sunnuntai 24. maaliskuuta 2024

Katkeria oppitunteja kynsituotteissa

Heissan taas!
Tässä on taas viimeiset pari viikkoa mennyt miettiessä elämän syntyjä syviä sekä parantaessa kroppaa tulevan työttömyysstressin jäljiltä...
Lisäksi eilen kävin taas uudelleen optikolla näön tarkastuksessa, niin tipat meinaa edelleen vaikuttaa silmiin :p. No edelleenkään en saanut lasireseptiä, kun silmälääkäri halusi, että yksi mahdollinen syy näön nopeaan vaihteluun pitää vielä pois sulkea. Huomenna siis tiedossa soittelua terveyskeskukseen, josko saisi aikaa varattua... Tuokin on sellainen asia, josta olen jo muutaman vuoden ollut tietoinen, mutta en ole ehtinyt alkaa ottaa selvää vielä. Tässä näitä vaivoja on ollut sen verran, että on pitänyt ottaa yksi kerrallaan hoidettavaksi :p. Tuleepahan nyt viimein tuokin sitten selvitettyä!

Mutta päätin nyt esitellä jälleen katkerien oppituntien tulosta eli mun piti ottaa muutamat tuotteet roskiin heitettäväksi :(.
Aiemmin mulla on näitä oppitunteja tullut huulikiiltojen, -punien ja -rasvojen kanssa, mutta nyt on vuorossa kynsituotteita... Onneksi näidenkin kanssa olen nyt oppinut, etten enää yhtään tuotetta osta itse, kun niin toivottoman huonosti niitä tulee käytettyä...

Ensin vuorossa on ikivanha (no kaikki näistä on ikivanhoja jälleen) 15ml Avon Nail Experts Fresh Aloe Cuticle Gel kynsinauhageeli.
Tässä ei onneksi paljoa ollut enää jäljellä, mutta geeli oli muuttunut kirkkaasta maitomaisen sävyiseksi. Edelleen kyllä käytin sitä tänä vuonna, mutta nyt päätin, että tämä saa lähteä muiden hävitettävien kanssa pois.
Kyllä tämä edelleen pehmensi kynsinauhoja, kunhan vain käytti useamman kerran kerrostamalla.

Mulla oli kuitenkin vielä varastossa avaamatta tämä toinen ikivanha kynsinauhageeli, niin päätin ottaa nyt tämän käyttöön, kun koostumus ei ole muuttunut :p. Katsotaan, milloin tässä alkaa vastaavasti geelin koostumus muuttua.

Samalla kun löysin tuon kynsinauhageelin, niin huomasin näiden kahden pullossa tuollaista ihmeellistä "vaaleaa tiivistymää", jotka ei sekoittaessa lähteneet mihinkään.
Kyseessä oli siis 12ml Avon Nail Experts Gel Strength Base Coat aluslakka sekä 12ml Avon Nail Experts Strong Results hoitolakka.
Päädyin siis tyhjentämään pullot paperille kuivumaan, kun alus- ja päällyslakkoja sekä pari hoitolakkaakin edelleen löytyy. Yksi hoitolakka on ollut tässä tietokonepöydällä, jota myös harkitsin tyhjentäväni, mutta jätän sen ensi kuun puolelle. Sen verran tuli jo päänsärkyä näiden tyhjennyksestä :p.
Näitä en tainnut ehtiä käyttää kuin ehkä pari kertaa... On sitä vaan ollut niin idiootti aikanaan...
Noh, ei voi mitään muuta kuin ottaa opiksi!

Viimeisenä löytyi vielä tämä jostain Betteboxista tullut 4ml minikokoinen Trind Nail Repair Natural hoitolakka. Tällaisen yhden olen aiemmin käyttänyt (samaisesta boksista) ja onneksi tätäkään ei ollut enää paljoa jäljellä.
Tuo oli aikalailla kuivunut ja oli melkoista liisteriä, niin aukaisin pullon ja kuivatin loppuun.
Tykkäsin siis tästä, mutta kun kynsien hoito on ollut toissijaista pitkään, niin tämäkin jäi sitten loppuun käyttämättä.
Katsotaan, miten käy tuolla kaapissa oleville lopuille hoitolakoille (ja kynsilakoille) eli saisinko jollain keinolla itseni nyt käyttämään niitä vähemmäksi. Aikaa kyllä varmasti olisi ensi viikon jälkeen, kun tosiaan työttömäksi jään :p.

Tällaista nyt tähän postaukseen. Oon sinällään tyytyväinen, että näiden vuosien aikana on tullut todella vähän suoraan roskiin meneviä tuotteita eli saa aina jollakin tavalla käytettyä suurimman osan, vaikka ikää olisi tullut... Ja kun itseeni ne käytän, niin niitä voi käyttää sitten huoletta ja heivata menemään, ku siltä näyttää.
Mutta pariin postaukseen olisi ihan loppuneitakin odottamassa, niin katsotaan, josko saisin ne esiteltyä nopeammassa tahdissa! Tässä pohdiskelen, että yritänkö vielä jotain saada kulutettua, vai jätänkö suosiolla huhtikuulle. Katsotaan, mihin päädyn :D.
Mutta palaillaan asiaan toivottavasti pian!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Olen aikoinaan käyttänyt useamman tuubin tuota Avonin c-vitamiinigeelivoidetta. Oli hyvä tuote! Joskus käytin viimeisenkin ja en ole ainakaan huomannut kuvastoa selatessa sitä. Viimeinen tilaisuus muutenkin tilata tämän kuun loppuun mennessä, pitääpä tarkkailla ajatuksen kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis tuo C-vitamiini geelivoide on ollut myynnissä joskus vuosia vuosia sitten :D. Ei ole osunut kuvastoissa samantyyppistä enää vastaan.
      Ja on haikeaa, kun nämä Avonit yksi kerrallaan häipyy omasta kokoelmasta, kun tietää, ettei niitä enää saa tilattua :/.
      Tosin uudessa Avonin keskusteluryhmässä joku laittoi, että aikoo tehdä testitilauksen (ehkä?) Viron kautta, että jos onnistuisi jotain kautta vielä tuotteita saamaan :D.
      Täytyy pitää silmällä sitä, miten käy :).

      Poista
  2. En tiedä siellä päin, mutta meillä Sokos ottaa vastaan kynsilakkoja. Niin ei tarvitse itse kuivatella ja olla käryssä :D Saa viedä ihan kassalle ja ne vie sinne jonnekin takatilaan kierrätettäväksi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, sähän tosiaan instassa laitoit tuosta, että teillä on tuo keräys! Hitto kun en muistanut!
      Täytyy yrittää muistaa kysyä asiasta, kun seuraavan kerran käy Sokoksella!
      Se käry oli kyllä... aika tuhti, kun nuita pulloja tyhjäsin...

      Poista

Suositut tekstit