 3-4h oon katsonut olevan aika lailla turvallinen aikaväli eli kelloa joutuu kyttäämään, jos jossain käy :/. Noh, yksi vaihe tämä vaan on elämässä, niin sen voimalla jaksaa!

Mutta joo, mennäänpä niihin kosmetiikkapurkkeihin! Tässä tulee muutamia kulutettuja voiteita.

Tästä porukasta ensin loppui alkukuusta tämä 30ml minikokoinen Oriflame Dream Cream Hand Cream käsivoide.
Tämä oli ikivanha ja pyörinyt kassin pohjalla vuosia, jonka takia ulkonäkö on mitä on :D. Päätin ottaa töihin käyttöön loput, eikä tässä kovin paljoa enää ollutkaan tavaraa jäljellä.
Tämä oli aika kevyt ja nopeasti imeytyvä, mistä tykkäsin tosi paljon tuossa työkäytössä. Mikään tehokosteuttaja tämä ei kuitenkaan ollut eli ei sovi kovimmille pakkasille. Pikaensiavun sai kuitenkin.
Huomasin tuossa vasta katsellessani läpi Oriflamen jonkun jakson kuvaston, niin tämä on edelleen myynnissä heillä :D.
Käsirasvoja löytyy kuitenkin kaapista vielä muutamaksi vuodeksi, niin en haaveile uusien ostosta, mutta työkäyttöön voisi olla ihan kiva uudelleenkin!

Tässä on seuraavat käsirasvat, jotka otin käyttöön eli laukkuun lähti Dermosil ja töihin TonyMolyn Panda-purkki ^_^.
Katsotaan, kuinka monta kuukautta (vuotta) pyörivät nyt mukana :D.

Ja taas tuttuja loppuu, nyt tyhjeni nämä seuraavat 15ml Oriflame Tender Care Protecting Balm purkit Cherry ja Almond tuoksuissa.
Nämäkin niin kuin aiemmat käytin 99%:sti jalkavoiteena, kun ovat parasta ennen päivän kohdanneet jo aikoja sitten.
Etäinen hento tuoksu näissä oli vielä jäljellä, mutta eihän nämäkään ikuisuuksia säily...
Haaveilen kyllä kaikista niistä uusista tuoksuista, mutta katsotaan sitten, kun nämä kaikki vanhat on kulutettu.
Nämä otin käyttöön viime syyskuussa eli kestävät muiden rasvojen käytön ohessa aika pitkään.

Seuraavaksi jonossa oli nämä kookos- ja mustaherukka-versiot.
Hitsi, rakastuin täysin tuohon mustaherukan purkin violettiin sävyyn <3. Saatan ehkä pestä ja säästää, kun saan tyhjäksi :D.
Jonossa on vielä hunaja, kaneli, mustikka ja lakka ja töihin otin aikanaan käyttöön "uusimman", joka oli karpalo.
Käytettävää siis on vielä ihan kiitettävästi :D.

Viimeisenä porukasta sain loppuun, itse asiassa eilen, tämän 70ml minikokoisen Rituals… The Ritual of Happy Buddha Sweet Orange & Cedar Wood Buddha Belly Body Cream vartalovoiteen.
Tässäkin oli tuoksu jo vähän häipynyt, mutta kosteustehot oli oikein hyvät, pieni määrä riitti omalle iholleni, toki jo näin lämpimämmillä keleillä.
Kyllä mä näitä Ritualseja voisin ostaa sitten lisää, kun saan varastot pieneksi! Tämä sarjahan on ilmeisesti muuttunut Myrh-sarjaksi muistaakseni. Ehkä se voisi olla mun ensimmäinen osto sitten, kun saan kaikki varastossa olevat kroppavoiteet kulutettua!

Jonosta lähti seuraavaksi käyttöön jälleen minikokoinen purkki, mutta lisäksi käytössä on se täysikokoinen Dermosilin minttu-vartalovoide, jota varmaan nyt kesäaikaan kulutan enemmän.
Onhan mulla myös se yksi vanha Nivean in-shower-suihkuvoidekin ja Dermosilin kosteuttava vanilja-vartalokuorinta eli nekin voisi ottaa nyt kesäksi tehokkaampaan käyttöön, niin ei tarvitse suihkun jälkeen enää rasvata.
Katsotaan siis, mitä päädyn seuraavien parin kuukauden aikana kuluttamaan :D.

Eipäs mulla nyt tämän kummempia!
Oon nyt tällä hetkellä 3 postaukseen jakanut nuo loppuneet, mutta saa nähdä, loppuuko tässä vielä jotain viimeisten päivien aikana!
Palataan siis piakkoin asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit