perjantai 27. toukokuuta 2022

Loppuneita hiustuotteita, Toukokuu 2022

Heissan!
Nyt kun jäin jälleen viikonlopuksi yksin ja kämppäkin on hieman viilentynyt, niin pystyy taas yläkerrassa viettämään paremmin aikaa!
Taas alkaa tämä tuskallinen aika... Nyt kun oli nuo muutamat päivät aurinkoisia ja ulkolämpötila noin +20-22C, niin täällä taas nousi keskikerroksen sisälämpö +26C ja yläkerta tuttuun tapaan vielä enemmän...
Onneksi nyt on sadetta luvannut, niin ehkä saan nuo viimeiset postaukset tässä kirjoiteltua :p.
Nyt tulee siis tässä kuussa loppuneita hiustuotteita, enkä usko niitä enää enempää loppuvan.

Jo alkukuusta loppui tämä 300ml Lavish Care Rescue Me Leave-in Conditioner Spray jätettävä hoitoainesuihke, joka on tullut Heinäkuussa 2020 Goodieboxista.
Noin isona ja "paksuna" pullona tämä oli aika haastava välillä käyttää, kun ei meinannut saada pullosta kunnon otetta.
Ei tämä myöskään oikein millään tavalla hoitanut hiuksia tai selvittänyt jäljellä olevia takkuja. Pettymys tuote.
Nyt jatkan tyytyväisenä toistaiseksi Moisture Kickin käyttöä ^_^.

Sitten sain käytettyä myös tämän 250ml Ecooking Repair Shampoon pois, joka tuli Helmikuussa 2021 Goodieboxista.
Hmmm... Tämä oli aika perussampoo, en mä keksinyt tästä mitään erikoista ja en kyllä keksi syytä, miksi ostaisin yli 20e hintaan uudelleen, kun saman lopputuloksen saan halvemmillakin shampoilla.
Teki siis ihan hyvin mitä piti eli puhdisti hiukset, mutta en huomannut mitään, mikä tekisi tästä erityisen ja hintansa väärtin.
Oli kiva kuitenkin kokeilla :D.

Viimeisenä sain porukasta käytettyä tämän 60ml minikokoisen Dermosil Hair Solutions Hydrating Treatment hiusnaamion, jonka tilasin Dermosililtä kokeiluun viime kuussa.
Tämä jätti sellaiseksi kivan pehmoisen tuntuiseksi hiukset! Vähän samantyyppinen kuin se oranssituubinen 2 minuutin naamio!
Kuivana hiukset tosin vaati sitten vähän rakennetta, olivat sellaiset leijailevat ja sileät, mutta mullahan on nyt se ikivanha muotoilu"vaahto" käytössä.
Voisin ostaa täysikokoisen tuubin, mutta nyt löytyy vielä varastosta ja käytöstä tehohoitoja :).

Tällaisia tuotteita tällä kertaa.
Yritän nyt tänä viikonloppuna saada muuta ajateltavaa, niin ehkä saan nuo molemmat jäljellä olevat postaukset tehtyä. Pitäkää peukkuja!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit