lauantai 4. kesäkuuta 2022

Kristallipallo-katsaus, Kesäkuu 2022

Hellou!
Tuossa aamupäivällä vasta sain kuvattua nämä ennustekuvat ja purkkeja joutui kyllä pohdiskelemaan reippaasti tällä kertaa!
Katsotaan, mitä sain kasattua mukaan!

Hiustuotteita löysin vain nämä kaksi säälittävää pulloa, mutta just kun kuvan nappasin, niin muistin sen jätti-Batistenkin olevan todella vähissä eli se olisi varmaan kolmantena purkkina.

Kroppatuotteita löysin nämä.
Aika säälittävä määrä myös :D.
Kellarin purkkeja en käynyt nyt läpi. Varmaan Mr.Insinööri tuo huomenna kotoaan tullessaan taas puukuormaa, niin pääsee yli 3 viikon jälkeen saunomaan ja kunnolla vettä lämmittämään (jota tarvitsen varsinkin kylpyveteen) eli kellarin kylppäriä ei ole tullut nyt käytettyä hetkeen. Sieltä muistaakseni yksi suihkari on loppumassa eli jos on saunomis- tai kylpymahdollisuuksia, niin se voisi lisäksi loppua.
Nuo mini-suihkarit otin tuohon, josko viimein käyttäisin pois. Turhaan säästelen enää, kun en mä tule pääsemään yhtään mihinkään reissuun edelleenkään lähivuosia...
Mulla on niitä Sephoran näyte-suihkareitakin vielä muutama jemmassa, niin pitää varmaan nekin käyttää vihdoin.
Täysikokoisia suihkugeelejä ei varmaan nyt lopu, kun aattelin käyttää nuita nestesaippuoita pois vaihteeksi. Tuo pullo oikealla on 390ml saippua eli uskoisin saavani sen käytettyä, kun on jo nyt melkein puolessa välissä.
Kellarin vessaan vaihdoin kaapissa olleen Gunryn 500ml kookos-saippuan Dermosilin 500ml saippuan tilalle. Dermosilin pullosta ei näe läpi, että paljon on jäljellä, mutta yllätyin kuinka kevyt se oli! Se saattaa loppua sitten heinäkuussa, kun otan seuraavaksi tehokäyttöön!
Jalkakuorintakin on todella vajaa, joten ehkä nyt ahkeroin suihkussa senkin, kun ei muuten ole tullut hoidettua jalkoja aikoihin (eli sitä jalkakylpyä).
Kroppakuorinta on vähän arvoitus, sillä en tiedä, mitä teen näiden kanssa:

Eli katselin Korresin ja L'Occitanen minivoiteita, että ne on pakko ottaa heti käyttöön myös, sillä L'Occitanen parasta ennen-päivän olin katsonut väärin (ollut jo 2019 ja oon jonossa menossa 2021 alussa) ja Korres on luonnonkosmea, niin pitää katsoa, onko jo tuoksu muuttunut. Onneksi ovat vaan 30ml ja 40ml ja käytän sitten jaloille, jos ei muuten miellytä.
Ziaja on jo puolessa välissä eli loppuu aika varmasti.
Dermosiliä oon käyttänyt jalkavoiteena nyt lämpimämmillä keleillä ja purkki on noin puolessa välissä, Tenderit otan aktiivikäyttöön taas syksyllä.
JOIKin jämät kuluu varmasti loppuun, käytän sääriin.
Eli vähän nyt riippuu, millaista säätä ja lämpöä on seuraavat viikot, että käytänkö tuota kroppakuorintaa (joka siis kosteuttaa) vai mini-kroppavoiteita :D.

Viimeisenä sitten kasvotuotteet.
Eipä niitäkään montaa ole, vaikka yksi onkin jo päätynyt loppuneisiin. Lisäksi 1 tuote on jo loppu, joka ei siis kuviin enää ehtinyt.
Tuo MuruMuru on yllätys, oli yllättävän vajaa, niin päätin ottaa yritykseen mukaan, vaikka käytän sitä vain vapaa-aamuina.

Lähden siis yrittämään ainakin 13 täysikokoista ja 7 minikokoista tuotetta tässä kuussa.
Ei tosiaan ole mitään kulutusjuhlaa, mutta toki jokainen loppunut on aina eteenpäin!
Lisäksi edelleenkään ei ole aikomuksena mitään isompia ostoksia ostaa, joten miinukselle pääsy on realistinen mahdollisuus jälleen ^_^.

Tuossa ennen kuin tulin kirjoittelemaan, niin sain kasattua meikkipöydälle valmiiksi muutamat tuotteet, joilla taidan ehkä huomenna leikkiä Fixy Kitin kera.
Eli sieltä saattaa parit jutut tyhjentyä myös ^_^.
Ja saanpahan taas yhden postauksen tänne sitten tehtyä :D.
Kyllä tämä tahti alkaa selvästi hidastua, kun purkit alkaa tosissaan vähentyä kaapista, eikä ole enää kymmentä vastaavaa odottamassa käyttöä.
Nooh, vielä hetkeen ei tarvitse pohtia, millaista blogia aion sitten jatkaa, kun kosmetiikkavarastot on kuosissa ;D.
Tällaista siis täällä!
Voi olla, että seuraava postaus on sitten tuo Fixy-leikin lopputulos ;).
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit