perjantai 24. kesäkuuta 2022

Pieni Eleven-tilaus pitkästä aikaa, Kesäkuu 2022

Hellou!
Juhannusterveiset korona-taloudesta... :(.
Niin se tuo pirulainen saavutti tämänkin talon, kun Mr.Insinööri sai positiivisen tuloksen toissailtana.
Oireet oli alkanut todella äkisti ja rajusti tuolloin päivällä, joiden seurauksena oli jopa lanssikyyti päivystykseen. Muuta ei onneksi löytynyt ja oireet olleet nyt vain normiflunssaa ja köhää.
Itselläni ei eilen ollut vielä mitään, niin lyhyt työpäivä meni maskissa (ja onneksi aika lailla yksin itsekseni) ja selvitellessä labrapäälliköltä, mitä teen kun toissapäivänä oli virkistyspäivä ja oli yhteinen lounassyönti sisätiloissa ja muuten oltiin ulkona.
Ei niitä näköjään sen kummempia ohjeita ole kuin oireettomana altistuneena voi käydä töissä, mutta suositeltavaa välttää isoja ihmisjoukkoja ja käyttää maskia. Toki yritin ihmisille kertoa ja pyysin kertomaan eteenpäin, kun itse en kovin montaa ehtinyt nähdä siellä ollessa.
Monella kyllä on töissäkin jo kertaalleen ollut tuo, mutta tokihan se voi uudelleenkin tulla.
Harmittava sattuma kyllä tuo :/.

Nyt tänään on vaan alkanut tuntua, että taitaa olla flunssaoireet tulossa, nenä on alkanut vuotaa enemmän kuin normaalisti :(. Vaikeaahan se on samassa talossa ollessa tietenkin välttää tuota, vaikka oonkin nyt yrittänyt eri huoneessa välillä viettää aikaa ja Mr.Insinööri on nukkunut olkkarissa. Harmi, ettei tuo kellari ole vielä(kään) valmis, sinne olisi pystynyt hyvin linnottautumaan :p.
Onneksi nyt tuli tämä juhannus ja viikonloppu, niin pystyy seuraamaan tilannetta. Epäilen kyllä, että ei taida olla alkuviikosta töihin menoa...

No mutta, tein tosiaan viime viikonloppuna niitä tilauksia pitkästä aikaa ihan urakalla, niin eilen illalla sain ensimmäisen oven taakse!

Se oli Eleveniltä tehty tilaus ja tällaiset sieltä lähti mukaan!
Vertailin Beauty Bayta ja tätä ja päätin sitten osan tilata molemmista. Tuo ABH oli halvempi Elevenillä, niin päätin sitten muutaman muunkin tuotteen ottaa mukaan, vaikka olikin vähän kalliimpia kuin Beauty Baylla.
Tosin Beauty Bayn paketille taitaa tulla vielä alvit maksettavaksi, niin eipä se hintaero sitten paljoa ole.
Pääasiallinen ostos ja syy tilauksiin oli tuo Mario Badescu Special Cleansing Lotion “O“.
Mulla on vielä vuosia vanhassa pullossa vähän tavaraa jäljellä, mutta tuo on ollut todella pitkään joka paikassa ei saatavilla, niin päätin nyt napata pullon varastoon odottamaan, kun se oli tilattavissa.
Badescun kasvosuihkeita on ollu kiva testailla (aiemmin tullut joulukalentereista), niin nyt halusin taas uusia kokeiluun. Klikkasin myös Aloe-Kurkku-version ostoskoriin, mutta se ehti loppua ennen maksua ja olin jo Beauty Bayn tilauksen laittanut eteenpäin eli sitä ei nyt saanut testiin.
Kasvoille mulla on nyt käytössä vaan Ziajan SPF20 päivävoide, joka on jo aika vajaa, niin päätin ostaa kokeiluun tuon Hawaiian Tropicin SPF30 voiteen. Hyvään aikaan tulikin, jos nyt pääsee ulos noiden luvattujen helteiden aikaan!
Yankee Candle-kynttilöitä oon katsellut pitkään ja halunnut kokeilla, niin nyt samaan syssyyn otin tuollaisen vähän kesäisemmän tuoksun testiin :D.

Ensiksi pahoittelut ällöstä kuvasta...
Oon täällä joitakin kertoja puhunut, etten enää halua ABH:a tukea. Noh kyllä, nyt sen päätöksen pyörsin tämän kulma-primer kynän kanssa...
Mulla on ollut jo hävyttömän kauan käytössä tuo Brow Pro-kulmapaletti, jonka kulmapohjustaja on ollut kieltämättä aivan loistava. Sen avulla oon saanut oikeasti alle minuutissa levitettyä puuteriset kulmasävyt kulmiin.
Tuon kynän nähdessäni halusin nyt ostaa sitten sen kokeiluun, että onko se samaa tavaraa kuin tuossa paletissa.
Noh, koostumuksen ulkonäkö on kyllä kynässä ihan erilainen, joten saapa nähdä, toimiiko yhtä hyvin... Noh, ainakin pitkään tuo kynä tulee säilymään eli turhan usein en ainakaan kyseistä brändiä rahoita xD. Jospa tässä löytyisi joltain toiselta merkiltä vastaava yhtä hyvä primer.

Eli tällaista tänne siis tällä kertaa!
Jos ei vaan tuo oma olo mene kovin paljon huonommaksi, niin ainakin yhden loppuneiden satsin voisin esitellä taas pois. Vielä oon parin tuotteen kanssa pohtimassa, että odotanko ne mukaan, vai siirränkö ne ensi kuuhun.
Palaillaan siis toivottavasti pian asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Ei tule Baeutybaysta tilatessa mitään ylimääräisiä maksuja, eikä tullausta. Sehän lukee ihan sivun ylälaidassa siellä. Viimeksi kun pari kuukautta sitten tilasin, paketti tuli muistaakseni Itävallasta. Mukavaa juhannusviikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tästä tiedosta ^_^!!
      Enhän mä siinä paljoa silmäillyt mitään sivun reunoja, kun vuorottelin BB:n ja elevenin sivujen välillä ja yritin vain nopeesti saada molemmat tilaukset tehtyä :D. Ainoa minkä vain huomasin, oli pieni alekoodi, jonka yritin siinä painaa mieleen :D.

      Poista

Suositut tekstit