lauantai 25. helmikuuta 2023

Loppuneet Kasvotuotteet, Helmikuu 2023

Heissan taas!
Nyt sentään meni vähän sinne päin kuin uumoilin postaamisen kanssa :D.
Pari viimeistä viikkoa on ollut töissä kiireisempiä ja oon tehnyt normaalia pidempiä päiviä, niin en ole enää koneelle uskaltautunut, kun kroppa on ollut kovilla.
Nyt täytyy tänään naputella tämä ja huomisen postaus sekä suunnitella myös yhteenveto ja Deck of Panning päivitys ensi viikon alkuun :D.
Eli aloitetaanpa nyt tämä postaus ja kyseessä on loppuneet kasvoille tarkoitetut tuotteet!

Porukasta ensimmäisenä loppui tämä 120ml Flow Cosmetics Balm to Milk Cleanser kasvojen puhdistusaine.
Oon tilannut tämän kevään 2021 Stockan Hullareilta kokeiluun kaksoispuhdistuksen 1.vaiheeksi.
Tästä en hoksannut ottaa kuvaa lopputuloksesta, mutta en saanut meikkejä puhdistettua tällä tarpeeksi hyvin, niin siirsin sen sitten aamukäyttöön viikonloppuihin ja vapaapäiviin.
Koostumukseltaan tämä oli hunajan väristä läpinäkyvää, spaatteliin roikkumaan jäävää "voidetta"... Koostumus oli kyllä hauska, kun se ei ollut kiinteää, voidemaista, venyvää, juoksevaa... Vaan se vain jäi roikkumaan, kun otti tuosta purkista :D.
Oli öljymäistä levittäessä kuivalle iholle ja muuttui veden kanssa maitomaiseksi, huuhtoutui hyvin veden kanssa iholta, mistä plussa.
Meikittömiin päiviin hyvin soveltuva hellävarainen putsari, mutta meikinpoistoon en aio enää hommata uudelleen.

Samaiseen tehtävään mulla on siirtynyt nyt tämä samantyyppinen puhdistusbalmi, jonka myös oon testiin tilannut aika vasta hullareilta :D.

No sitten päätin tyhjentää tämän 100g Huxley Secret of Sahara Cleansing Foam; Be Clean, Be Moist kasvojen puhdistusaineen purkkiin, kun omat voimat ei enää riittänyt rutistamaan tuubia. Mr.Insinööri rutisti mulle loput tuohon 30ml minipurkkiin, johon tuli vielä ehkä 15ml tavaraa.
Huxleyn oon tilannut syksyn 2021 Hullareilta kokeiluun ja tuota jämäpurkkia käytän varmasti vielä 1-2kk :D.
Tämä on siis ollut ihan helkkarin riittoisa, vaikka onkin vain tuon 100g tuubi! Ei tarvitse kuin max herneen kokoisen määrän ja sekin vaahtoaa jo ihan mielettömästi!
Tämä tekee kuitenkin narskuvan puhtaaksi ihon eli on omiaan kaksoispuhdistukseen ja itsehän tykkään kyllä siitä narskuvuudesta :D. Talviaikaan toki vähän haastavaa, kun omakin iho kuivuu enemmän, mutta kesällä on tosi hyvä, kun saa kaikki mahdolliset rasvajämät varmasti pois.
Voisin ostaa mielelläni uudelleen, vaikka onkin kalliimpi putsari. Haukkuu hintansa kyllä todella loistavasti, kun tuota tarvitsee käyttää niin älyttömän vähän kerrallaan.
Nyt mulla on kuitenkin se Dermosilin kasvopesu odottamassa tämän lopullista loppumista ^_^.

Ja sainpas vielä kolmannenkin putsarin käytettyä, kun tämä viime kuussa lahjakortilla ostamani 150ml Lumene [Lähde] Nordic Hydra Oat Milk Oil Cleanser loppui.
Tämä oli valitettavasti aika katastrofaalinen tapaus, onneksi en omaa rahaa käyttänyt, mutta toki olisi voinut jotain muuta sillä lahjakortilla ostaa.
Ensinnäkin mua hämmensi tämän koostumus, joka ei ollut perinteinen öljypuhdistuksen koostumus, vaan maitomainen voide...
Lisäksi tuntui, että tätä oli pakko käyttää 3-4 pumppausta, kun kuivui kuivalle iholle todella nopeasti. Ei myöskään veden kanssa huuhtoutunut yhtä helposti kuin "normaalien" öljypuhdistusten kanssa.

Ja viimeinen niitti lopulliseen mielipiteeseen on tässä...
2.vaiheena oon tässä käyttänyt suihkussa Lykolta kokeiluun tilaamaani Douglasin in-shower-puhdistusta eli niiden yhteistulos näkyy tässä.
Tuolla Huxleyllä on tullut hieman parempi tulos, mutta Lumene jätti sen verran paljon meikkiä jälkeensä, ettei Huxleykaan kaikkea poistanut.
Eli en aio tätä Lumenea ostaa meikin puhdistukseen enää, aamupuhdistukseen tämäkin soveltuu paremmin :D.
Tämän takia mä siis ostan niin paljon öljyputsareita aina kokeiluun, kun 80% niistä ei sovellu omiin kriteereihini :D.
Nyt käytän tyytyväisenä L'Occitanen öljyputsaria, joka on loistava, mutta ahdistus on päällä sen suhteen, että mun on pakko seuraavilta ale-päiviltä taas täydentää öljyputsarivarastoa, kun kaikki muut jäljellä olevat soveltuu mulla vain aamupuhdistukseen :D.
Jälleen Länsimaalaisen Ihmisen First World Problems.

Putsareiden lisäksi sain jälleen käytettyä myös yhden rasvan, joka oli tämä 15ml minikokoinen Verso Nourishing Cream with Niacinamide.
Tuli Tammikuussa 2021 Goodieboxista.
Oli kyllä erinomainen voide näin talviajalle ja soveltui hyvin itselläni niin meikin alle kuin yökäyttöön. Ei myöskään tuoksunut pahalta :D.
Nyt kun katsoin tuon Goodiebox-postauksen, niin valitettavasti ei tule hommattua täysikokoista, kun on noin jäätävän hintainen...

Sitten loppui myös tämä testiin tilattu 75ml Nivea Glow Rasberry Rice Scrub kasvokuorinta.
Heti sanottuna tämä oli aivan liian hellävarainen omaan makuun, juuri ja juuri tunsi rakeet kasvoilla.
Välillä käytinkin loppuvaiheessa "saunanaamiona".
Itsehän oon "raastinrauta" kuorintojen ystävä, joten tämä oli sitä toista ääripäätä :D. En siis aio ostaa uudelleen.

Viimeisenä päätin tuossa muutama päivä sitten, että tämä 5ml minikokoinen  Anastasia Beverly Hills Lash Brag Volumizing Mascara on tarpeeksi kuivunut.
Tämä on tullut vuoden 2020 LookFantastic-kalenterista.
En ehtinyt koskaan ottaa kuvaa tästä ripsissä, mutta tämä teki kyllä ihan kivan tuuheat ripset. Samoin harja oli jees omaan makuun, vaikka kokonsa takia piti hieman varovaisempi olla, kun herkästi ripsiväriä oli luomella ja silmien alla.
Tämäkin ripsari alkoi nyt varista poskille päivän mittaan, en tiedä, onko syy siinä, kun eivät ole enää "tuoreita" aukaisuvaiheessa.
Jos en boikotoisi ABH:a, niin ehkä joskus olisin voinut ostaa uudelleen kokeiluun tuon varisemisen suhteen tuoreena.

Nyt on käyttöön lähtenyt viimeinen "saatu" ripsiväri jonossa ja valitettavasti tämä ei ole vaikuttanut kovin lupaavalta...
Harja on vääränlainen ja vaikka 10ml pitäisi olla massaa, niin tuntuu todella kuivalta... Katsotaan, onko tämä maaliskuussa jo loppuneissa eli meneekö mulla hermot tämän kanssa...





Tässäpä oli tämä osio!
Ihan kivasti ontämäkin kuukausi mennyt, vaikkei olekaan mitään ilotulitusta ollut :D. On jäänyt jotain loppuvia myös maaliskuulle!
Mutta alan tehdä jo alustavaa työtä huomiseen postaukseen, kun huomenna en ehdi aikaa käyttää samalla tavalla, meen nimittäin ystävän kanssa Bacaro Doppioon Gelato-buffettiin päivällä :D. Todennäköisesti istutaan siellä ja vaihdetaan kuulumisia koko se aika (eli 12-17 väli), kun lähes aina meillä on niin käynyt :D.
Josko siis saisin jopa ajastettua postauksen tänne tai sitten ennen lähtöä tai illalla kotiin tullessa viimeistelen ja julkaisen sen.
Katsotaan, miten käy!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Hyvin loppuneita ja hyvää infoa. Eli Flow ja Lumenen putsaria en haluakkaan enää testata. Mulla oli kans tuo Anastasian ripsari ja sama kokemus..ihan kunnolla varisi ja levisi. En ostaisi toista kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä, onko nuo putsarit sitten parempia siihen käyttöön, että lämpimällä pyyhkeellä poistetaan, eikä pelkästään vedellä...
      Mutta siinäkin tapauksessa ei omaan käyttöön sovellu, koska haluan poistaa öljyputsarin vedellä.

      Okei, oliko sulla tuo ripsiväri "tuore" eli ei ollut paria vuotta odottanut käyttöä kaapissa? :D
      Mä kun oon näiden vuosien aikana aina epäillyt tuota ensimmäiseksi, kun niin paljon ripsareita odottanut käyttöään :D.
      Mutt tuo variseminen on kyllä erittäin ärsyttävää, kun nyt useampi osunut sellaiseksi peräjälkeen :/.

      Poista
  2. Olin ihan kuvitellut, että tuo Flow'n putsari olisi ollut parempi, mutta nytpä loppui se vähäinenkin hinku kokeilla. Omassa blogissani arvioin taannoin Farmacy Beautyn omppuputsarin, joka on aivan loistava.

    Lumenelta on aika vähän tullut mitään päräyttävää, eli en ole yllättynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No itsekin olin paljon hyvää lukenut tuosta Flown putsarista, sillä sen ostinkin testiin...
      Ehkä olisi pitänyt kärsivällisemmin testata useamman kerran, eikä siirtää heti ekan kokeilun jälkeen aamupesuun :D. Ja niin kuin Marille kommentoin, niin en tiedä olisiko lopputulos ollut eri pyyhkeellä poistamisen jälkeen..
      Toisaalta elämä on liian lyhyt "ihan ok" tai "huonojen" tuotteiden käyttöön :D.

      Täytyypä käydä lukemassa tuo sun arvio! Aina kun sitä etsii uusia putsareita kokeiluun :D.
      Itselleni on aika monet Lumenen tuotteet sopineet, mutta tuo putsari oli kyllä todellinen pettymys. Tulipahan kokeiltua :D.

      Poista
  3. Lumenen putsari ei kyllä vaikuta kovinkaan riittoisalta :D Ainakin jos joutuu käyttämään tuotetta niin hurjasti kerralla ja silti tehot on olemattomat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla ei tosiaan tuo tehonnut ja pumppasin lähes poikkeuksetta sen 4x tuotetta, kun normiöljyä tarvii 2 pumppausta, joskus ehkä 3 :/.
      Mua edelleen hämää, miksi tuota kutsutaan öljyksi, kun ulkonäkö oli lähinnä puhdistusmaitoa, eikä tuo millään tavalla käyttäytynyt puhdistusöljyn tapaan...

      Poista

Suositut tekstit