sunnuntai 5. helmikuuta 2023

Ennustuksia, Helmikuu 2023

Hellou!
Sain kuin sainkin kuvat muokattua tähän ennustus-postaukseen, vaikka jouduin ennen tätä naputtelua tekemään ne Fixy-leikit, jotka eilen aioin tehdä... En mä enää pysty tähän kroppaan luottamaan yhtään -.-
Sain sitten eilen postailun jälkeen kokea elämäni 3.kerran aurallisen migreenikohtauksen...
Aina yhtä "hauska" tunne, kun näkö lähtee katoamaan... Noh, onneksi se vaihe ei kauaa kestänyt, mutta eipä sitä sitten mitään kunnollista pystynyt tekemään lääkkeiden jälkeen.
Olisi ollut kiva tänään meikkailla, mutta tuli nyt eri tavalla leikittyä meikeillä :p. Kokeilin pelastaa 4 Colourpopin Super Shockia sillä Duralinella. Vaikutti ok:lta kädelle testatessa, mutta tietysti pitää vielä luomille testata pysyvyys ja pigmentti.
Hauskaa oli kuitenkin!

Mutta katsotaan nyt tässä välissä ne ennustukset tälle kuulle! Yllätyin positiivisesti, että näinkin monta purkkia nyt löytyi ja pari on jo loppunutkin kuvien oton jälkeen.
Paremmin alkanut jo tämä kuukausi :D.

Kroppatuotteita sain kasaan nämä ja samassa hiustuotteet, jälleen se HairFood unohtui kellarista.
Yksi näistä on jo loppu ja 3 loppuu seuraavalla käyttökerrallaan!

Ja tässä sitten kasvotuotteet.
Näistäkin on jo yksi loppunut ja luottamus on kova, että kaikki muutkin loppuisi :D.
Okei, tuo Huxley ei varmaan vielä lopu, mutta oon tässä aatellut ruutata tuubin tyhjäksi johonkin pikkupurkkiin. Voimat alkaa olla puristeluun jo vähissä :p.

Aion siis tässä kuussa yrittää saada tyhjäksi ainakin 13 täysikokoista ja 6 minikokoista tuotetta. Nuo hedelmäkäsivoiteet oon mineihin listannut.
Nuista on siis pari loppunut ja nyt Fixy leikin jälkeenkin sain yhden luomivärin miinustaa (+ 2 sävyä paleteista :D), mutta teen siitä erikseen postauksen :).
Ei siis taaskaan mitään purkki-ilotulitusta, mitä joskus on ollut, mutta mielestäni nykytilanteeseen nähden oikein kiva kuukausi on tulossa, jos saan suurimman osan näistä pois kaapista!
Nyt yhtäkkiä muistuikin mieleen vielä pari juttua, jotka voisi tässä kuussa saada loppuneisiin.

Plussailussa mulla ei ole tälle kuulle mitään selkeää suunnitelmaa, mutta se Lykon tilaus on mielessä sen sivellinputsarin takia ja lisäksi oon pallotellut mielessä tilausta TerraMoons-merkille, kun siellä olisi "buy 2 get 1"-tarjous tietyistä luomiväreistä 11.2. asti. Lisäksi oon muutamaa sävyä miettinyt sieltä kokeiluun, jotka on pre-order statuksella eli tilaus lähetettäisiin kuitenkin vasta maaliskuussa. En ole päättänyt vieläkään mitään lopullista tämän kanssa, onneksi aikaa on vielä muutama päivä :D.

Eli jälleen tulee varmaan hiljaisempi kuukausi postailujen suhteen :D.
Varsinkin jos tuo mun kroppa jatkaa tätä nykyistä temppuiluaan... Mutta jospa saisin edes 1-2krt/vko postattua, niin olisin siihenkin ihan tyytyväinen :p.
Eli katsotaan, mitä tapahtuu seuraavien viikkojen aikana.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit