lauantai 18. kesäkuuta 2022

Loppuneita hiustuotteita, Kesäkuu 2022

Heissan!
Vihdoin sain tähän postaukseen muokattua kuvat, kun eilen loppui vielä yksi tähän tuoteryhmään kuuluva pullo :D.
Helpompi esitellä nyt kaikki loppuneet, kun hiuksiin liittyviä ei tule enää loppumaan ja ei mulla näistä tuotteista montaa sanaa ole sanottavana :).
Tähän alkuun pitää ensin tunnustaa, että tein sittenkin eilen 2 tilausta, Beauty Baylle ja Elevenille... Ei niistä onneksi montaa tuotetta tule listoille asti, mutta repsahdin nyt kuitenkin :D.
Ja tuossa ennen kuin aloin naputella tätä, tein tilauksen vielä Fixyllekin, kun piti sitä korjausnestettä tilata lisää ja lisäksi tilasin kokeiluun myös glittereille tarkoitetun binderin.
Nyt on ollut jostain syystä sellainen fiilis, että tekisi mieli tilailla kaikkea mahdollista vähän joka paikasta. Suht pitkään onkin mennyt ilman tätä fiilistä! Voin kuitenkin olla iloinen, että sain pidettyä mieliteot aisoissa ja vaikka nuo tuotteet tulisi tämän kuun aikana, niin purkkeja on kuitenkin loppunut niitä enemmän! Mitään en siis edelleenkään pilannut, vaikka meinasikin pienoinen morkkis iskeä :D.

Mutta mennään nyt niihin loppuneisiin!

Ensimmäisenä poruksasta kohtasi loppunsa tämä 150ml Pulpe de Vie Hair Mosturizing Mask & Conditioner hiusnaamio, jonka hommasin kokeiluun kevään Sokoksen 3+1 Päiviltä.
Ei siis kauaa ehtinyt vanhentua hyllyllä :D.
Käytin tätä muutamaan otteeseen, kun kulutin sen violetin sävyttävän naamion pois. Siinä toimi kivasti, mutta valitettavasti yksinään käytettynä tämä ei ihan niin hyvin riittänyt selvittämään kaikkia takkuja ja pehmentämään hiuksia.
Sen takia en aio tätä ostaa enää uudelleen, ei yltänyt Maria Nilan Heal-sarjan hoitoaineen tasolle (jota en vielä tilannut uudelleen eleveniltä, vaikka pyörittelinkin sitä mielessä).

Ja niin sain ensimmäisen kuivashampoonkin kulutettua loppuun tälle vuodelle, kun tämä 400ml jättipullo Batiste Clean & Classic Original Dry Shampoo kuivista loppui.
En ottanut kuvia tästä hiuksissa, koska Batisten kuiviksia on tullut jo aiemmin kuvattua ja käytettyä pullo tolkulla ja edelleen tämä teki, mitä piti.
Tässä jättipullossa oli tosin se miinus, että kuivashampoo sotki suuttimen tympeän näköiseksi, mitä ei niissä 200ml pulloissa tapahdu.
Mutta joo, tulee varmaan taas syksyn Hullareilta/3+1 Päiviltä ostettua!

Käyttöön lähti nyt toinen jättipullo ja lisäksi käytössä on ollut tuo ikivanha Oriflamen vartalopuuteri.
En vaan ole saanut käytettyä kropalle kuin muutamia kertoja, niin päädyin sitten kuivis-käyttöön :D.
Päällishiuksiin oon käyttänyt kuivashampoota (siksi kuluu nyt hitaammin) ja sitten alle tuota vartalopuuteria, kun muuten se jää vähän liian selkeästi näkyviin.
Hyvin on kulunut tuokin nyt, puuteria on jäljellä "enää" Paradise-tekstin i:n kohdalle! Eiköhän tuokin purkki tämän vuoden aikana viimein lopu!

Ja viimeinen loppunut hiustuote oli eilen tyhjentynyt 300ml L’Oreal Serie Expert Neutralising Shampoo for Grey and White Hair hopeashampoo, jonka oon...öööö.... Olinkohan 2020 kampaajakäynnillä ostanut. Silloin taisin laittaa vaaleita raitoja ja viime vuoden lopulla oli violetin vuoro, jos en nyt ihan mene sekaisin kuukausissa :p.
Pitäisi oppia ottamaan kuvat näistä shampoistakin ennen ja jälkeen käytön, mutta nooh, ei voi mitään.
Mielestäni käytön jälkeen hiusten sävy oli muuttunut viileämmäksi eli voisin kuvitella ostavani taas vaalennuksen jälkeen tätä uudelleen kampaajaltani.
Toki hiuksissa on edelleen vaaleita raitoja eli olisi vieläkin tarvetta hopeashampoolle, mutta pitää katsoa, mitä seuraavalla kampaaja-reissulla keksitään, todennäköisesti alkusyksystä :D.

Päästiinpä alkuun näiden kanssa viimein!
Oon nuo loppuneet jälleen jaotellut ryhmiin, niin joudun nyt miettimään, mitä mahdollisesti vielä tyhjenee, niin ei tarvisi erikseen esitellä :D.
Mutta ehkä huomenna postailen yhden ryhmän, kunhan saan päätettyä yhden tuotteen kohtalon :D.
Katsotaan siis, miten käy!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Miulla on kyllä tästä kuusta tulossa normaalia hiljaisempi loppuneiden osalta :D Sain yhden TBS:n suihkugeelin sentään tänään loppumaan, sekin onneksi oli 250 ml pullo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki loppuneet lasketaan :D.
      Ja onhan sulla ollut myös hyvin loppuneita tänä vuonna, niin kyllähän se pakostakin välillä sitten hidastuu ^_^.
      Ei mullakaan mitään kulutusjuhlaa ole ollut, mutta yllättävän paljon on kuitenkin tyhjentynyt, varsinkin meikkituotteita!
      Veikkaan vaan, että Heinäkuussa taitaa olla aika hiljaista tätä menoa :D.

      Poista

Suositut tekstit