sunnuntai 19. kesäkuuta 2022

Loppuneet meikkituotteet, Kesäkuu 2022

Heissan!
Sain kuin sainkin päätöksen tehtyä, niin tässäpä tulisi loppuneita meikkituotteita!
Vaikka mukana on yksi yllätysloppuja, niin en usko enää muita tulevan tähän ryhmään :D.

Nyt mä sitten kyllästyin tähän 10ml Absolution Le Mascara, Noir ripsiväriin, jonka oon aikanaan saanut kosmediileriltäni Marisalta.
Melko pitkään tämän kanssa näköjään menin, kun viime marraskuussa oon ottanut jo käyttöön :D.

Tässä on vähän huono vertailukuva, kun ylemmän kuvan otin toissapäivänä ja alempi on otettu äkkiä muistin aikana alkukuusta :D.
Tämä siis teki kyllä ihan kivan runsaat ripset, mutta...

...tässä syy, miksi en lopulta tykännyt tästä ripsiväristä (kuva otettu illalla ennen suihkuun menoa).
Yksikään käyttämäni ripsiväri ei ole koskaan varissut näin paljon, mitä tämä Absolution varisi ihan alusta asti. Harmi, etten hoksannut ottaa silmälaseista kuvaa, ne oli joka ilta aivan mustaa murua täynnä :/.
Ei siis tule ikävä, vaikka en toki tiedä, millainen tämä olisi ihan tuoreeltaan käytettynä eli oliko tämä kärsinyt säilytyksestä ennen käyttöönottoa.
Jälleen yksi opetus, ettei kannattaisi olla kovin isoa arsenaalia kaapissa odottamassa...

Nyt on jonosta lähtenyt käyttöön tämä Lumenen versio ja viimein otin näiden vapaapäivieni aikana heti kuvat käytössä :D. Juurikin tuo ripsikuva ilman ripsaria on näistä parin päivän kuvauksista!
Ripsivärien osalta alkaa myös olla vihdoin kohtuullinen tilanne: varastohyllyllä odottaa enää 2 täysikokoista ja 1 minikoko käyttöään! Lisäksi käytössä on vedenkestävä ripsari, sille oon huomannut kunnon käyttöä silmien ulkonurkissa, kun silmät on alkanu herkästi vuotamaan.

Sitten päätin myös että tämä 3ml Avon True Power Stay Concealer, Neutral Fair peiteaine on nyt kohdannut loppunsa, kun en saanut enää millään omistamallani siveltimellä tuolta pohjan reunoilta tavaraa pois.
Tästäkään en muistanut ottaa iholla kuvia, mutta yllättäen pidin tästä peiteaineesta aika paljon!
Ei kertynyt heti minuutin sisään levityksestä juonteisiin eli oli hieman aikaa rauhassa työstää muutakin naamaa kuin silmänalusia :D. Tietty puuterilla kiinnitin kaikki sitten lopuksi.
Voisin kyllä kuvitella tilaavani uudelleen käyttöön!
Nyt on kuitenkin käytössä se Max Factorin Panstick, kun sain kulutettua Wet n' Wildin peitepaletista myös peiteaineen. Ehkä kuitenkin jossain vaiheessa voisin tilata tämän varastoon, kun joskus taas Avonille tilauksen teen.

Sitten siihen yllätykseen, eli sain loput tipat tästä 100ml M.A.C. Prep+Prime Fix+ Skin Refresher/Finishing Mist kiinnityssuihkeesta yhdistää uuteen pulloon!
En juurikaan suihkinut kasvoille tätä (ihan muutamia kertoja vain), vaan käytin tätä luomivärien laittoon eli kostutin siveltimen ennen luomivärin laittoa.
Kuten kaikki ovat tätä kehuneet siinä, niin itsekin yhdyn kehukuoroon ja uusi pullo lähti tosiaan käyttöön ja aion vastaisuudessakin ostaa tähän käyttöön tätä!
Molemmat olen alesta ostanut noin 16e hintaan ja tämä pullo kesti yli vuoden käytössä.
Ja tunnustettakoon tässä, että Beauty Bayn tilauksen tehdessäni mukaan klikkasin tästä Cherry-pakkauksen ostoskoriin, joka oli toki 2x kalliimpi... Mutta aion ottaa sen täyttöpulloksi sitten aikanaan, kun on niin kaunis, joten en suostu katumaan törsäämistäni tuohon pulloon :D.

Ja viimeisenä se, jota eilen vielä pohdin on tämä 
The Beauty Crop Wing Woman Liquid Eyeliner nestemäinen rajaustussi, joka on tullut Goodieboxista Maaliskuussa 2021.

Kyllä tällä meikäläinenkin sai ihan rajauksen tehtyä, mutta nyt alkoi olla jo niin kuiva, että oli hankaluuksia käyttää enää.
En aio enää käyttää rahojani erillisiin rajauskyniin tai
-tusseihin, koska oon huomannut, että saman lopputuloksen saan aikaan tuolla Fix+:lla kostutetulla rajaussiveltimellä ja luomiväreillä.
Saapahan siis entisestään luomiväreille käyttöä nyt ja mustia luomivärejäkin löytyy useammasta paletista (äkkiä laskettuna ainakin 5) puhumattakaan muista tummista sävyistä tai väreistä!
Eli jälleen on yksi tuoteryhmä nyt nollilla \o/.

Tässäpä oli tämänkertaiset!
Nyt on enää kropan ja kasvojen hoitopurkkeja jäljellä, niin täytyy katsoa hetken aikaa, tuleeko niihin vielä loppuvia!
Katsotaan siis, milloin palailen asiaan :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. On kyllä ärsyttävää, kun ripsiväri varisee. Miulla oli se yksi essencen joulukalenterista tullut ripsari, joka varisi jo vartin laittamisen jälkeen :( Piti sitten aina toista ripsaria laittaa päälle .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli tämä oman muistin mukaan ihan ensimmäinen kerta, kun ripsiväri käyttäytyy ja varisee noin älyttömästi!
      Mutta kyllä, on todella ärsyttävä ominaisuus :(.

      Poista

Suositut tekstit