keskiviikko 6. maaliskuuta 2024

Deck of Panning-projekti, Päivitys nro19, Maaliskuu 2024

Heipähei taas!
Oon nyt täällä muutaman päivän lähinnä hengitellyt, kun nyt se on sitten 99,9% varmaa, että työttömyys alkaa tämän kuun jälkeen...
Mutta nyt välillä jotain kivaakin, jolla saa hetkeksi unohtaa tämän hetken kurjuuden eli pitäisi vihdoin katsoa läpi Deck of Panning-projektin Päivitys numero 19 maaliskuulle!
Totutusti Täällä Intro-postaus ja Täällä Päivitys nro 18. Kortit on katsottu uudestaan pyöritetystä Helmikuun pelialustasta, joka oli tullut saataville kuun puolessa välissä. 

Täyttyi kuin täyttyikin 5 tavoitetta \o/.

Kaikki toivomani oli aika helppo saada tavoitteet täyteen, mutta vähän jännitin tuon Colourpopin sinisen School Bus sävyn kanssa. Tuli se sieltäkin pannu näkyviin 8.käyttökerralla, mutta oli kieltämättä työläämpi kuin kuvittelin :D.
Muita Colourpopeja käytin taas aika vähän; Telepathya 5 kertaa ja Weenietä 4 kertaa. 
Otan varmaan ensi kuussa taas tarkemman vertailukuvan, miten on edelliseen tilanne muuttunut.

Tässä kuvassa School Bus pannu näkyy vähän paremmin, mutta pieni se on joka tapauksessa. Pari kertaa olisi voinut vielä käyttää, että pannu näkyisi paremmin :p.
Huulikiillossakin sain tavoitteen täyteen eli alkaa ilmaraot näkyä. Tuo on kuitenkin sen verran tummempi ja glitterisempi sävy, että sitä sai käyttää kerrallaan huomattavasti vähemmän kuin monia muita.

Päädyin tällä kertaa nostamaan 4 korttia, niin pysyy vähän paremmin hallinnassa nämä tuotemäärät :).

Ja tässä sitten Excelissä Maaliskuun tuotteet.
Telepathy ja Weenie edelleeeeeeen jatkavat Long Haulia... Luulen, että tätä tahtia ne ovat koko vuoden ja ehkä ensi vuodenkin mukana :p. Kiva olisi saada molempiin se 10 kertaa käyttöä per kuukausi, että olisi nopeampaa, mutta se tekee meikeistä niin yksitoikkoisia :/.

Ensimmäisenä tuli Pata 4, joka oli "Matches eye colour".
Heti tuli mieleen tämä kyseinen mono luomiväri eli Alima Pure Pressed Eyeshadow sävyssä Cosmic.
Tämä tuli aikoinaan Jolie-boxista ja tuo on kyllä aika lähelle omaa silmieni sävyä eli harmahtavan sininen :).
Käyttöä 10 kertaa.
Kiva saada tähänkin vähän kulumisen jälkeä, kun en ole kovin monesti tätä käyttänyt...

Toisena korttina tuli Risti 8 eli "Double-ended/duo".
Tämäkin valinta oli aika selkeä eli Goodieboxista tullut Phase Zero Metal Foil Eyeshadow Duo. Kimallusta ja glitteriä ei voi meikeissä olla koskaan liikaa :p.
Käyttömääräksi taas 10 kertaa.


Seuraavaksi tuli Risti Kuningatar, joka tarkoitti jälleen "pick your space" eli sama kuin viime kuussa. Sai siis valita Risti-riviltä, minkä halusi ja päätin ottaa saman kuin viime kuussa eli Pattern, kun se näköjään tällä kertaa oli tällä rivillä :D.
Tuotteeksi taas samalta merkiltä kuin viimeksi eli Too Faced Diamond Light Multi-use diamond fire Highlighter korostuspuuteri.
Käyttömäärä 10 kertaa.

Viimeisenä korttina tuli Hertta 9, joka oli taas sama kuin viime kuussa eli "Chopping Block" :p.
No vielä löytyi saman merkin sama luomiväri eri sävyssä eli KVD Beauty Metal Crush Eyeshadow, Paranoid.
Todella kaunis sinisen sävy <3. Ärsyttää, että käyttökertoja tulee niin monille luomiväreille niin vähän :(.
Noh, nyt ei tule ostettua uusia sävyjä pitkään aikaan mistään, niin pitää yrittää näitä vanhoja saada kuluteltua enemmän!
En ole tästä luopumassa missään nimessä, mutta kiva taas käyttää vähälle käytölle jääneitä sävyjä.
Käyttökertoja taas se 10 kertaa.

Tällä kertaa monta yksittäistä tuotetta, mutta jospa eri paleteille tulisi nyt käyttöä näihin yhdistellessä :D.
Mä todella toivon, että saisin Colourpopeille nyt ihan vähintään 5 kertaa molemmille käyttöä. Onneksi Weenie alkaa olla puolessa välissä :p.

Tällaista siis tällä kertaa!
Oon nuita jo muutaman kerran ehtinyt käyttää, mutta en ole kehdannut meikkikuvia nyt laittaa edes Instan stooreihin, kun silmät ovat olleet niin turvoksissa itkusta... Jospa se elämä tässä taas voittaa, niin kuvia jälleen tulee.
Katsotaan, mihin asti mulla huomenna menee töissä, jos ne ennusteetkin saisin tänne piakkoin. Perjantaina käyn kuuntelemassa ryhmäläisen väitöstilaisuuden eli periaatteessa sittenkin on ilta aikaa naputella.
Palaillaan toivottavasti pian asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit