maanantai 11. maaliskuuta 2024

Ensimmäinen oma Oriflame-tilaus Jakso 3/2024

Hellou!
Nyt olisi sitten aika katsastaa kuukauden toinen plussa-repsahdus eli ensimmäinen omilla tunnuksilla tehty Oriflamen tilaus.

Paketti oli erinomaisessa kunnossa verrattuna Avonin vastaavaan. Mielestäni laatikko on paksumpaa pahvia, mikä todennäköisesti selittää asiaa.
Tuotteiden päällä oli myös mytty paksumpaa paperia, mutta kovin paljoa se ei estänyt tavaroiden seilaamista laatikossa. 
Päätin tosiaan nyt enemmän tilata kokeiluun tuotteita, kun edelliset mini-tilaukset tuttavan kautta oon tehnyt 2016 :p.

Noohhh... Pääasiallinen syy tilaukseen oli sitten nämä tutut...
Eli Tender Care monikäyttö-balmit :D. Oli nyt sen verran kiva tarjous, että halusin sen hyödyntää. Noista 2 maksoi 4,90e/kpl ja 1 maksoi 5,90e.
Tuoksuina Vadelma, Vihreä Omena ja Passionhedelmä.
Kuten sanottua, niin oon näitä tykännyt vuosien varrella keräillä eri tuoksuissa ja nyt niitä vanhimpia olen käyttänyt nopeampaa tahtia jalkavoiteina :p.
Uudistuneet oli nuo laatikot entiseen verrattuna, mutta niinpä oli muuttunut eräs muukin; tuotteen määrä! Entiset ovat olleet 15ml, mutta nuo uudet ovat vain 10.5ml... Shrinkfication on siis näissäkin valitettavasti tapahtunut :/.

Hiustuotteita ostin kokeiluun tällaisia.
Tuo oikeanpuoleinen hilseshampoo on Mr.Insinöörille kokeiluun, niin se ei tule mun listoihin vielä. Saatan toki itsekin tuota käyttää, kun saan omia shampoita käytettyä vähemmäksi ensin.
Hiuspohjan kuorinnan sai alle 4e kokeiluun, kun tilasi sarjan muita tuotteita.
Hiusnaamiot mini-pusseissa (30ml) oli 1,90e/kpl tarjouksessa ja HairX-hoitosuihke oli muistaakseni jossain alenurkka-sivulla, mihin pääsi omilta sivuilta.
Vielä saa vähän harjoitella noiden sivujen käyttöä, kun oli vähän joka paikassa jotain tarjouksia.

Olisiko mikään tilaus minun tilaus, jos mukana ei olisi suihkugeelejä :D.
Simple Joys taisi olla uutuuksia ja reunimmaiset oli muistaakseni taas siellä jossain ale-nurkkauksessa.
Hintavia nämäkin tuntuu olevan normaalilla hinnalla, mutta toisaalta hintavia ne oli myös Avonillakin nykyään.
Täytyy myöntää, että nykyisessä jaksossakin olevat Simple Joys-uutuudet tekisi mieli tilata kokeiluun...

Ja kokeiluun myös vartalosuihkeita.
Näidenkin normihinta oli korkea, kun ale-sivulla oli hinta 8,90e/kpl. Nämä on tosin tuplat isompia (200ml) verrattuna Avoniin. Oli näköjään marraskuun tilauksessa tilatut 100ml suihkeet tarjouksessa 4,45e/kpl eli aika samoihin hinnat menee kuitenkin :).

Viimeisenä sekalainen seurakunta.
Tuon 10ml shampoo-näytteen tilasin 0.50e hintaan, kun en tajunnut, että loppuvaiheessa olisi voinut valita ilmaisia näytteitä useamman (tuo Waunt-pohjustaja oli ilmainen) eli tosiaan saa vielä harjoitella sivujen käyttöä :D.
Spaatteleita ei ole koskaan liikaa, joten taas yksi kokeiluun.
Uutuus-käsivoide tarjouksesta kokeiluun, kun kuvaus vaikutti hyvältä. Jos ei miellytä, niin siirretään taas jalkavoiteeksi :p.
Ripsiväri halppis-sarjasta kokeiluun 4,90e hintaan.
Käsisaippua on 300ml, mutta 7,90e hinta pikkuisen kirpaisi. En todellakaan tiedä, miksi klikkasin tuon tuohon hintaan koriin :D. Olisi voinut jättää myöhemmäksi odottamaan parempaa tarjousta...

Tällainen oli siis ensimmäinen tilaus pitkästä aikaa Oriflamelta!
Hiussuihke ja päänahan kuorinta on vasta ehtinyt testiin, mutta nekin vaikutti ihan jees olevan.
Kroppasuihkeet halusin ottaa heti käyttöön, mutta vielä en ole niitä suihkinut. Kait niitäkin voi useampi olla yhtä aikaa auki :D.
Mutta joo, kuten kerroin aiemmin, niin tilanteet muuttuu ja nyt menee taas seuraavaan tilauskertaan aikaa, kun ei tulevasta työtilanteesta tiedä. Pohdinnassa on myös mahdollinen opiskelukin, mutta nämä kaikki on vielä pohdinnan tasolla ja joutuu vielä tiettyjä juttuja selvittelemään.
Onneksi purkkeja riittää kaapissa, niin niiden suhteen ei ole hätää nyt hetkeen :p.

Seuraavaksi alkaa sitten loppuneiden esittelyt!
Ja mä tuossa pari päivää sitten jouduin pitkästä aikaa declutter-tilanteeseen eli taas katkeria oppitunteja tiedossa itselleni... Mutta tämä nyt on tätä ja näistä ollaan aina opittu ja vähän ehkä viisastuttukin.
Eli palaillaan taas piakkoin asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Mie en tuosta hiuspohjakuorinnasta oikein välittänyt, pysyttelen Dermosilissa :D Mutta käytän toki loppuun, kun on aloitettu.

    Oriflamella ei tosiaankaan pakkaamista harrasteta, kynsilakatkin taitaa nykyään tulla ihan "raakana" ei ole edes pahvikoteloita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en mäkään tiedä, onko tuo Oriflamen kuorinta yhtä hyvä kuin Dermon suolashampoo, mutta jatkan testailuja :D.
      Okei, onpa jännä, ettei noille lasipurkeille edes ole laatikkoa enää :o. Muistaakseni silloin kun viimeksi oon tilannut, niin ne muutamat kynsilakat tuli laatikoissa... Noh, maailma muuttuu :p.

      Poista

Suositut tekstit