lauantai 6. huhtikuuta 2024

Ennustus-katsaus, Huhtikuu 2024

Heissan!
Niinpä se taas meni tämä postaus pidemmälle kuin suunnittelin alunperin :p.
No syistä valitan lopussa, niin käydään nyt asiaan eli Huhtikuun mahdollisiin loppuviin tuotteisiin.

Hiustuotteita pengoin kasaan nämä ja kuvasta jäi pois kellarin kylppärin hiusnaamio, joka on kyllä aivan loppumaisillaan.
Jos tuon Wellan hoitoaineen saan käytettyä, niin otan naamion jämät tuohon keskikerroksen kylppäriin käyttöön.
Nuo Oriflamen mininaamiot ovatkin nyt lähinnä "toivotaan, toivotaan"-listalla, mutta eipä sitä tiedä, vaikka edes toinen niistä loppuisikin :p.
Avonin hiusseerumin huomasin olevan aika vähissä, joten yritän sen saada pois hyllystä.
Ja tuo perhanan Tigi :D. En ala, jos se ei nyt lopu :p.

Sitten kroppatuotteet.
Ei ehtinyt Lumenen käsivoide enää loppua töissä, joten toin sen kotiin jalkavoiteeksi.
Katsotaan, ehdinkö sen takia Oriflamen Tender Care-voiteita käyttää loppuun.
Suihkeet on pääasiassa vessatuoksuina, mutta oon Sensesiä käyttänyt myös kropalle. Molemmat ovat todella vähissä, joten ehkä onnistuu!
Pumppupullo loppuu ja itse asiassa on loppunut jo :p.
Tuon Avonin Vanilla on suihkussa käytössä, mutta aattelin tässä välissä käyttää täyttöpumppua käsien pesuun, niin täytän sitä tuolla vanillalla sitä mukaa, kun tyhjenee.

Sitten hoitotuotteet kasvoille.
Oon varovaisen positiivinen kaikkien suhteen.
Tuon kangasnaamion käytän, kunhan saan nuo seerumit ensin pois eli se on ehkä ainoa, joka ei vielä tässä kuussa tule käyttöön :p.

Viimeisenä meikkituotteet.
Nuo rajauskynät saan pois, jos vaan nyt saan meikattua niin, että nuo tulee käyttöön usein :D.
Epävarma on tuo vihreä sävyn neutraloija, sillä se on yllättävän riittoisa nyt, kun käytän siveltimellä.
Voi siis olla, että se on vielä toukokuussakin mulla :p.
Lisäksi on tässä parin päivän aikana tullut esiin eräs yllätystuote, joten katsotaan, miten sen kanssa käy!

Tässäpä olisi tämänkertaiset purkit!
Lähden yrittämään ainakin 23 täysikokoista ja 6 minikokoista tuotetta.
Oi että olisi ihana määrä, jos kaikki toteutuisi <3.
Plussaakin on nimittäin tulossa tässä kuussa varmasti...

Mullahan kävi nyt alkuviikosta niin, että sain sitten diabetes-diagnoosin... 
Kaikista eniten tässä v*tuttaa se, että olisin saanut tämän ehkä hallintaan vielä 4 vuotta sitten, kun arvot oli lievästi koholla... Toki elämä silloinkin tapahtui, mutta ärsyttää... Ja ehkä vielä viime kesänäkin olisi voinut jotain tehdä, kun selviä oireita tuli (muun muassa järkyttävä jano kuukausi kaupalla ja se hiusten lähtö)...
Noh, enääpä se on turha rykiä, kun p*ska on jo housuissa. Oli tämä toki odotettavissa, mutta toivoin pääseväni edes sinne neljänkympin "huonommalle" puolelle ennen diagnoosia... No en päässyt.
Nyt sain siis mittarin arvojen seurantaan ja ensimmäisen lääkkeen. Vielä on selvittelyssä kumpaa tyyppiä tämä on ja musta otettiinkin taas putkitolkulla verta lisäkokeisiin. Lisäksi tässä on verenpaine-seurantakin (joka on onneksi oikein hyvä) ja sydänfilmissäkin pitää vielä käydä ilmeisesti sukutaustan takia...
Maanantaina oon vähän viisaampi taas, kun on ensimmäinen diabetes-hoitajan aika.
On tämä ollut melkoista myllerrystä pään sisällä... Ainakin on helpompi hoitaa tätä nyt, kun työttömänä oon. Samaan aikaan arvoja tarkkaillessa tulee kuitenkin paniikki, että uskallanko edes syödä mitään, kun ei vaan meinaa yhtään lähtä laskuun nuo arvot. Pitäisi toki rauhoittua, kun varmasti menee oma aikansa ennen kuin lääke alkaa vaikuttaa ja sitten toivottavasti alkaa arvotkin tasaantua.
Sekin vaan ärsyttää, kun nyt joudun odottamaan myös tuon näköni kanssa, että muuttuuko se lääkkeiden vaikutuksesta takaisin viime syksyiseen ja vekslaamaan vanhojen ja "uusien" lasien kanssa... 
Niin turhauttavaa on tämä kaikki...

Niinpä päädyin toissapäivänä shoppaamaan Sokoksen 3+1 Päiviltä jotain "pientä", kun tavattiin ystävän kanssa...
Ei tullut onneksi pahoja plussia kuitenkaan, mutta aion ensi viikolla yrittää tilata muutaman jutun myös Hullareilta, kun ne oli siellä Sokosta halvempia.
Tämä tulee olemaan osin tunneshoppailua, mutta nyt mä vaan tarvitsen tätä, kun kerran mun pitää luopua kaikesta makeasta ja suklaasta, enkä pysty enää edes ruuasta nauttimaan samalla lailla kuin ennen...
Elämä on ollut nyt varsinkin viimeisen kuukauden ajan niiiiin p*skaa varsinkin terveyden kanssa, että en aio nyt tämän suhteen ajatella järkevästi, vaan annan mielihalulle periksi ja tilaan muutaman ei-tarpeellisen purkin lisää ihan vaan piristämään mieltä.

Eli ehkä jo huomenna on tulossa Sokoksen shoppailun tunnustukset!
Ihme kyllä nyt on myös loppuneitakin tullut jo 3 purkkia tähän mennessä eli kerrankin ihan kohtuullinen alku tälle kuulle! Niin ja sainhan mä yhden pannunkin myös näkyviin! Se oli siitä KVD-korostuspuuteri-paletista sininen sävy. Uskoisin, että tässä muutaman kuukauden aikana saan myös vihreään ja violettiin pannut näkyviin ^_^. Nyt myös entistä enemmän haluaisin saada sen pinkin sävyn käytettyä loppuun asti, onneksi vuotta on vielä jäljellä!
Eli ei tämä kuukausi kovin huono tule olemaan! Palaan ruotuun taas ensi kuussa, kun tämä kaikki alkujärkytys hälvenee :p.
Mutta palaillaan asiaan ehkä huomenna!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Voi oon pahoillani! Kurja, että terveys brakaa. Ja mä ymmärrän, kun itellä on nää kipusairauksia niin lohtushoppailua tulee tehtyä pahoina päivinä🤯. Haleja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3.
      Itteähän tästä saa täysin syyttää, kun ei oo ajoissa alkanu selvittelemään ja nyt kun yksi kerrallaan tämän aloittanut, niin tuntuu, että koko kroppa hajoaa kerralla...
      Mutta ehkä tässä nyt vielä noustaan jollekin tasolle, kunhan alkujärkytys on ohi ja tulevalla viikolla tosiaan oon taas vähän viisaampi.
      Pienehkön toiveen antoi nyt tämän aamun eka arvo, että ehkä lääke alkaa vaikuttaa, kun oli nyt matalampi kuin mitä 2 edellistä aamua ja mitä on ollu ne 2 paastoarvoa verikokeissa.
      Ja tosiaan aion nyt sallia nämä lohtushoppailut itselle, ei ne mahdottomia ole kuitenkaan :).
      Ja eipä vielä tiedä, mitä ensi keskiviikkona on edes jäljellä Hullareilla niistä suunnittelemistani tuotteista :D.

      Poista

Suositut tekstit