torstai 25. huhtikuuta 2024

Suihkugeelejä kuluu, Huhtikuu 2024

Hellou!
Jatketaanpa taas loppuneiden parissa ja pidemmittä puheitta asiaan!

Jos jokin on varmaa kuukausittain (ainakin tällä hetkellä), niin se on käsisaippuan tasainen kulutus.
Nyt jo suhteellisen alussa kuluvaa kuuta loppui tämä 250ml Avon Senses Orange Twist Shower Gel suihkugeeli ja kuten oon aiemmin sanonut, niin kulutan nämä itselläni jäljellä olevat uuden malliset suihkugeelit nyt käsisaippuana pois, kun pulloihin sopii käsisaippuan pumppu.
Tämäkin oli ihan kiva tuon appelsiinimaisen tuoksun kanssa, mutta ehkä tuo jasmiinin tuoma lisä sai aikaan sen, että tämä ei 100% iskenyt omaan tuoksuhermoon....
Nyt en vain yhtään muista, oliko mulla tästä vai jostain toisesta 500ml kylpyvaahto kellarin kylppärissä...
Pitipä tarkistaa tästä Marraskuisesta tilauksesta, niin ei ollut onneksi sama :D.

No sitten kun mulle on nyt hieman kertynyt vaniljaisia suihkugeelejä ja kylpyvaahtoja, niin päätin kuluttaa pois muutamia.
Tämän samaisesta marraskuun tilauksesta tullut 250ml Avon Delightful Vanilla Bubble Bath kylpyvaahto loppui tuossa muutama päivä sitten, kun käytin tätä suihkugeelinä ja samalla täytin käsisaippuaksi täyttöpumppua.
Oli tunnistettava vaniljan tuoksu, mutta ei yltänyt yhtä herkulliseksi kuin se ikisuosikki vanha The Body Shopin Vanilla Chai tai nykyinen Avonin Dreamy Fantasy.
Mielissäni toki käytän nyt käsisaippuana loput, mitä pumpussa on jäljellä :).

Nyt kuitenkin käytän taas ensi kuun aikana pois yhden Avonin suihkugeelin.
Mua niin harmittaa käyttää näitä hyväntuoksuisia suihkugeelejä pois, mutta ei auta, pakko nuita pulloja on vaan vähentää kaapista pikku hiljaa.
Haluan näiden suihkugeelien ja kylpyvaahtojen kanssa päästä lähitulevaisuudessa jonkinlaiseen järkevään lukuun, joka ei ole todellakaan järkevä nyt ollessaan vajaan 40 pullon paikkeilla... Ehkä joskus pääsen alle 10 pulloon, se olisi tavoite!

Vielä tähän samaan syssyyn esittelen yhden kroppatuotteen, joka oli 30ml minikokoinen Lumene [Arktis] Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich Hand Cream käsivoide.
Tämä mulla oli töissä käytössä alkuvuoden käsivoiteena, mutta ihan en ehtinyt saada siellä loppuun.
Loput rippeet meni jalkavoiteeksi, kun tuoksu ei ollut oikein miellyttävä.
En tiedä, onko ikä tehnyt sille tehtävänsä vai oliko ominaistuoksu, jostain Betteboxista tämä taisi aikanaan tulla.
Hyvin imeytyi kuitenkin, mutta pari kertaa piti kerrostaa, että sai kynsinauhoihin kosteuttavamman fiiliksen. Ei jättänyt käsiä lähmäiseksi.
En ehkä ostaisi enää uudelleen, tosin en tiedä, onko enää myynnissäkään :D.
Kyllä mun makuun on enemmän hajusteelliset käsivoiteet.
Käytössä täällä kotona on ollut Yvesin 30ml Mango-korianteri käsivoide ja halutessani olisin saanut sen loppuun, mutta säästelen sen toukokuulle :D.
Oon nyt ottanut käyttöön 70ml The Ritualsin käsivoiteen tässä väliajalla.

Siinäpä ne oli tällä erää!
Yritän saada jatkettua seuraavien loppuneiden kanssa piakkoin, huomenna pitäisi taas verikokeisiin suunnata aamulla...
Oli myös hieman masentavaa huomata Kelan sivuilta, että mulle oli myönnetty 100% korvattavuus insuliiniin ilman määräaikaa ja 65% korvattavuus tablettilääkkeeseen...
Kaikki toki hokee, ettei tämä ole välttämättä lopullista, mutta kyllä tämä viimeiset pari viikkoa on ollut melkoista pomppua ylös-alas, eikä paastoarvot ole edelleenkään tasoittuneet, kun todellakin joka ikinen suupala ja jopa se, minkä verran juot vettä päivän aikana vaikuttaa siihen ihan selvästi...
Noh, ei auta, opettelu jatkuu vaan ja nyt suuntaan syömään!
Palaillaan siis asiaan pian!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit