perjantai 8. maaliskuuta 2024

Kristallipallokatsaus, Maaliskuu 2024

Heipsheips!
Jäin taas selailemaan muuta, kun pääsin tähän koneelle, mutta tässäpä tulisi myöhäisiltaan vihdoin maaliskuun ennustukset!
Käydään siis suoraan asiaan!

Hiuksille tarkoitettuja tuotteita löysin nämä.
Pidän oikeasti ihmeenä, jos tässä kuussa ei viimein lopu tuo ikivanha Tigin kuivahoitoaine :D. Se on niin vähissä, etten enää kuule mitään heilutellessani pulloa eli ei siinä enää voi olla moneen käyttökertaan, vaikka riittoisa pirulainen tuntuu olevan :D.
Batiste tuntuu myös yllättävän kevyeltä, joten sekin voi tuurilla loppua kuun loppupuoliskolla.
Hoitoaine loppuu, jos käytän nyt vain ja ainoastaan sitä.
Kuvasta unohtui tosin kellarista yksi tuote, joka on myös melko vähissä, joten jännitys tiivistyy!

Sitten kasvojen hoitotuotteita pengoin kasaan nämä.
Oon näistäkin todella ihmeissäni, jos suurin osa ei lopukaan kuun aikana.
Tosin täytyy myöntää, että nuo sy-voiteet yllättivät viime kuun lopulla, kun pohjat alkoi yhtäkkiä paistamaan.
Tässä täytyy alkaa miettiä sy-voiteen ostoa, mutta minulta löytyy tosin vielä se vanhempi Bobbi Brownin mini-voide eli muutaman kuukauden selviän sen avulla edelleen.
Jälleen unohdin kuvasta yhden tuotteen, joka aika varmasti loppuu heti, kun seuraavan kerran tarvetta sille tulee!

Tässä on sitten vähän kunnianhimoi-sempaa tavoitetta sekalaisemmasta porukasta :p.
Huulipuna loppuu varmasti ja en ala sitä enää kaivamaan hylsystä, koska on niin ikivanha tapaus. Kyllä se on tuollaisenaan jo hintansa haukkunut.
Vanhat Tender Care-voiteet on jalkavoiteina, katsotaan, loppuuko molemmat vai ei.
Rajauskyniä haluan saada pois, niin edelleen on toiveina nuo 2 kynää :D. Jospa toive toteutuu näiden suhteen tässä vuoden alkupuoliskolla :p.

Tässä sitten kroppatuotteet.
Kaikki muut loppuu varmasti, paitsi ehkä ei tuo Mio-suihkusavi-puhdistus mikänytonkaan.
Siirsin tosiaan siitä viime kuun Avonin käsisaippuasta pumpun suihkugeelipulloon. Hyvin pelaa!
Siten siis päätin, että siirrän nyt kaikki nuo omistamani uuden mallin 250ml suihkugeelit käsisaippuaksi, kun tuo pumppu menee niihin. Turhaan mä kyseisiä pulloja hilloan suihkugeeleinä hyllyllä, tuleepahan heti käyttöön!
Tuon nykyisen lisäksi löytyy siis 4 muuta pulloa, joten pumppu vaihtuu pesun jälkeen seuraavaan sitten :). Koska määrä on vain tuon 250ml, niin varmasti saan kerran kuukaudessa kulutettua kaikki eli seuraavat 4kk menee niiden parissa vielä.

Tällaisia tuotteita yritän tällä kertaa tehokäyttää eli lähden kokeilemaan onneani vähintään 17  täysikokoisen ja 8 minikokoisen tuotteen kanssa!
Ei olisi kyllä mikään pieni määrä, jos kaikki saisin loppumaan :D.
Tuon määrän tosin tarvisin tasoittamaan plussat...
Plussaa siis tulee ja tuli eilen, kun hain ensimmäisen oman Oriflame-pakettini. Toki siis olen aiemmin tilannut Oriflamelta, mutta edelliset pikkutilaukset ovat tapahtuneet vuoden 2016 aikana tutun kautta :D.
Sattuneesta syystä vähän nyt innostuin tilaamaan kokeiluun juttuja, mutta kuten sanottua, mulla alkaa työttömyys huhtikuusta, niin seuraavan tilauksen kanssa saa nyt odottaa hetken.
Pienen pieni repsahdus tapahtui myös viime viikonloppuna, kun tavattiin ystävän kanssa ja käytiin Normalissa. Sen postauksen voisin tunnustaa seuraavaksi sitten :D.

Mutta näiden lisäksi en usko tulevan enää plussia tälle kuulle.
Pitää tosiaan ne silmälasit hommata, että näkisin jotain ja sitten haluan vielä kampaajan penkissä käydä.
Katsotaan, pystynkö nyt hankkimaan mitään edes 3+1 Päiviltä tai Hullareilta, ne varmaan ovat tuolloin huhtikuun alussa, epäilisin.
Enhän mä oikeasti tarvitsekaan mitään tällä hetkellä, mutta en tiedä, riittääkö tietyt jutut syksyyn asti kuitenkaan. Harmittaa "täyteen hintaan" ostaa mitään, mutta ehkä sitten tarvittaessa käyn jotain halvempaa ostamassa Normalista :). Tuo silmänympärysvoide on todennäköisesti kaikista akuutein eli ehkä sen voisi Sokokselta sitten käydä hommaamassa.

No niin, nyt mä lopettelen! Palataan asiaan piakkoin sen pienen repsahduksen kanssa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit