lauantai 11. helmikuuta 2023

Fixy Repair Kit-leikkejä ja luomivärien pelastusyrityksiä

Heissan!
Aattelin tänään näyttää viime viikonlopun luomivärien kanssa leikkimisen lopputulokset :D. Tällä kertaa ei ole silmämeikkejä, vaan jälleen on kyse uudelleen pannuttamisesta ja sehän on se tuttu "paese"-pannun uudelleen täyttö ihonsävyisillä luomiväreillä.

Tämä oli tilanne 5.2. ja edellinen täyttö oli ollut viime vuoden Elokuun puolessa välissä.
Pari kertaa vuodessa tätä siis täytyy täyttää, mutta kivasti saan tämän avulla nuita ihonsävyisiä luomivärejä käytettyä.

Nämä sävyt mulla oli suunnitelmissa käyttää tähän täyttöön eli J* Blue Blood paletin "Celebrity Skin", Too Faced Chocolate Bar paletin "White Chocolate" ja I <3 Makeup Chocolate Rose Gold paletin "Independence" sekä declutteroinnin uhriksi joutuneen Illamasqua LookFantastic Quartet paletin "Servant".

Kävi kuitenkin niin, että tuo Celebrity Skin irtosi pannusta kokonaan, joten oli sitten pakko käyttää enemmän Independenceä eli käytin senkin "loppuun". En sitten vielä koskenut Too Facedin sävyyn.
Jauhetta tulikin sitten sen verran, että riittää vielä siihen vuoden toiseenkin täyttöön loppuvuodesta :D.

Katsoin kuitenkin tämän Illamasqua LookFantastic Quartet paletin "Servant" sävyn loppuneeksi ja vähensin jauhemaisten luomivärien listasta ^_^.
Ja olen ihan älyttömän onnellinen, että sain tuosta J* paletista jälleen yhden sävyn vähemmäksi \o/.
Kohta saan alkaa uudelleen pannuttamaan loput sävyt ja saan tuon möhkäleen pois kokoelmasta, en malta odottaa!

Tähän väliin pitää tehdä tunnustus, että mä nyt sitten tein tilauksen TerraMoons Cosmeticsille.
10 luomiväriä lähti kokeiluun, josta 2 sain ilmaiseksi, kun oli se "Buy 2 Get 1"-ale vielä tämän päivän voimassa. Tuo tilaus lähtee vasta maaliskuussa, kun yksi sävy oli pre-order-statuksella :p. Tilasin lisäksi 2 magneettipalettia: 20-pannun paletin noille TerraMoonsin omille luomiväreille ja 40-pannun paletin sitten näille mun uudelleen pannutus-leikeille.
Katsotaan, tuleeko tilaus vasta huhtikuun puolella, kun pre-order-tuotteiden käsittely alkaa 11.3. :D.

Mutta sitten päätin samaan syssyyn leikkiä sillä tilaamallani Inglotin Duralinella eli kokeilin pelastaa 4 Colourpopin Super Shock Shadow luomiväriä.

Siinä käytin näitä välineitä. Tuo metallisauva on äitin jäämistöstä otetusta morttelista.
Kulhossa on jo vanha Hello Kitty-yhteistyön "Rainbow" sävy, joka on valkoinen, eikä tuollainen kellertävä.. Kamera ei ottanut salamalla kuvaa, niin keltainen kattolamppu vääristi, enkä nyt osannut tuolla mun Gimpillä muokata oikeaa sävyä esiin :p.
Enkä onnistunut ottamaan hyvää kuvaa tuosta sävystä muutenkaan (tosin ei muutkaan tarkentuneet), niin jää nyt pois.

Tämä on ensimmäinen omistamani SSS Erotic (Weenie sävyn lisäksi) ja kuivunut jo oli.
Käytin näihin ehkä 5 pipetillistä (tosi vähän tuli pipettiin nestettä kerrallaan, noin 3 tippaa) Duralinea ja painoin nenäliina välissä uuden massan Fixy Kitin "painajalla" pannuun.
Sottaista puuhaa tuo oli, mutta oli se hauskaakin :D.
Vasen sävy on ennen uudelleen sekoittamista ja oikea pannutuksen jälkeen.

Tässä on sävy Flipper.

Ja tässä on sävy Kelp Me.
Mielestäni kaikissa palasi pigmenttisyys ja mitä oon silmiin testannut vasta Rainbow-sävyn, niin hyvin se pysyi, eikä mennyt luomivakoon päivän aikana.
Se sävy tosin on aina ollut sellainen "hiutaleinen" eli on ollut haastavaa saada tasaiseksi luomelle varsinkin siveltimellä. Yleensä olenkin vain kulmaluulla sitten käyttänyt sitä, missä se on toiminut ihan hyvin.
Pitää varmaan ystävänpäivänä testata tuota Erotic-sävyä :D. Se on tosin sellainen, joka värjää luomen vahvasti. Sain kättäkin hinkata kauan ja kovaa, että lähti tuo swatchaus pois :D.
Aion kyllä vastedeskin pelastaa omia SSS-luomivärejä Duralinella, aina kun sellainen tilanne tulee eteen.

Tällaista tällä erää!
Huomenna saatan postata jonkin loppuneen tänne vielä ennen kuin tämä viikko loppuu!
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit