torstai 27. kesäkuuta 2024

Viimeiset loppuneet, Kesäkuu 2024

Heihoi!
Nyt tosiaan tulee kuukauden viimeiset loppuneet esittelyyn, koska päätin, että loput jämät saa siirtyä heinäkuulle. Tuleepahan tyhjiä sinnekin :D.
Pidemmittä puheitta (etten aivan läkähdy tähän koneen ääreen) käydään asiaan!

Heti ensimmäisellä suihkukerralla tässä kuussa tämä 30ml Avon Advance Techniques Ultra Smooth Serum hiusseerumi loppuikin, joka vähän yllätti itseni :D. Oletin, että tavaraa olisi ollut vielä pariin kertaan jäljellä, mutta totuus olikin toinen!
Ainakin Deck of Panning projekti helpottui tämän myötä paljon :D.
Tämän sain joskus aikoinaan ilmaiseksi vai olikohan 1e hintaan, kun tilasi tietyn verran Avonilta. Silloin tämä oli uutuustuote...
Silikonisia tuotteitahan nämä taitaa olla pääasiassa, mutta kyllä tämä pahimman pörrötyksen silotti suihkun jälkeen, kun hiukset kuivui.
Hiusseerumeissa en ole löytänyt mitään ultimaattista suosikkia, joten tulee vain ostettua uusia kokeiluun, kun entiset on käytetty. En ehkä huomaa kunnolla eroavaisuuksia :D.

Sitten loppui seuraava hoitoaine, joka oli tämä 200ml Wella SP LuxeOil Keratin Conditioner. Oliko tämä nyt viime syksyn Hullareilta tilattu kokeiluun, kun mulla hiuksia lähti niin kauheasti viime kesänä (kiitos diabetes...).
Tuskin tämä yksinään on ihmeitä tehnyt, kun aloin myös biotiinia syömään säännöllisesti, mutta kampaajalla viime kuussa käydessä oli hiuksia alkanut kasvaa takaisin ja ne oli varmaan jo yli 5cm pituisia.
Tykkään kuitenkin ottaa tuollaisissa akuuteimmissa vaiheissa käyttöön kaiken avun, joten kiva oli tätäkin kokeilla.
Kyllä tämä myös pahimpia takkuja silotti, vaikka tässäkin vaikutusaika oli vain minuutin luokkaa.
Nyt on hiusten lähtö täysin rauhoittunut, joten ei ole rakennepaikkaavalle hoitoaineelle tällä hetkellä tarvetta.
Jätettävissä hoidoissa löytyy yksi hiusten lähtöön tarkoitettu suihke Oriflamelta, niin sitä sitten käytän vähitellen pois :).

Tämä 30ml minikokoinen Yves Rocher Mango & Coriander Moisturizing Hand Cream käsivoide oli siinä ja siinä, saanko loppumaan, kun kaikki hellejaksot tuli ja kädet ei isosti vaatineet rasvaamista.
Oli kuitenkin niin vähissä, että tosissaan sai käyttäessä ravistella, että sai voidetta ulos, vaikka koostumus oli yllättävästi melko juoksevaa.
Tuo korianteri varmaan teki sen, ettei tuoksu ollut niin herkullinen kuin toivoin eli se oli pieni pettymys.
Kylmillä keleillä tämä oli kuitenkin vähän liian kevyt eli joutui kerrostamaan. Mulla on vielä 2 tuubia jäljellä näitä, joten talviaikaan ne kuluu kyllä nopeasti.

Nyt olohuoneen pöydälle on lähtenyt kuitenkin tämä 70ml Rituals käyttöön, joka tuli Goodieboxista. Todennäköisesti loppuu vasta vuoden loppupuolella :D.

Ja kuukauden viimeinen loppunut oli sitten tämä ah-niin-ihana 100ml Avon Senses Creamy Fantasy Body Mist vartalosuihke.
Tasaiseen tahtiin suihkeita siis loppuu mulla, koska hikoilen kropasta ja selästä niin järkyttävästi.
Tätä tuoksua taitaa olla vielä 2 pulloa, mutta otin nyt loppukesäksi käyttöön Yvesin Monoi-suihkeen, samainen suihkugeeli on myös suihkussa käytössä.
Creamy Fantasy-tuoksua siis jumaloin edelleen ja onneksi saan siitä nauttia vielä pitkään <3.

Tässäpä ne oli!
Ei siis ole runsautta loppuneissa, mutta kaikki lasketaan, kun plussaakaan ei ole tullut :D. Tämän paljastuksen voi siis jo tehdä!
Laitan yhteenvedon viikonloppuna, kun lupaili viileämpää. Mä toivon, että tuo mun deck of panning projektikin nyt onnistuisi tämän kuun osalta, jos saisin vielä meikattua tässä kuumuudessa...
Katsotaan, miten käy!
Miumoi <3

keskiviikko 26. kesäkuuta 2024

Käytetyt Kasvotuotteet, Kesäkuu 2024

Hellou jälleen!
Päädyinpä päivittelemään juuri nyt, kun kämppä alkaa taas kuumentua helteiden alettua täälläkin :p. Toivon vaan, että jäisi mahdollisimman lyhyeksi jaksoksi.
Vaan ollaan jälleen siinä pisteessä, että pitää useampi purkki kerralla esitellä, niin tässä tulee tämän kuun viimeiset loppuneet kasvotuotteet!

Porukasta ensimmäisenä päädyin jo alkukuusta heivaamaan pois tämän 1.4g Yves Rocher Anti-redness Color Corrector, Green sävynkorjaaja peiteaineen.
En saanut kunnon kuvaa, mutta pikkuisen tavaraa jäi reunoille. Tässä oli kuitenkin koostumus hieman kovempi, niin siveltimen kanssa oli hieman haastavaa saada kaiveltua jämiä kasvoille.
Oli selvästi vihreämpi kuin moni muu kokeilemani eli sai tarkasti peittää näkyvistä.
Oli siis ihan ok, mutta ei mulla ikävä tätä tule varsinkin kun hinta oli sen 15e luokkaa eli kallis.
Laatikosta löytyi käyttöön vielä yksi jemmattu Dermosilin versio eli se on lähtenyt seuraavaksi käyttöön.
Alkaa siis olla taas se aika, että pitäisi löytää uusi versio vakikäyttöön...

Seuraavaksi sain loppuun tämän 120ml Evolve Organic Beauty Gentle Cleansing Melt kasvojen puhdistusaineen.
Tätä kokeilin pari kertaa 1.vaiheena meikkien puhdistukseen, mutta en ollut kovin tyytyväinen sen tekemään lopputulokseen.
Silmämeikkiä tuntui jäävän myös 2.vaiheen jälkeen silmien alle vähän. Niinpä päädyin siirtämään tämän aamupuhdistukseksi sekä meikittömien päivien kasvojen puhdistukseen.
Koostumus oli sellaista spaatteliin roikkuvaksi jäävää kirkasta "tahnaa", joka muuttui kasvoilla öljymäiseksi.
En siis omaan käyttööni enää ostaisi uudelleen, koska ei täyttänyt kriteerejäni :).
Kiva oli testata ja nyt on kokeilussa öljymäinen puhdistusöljy.

Sitten käytin pois tämän, muistaakseni tammikuussa Normalista ostetun, 50ml minikokoisen Ivy Aïa Face Toner Hydration Mist suihkemaisen kasvoveden.
Kerrostamalla useamman kerroksen olisi varmasti tälläkin saanut yksinään kosteuttavan tunteen iholle, mutta itse suihkin vain muutaman suihkauksen, kun käytin muitakin tuotteita samalla.
Toivoin silläkin käytöllä tämän olevan kosteuttavampi, mutta vaatii selvästi kerrostamista. Voisin kuitenkin ihan varmasti ostaa uudelleen, kun hinta oli vain 2,50e Normalissa, jos oikein muistelen. Varmasti runsaamminkin suihkiessa riittäisi pari kuukautta käytössä.

Viimeisenä tästä porukasta loppui tämä 200ml L’Occitane Oil-to-Milk Facial Make-up Remover puhdistusöljy.
Tämän oon näköjään tilannut Keväällä 2022 Hullareilta kokeiluun.
Tämä on yksi parhaimmista käyttämistäni puhdistusöljyistä! Hyvin lähti silmämeikitkin jo pelkästään tällä.
Voisin ehdottomasti ostaa uudelleenkin, mutta nyt on varastojen tyhjennyksen aika ennen uuden ostoa :D. Enimmäkseen nyt löytyy vain purkeissa olevia puhdistusbalmeja ja -voiteita.
Nyt voi rauhassa pohdiskella, mitä syksyllä ostaisi ale-päiviltä kokeiluun :D.
Nuo pullon jämät tyhjensin kellarin täyttöpumppuun, kun en saanut nuita enää pumpulla ulos.

Vielä on muutamat loppuneet esiteltävänä, niin josko huomenna jaksan paahtua tässä (suljetun) ikkunan edessä ja postailla sen!
Pieniä paljastuksia voin nyt tehdä, että hieman vielä Dekc of Panningin suhteen jännään, miten siinä käy, kun meikkaaminen on jäänyt normaalia vähemmälle...
Sen postauksen teen varmaan vasta heinäkuun alkuun.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

sunnuntai 16. kesäkuuta 2024

Kuukauden Käytetyt Suihkugeelit, Kesäkuu 2024

Heips taas pitkästä aikaa!
Eipä ole ollut mitään purkki-ilotulitusta edelleenkään, mutta nyt on useampi otsikon pullo tyhjentynyt, niin ne voi tähän postaukseen viimein esitellä :D.

Meillä on siis sellainen vuosia vanha, äitiltäni aikoinaan lahjaksi saatu automaattinen käsisaippua"pumppu" ja siihen 3 täyttöpulloa. Tai me ollaan niitä pulloja itse täytetty ja pelittää edelleen ihan hyvin :D.
Pääasiassa Mr.Insinööri käyttää sitä käsiä pestessä, mä sitten käytän "normaaleja" pumppupulloja, täyttöpumppua sekä palasaippuoita.
Nyt oli taas se aika, kun kaikki 3 pulloa (á 250ml) oli tyhjänä eli ne piti pitkästä aikaa täyttää.
Aattelin sitten tyhjentää jo vajavaisia pulloja.
Ensimmäiseen tyhjeni ja jäi pikkuisen vajaaksikin tämä 400ml Bottega Verde Sicilian Lemon Extract Bath and Shower Gel kylpy- ja suihkugeeli.
Oli ihan sitruunan tuoksuinen, mutta olisi jopa voimakkaamminkin voinut tuoksua. Toki en taaskaan tiedä, onko vuodet tehneet tehtävänsä, kun tämä on tullut vuoden 2020 Oriola-tilauksesta, jolloin mopo karkasi aika tehokkaasti käsistä :p.

Toiseen pulloon tyhjeni tämä toinen samaisessa tilauksessa tullut 400ml Bottega Verde Peach Juice Bath and Shower Gel kylpy- ja suihkugeeli.
Näitä molempia oli aikalailla jäljellä tuo pulloihin tarvittu 250ml ja ihan hyvä oli saada nämä iäkkäämmät pullot pois hyllystä, vaikkakin vähän jään kaipaamaan, kun en ole ottanut selvää, mistä Bottega Verdeä voisi saada helposti tilattua, jos sellainen mieliteko tulisi.
Kaikki kokeilemani tuotteet olivat kivoja, niin siksi olisi mukavaa joskus tilata lisääkin kokeiluun!

Kolmas pullo täyttyi tällä uudemmalla 250ml Avon Berries in Chocolate Bubble Bath kylpyvaahdolla ihan vaan sen takia, että jäljellä olevista (hyvin juoksevista, jonka automaatti tarvitsee kunnolla toimiakseen) suihkugeeleistä ja kylpyvaahdoista tämä oli tuoksultaan "vähiten kivoin".
Mullahan ei siis ole hyllyissä enää mitään ei-niin-kivan tuoksuisia, niin sai nytkin pitkään miettiä, mitkä pullot raaskin tyhjentää...
Onneksi oon nyt alkanut ymmärtämään, että turhaan mä hilloan niitä ihanan tuoksuisia tuotteita, kun käyttöön ne on ostettu. Kyllä niitä ihania ja uusia tuoksuja varmasti löytyy sitten lisää, kun nuo entiset tyhjenee :).

Tuosta siis päästäänkin viimeiseen loppuneeseen tällä erää eli käsisaippuana loppui tämä 250ml Avon Senses Creamy Fantasy Shower Gel suihkugeeli.
Tämä oli siis niitä uusimpia tuoksuihastuksia, joka mulle on tullut ja nyt siis oon päättänyt käsisaippuana käyttää pois nämä uudenmalliset pienet suihkugeelit, kun se käsisaippuan pumppu sopi näihin suihkugeeli-pulloihin.
Tämän jälkeen on nyt viimeinen pieni Creamy Fantasy-suihkugeeli lähtenyt käyttöön käsisaippuaksi. Katsotaan, ehtiikö loppua tässä parin viikon sisään, mutta todennäköisesti säästelen sen heinäkuun loppuviin :D.
Tästä tuoksusta ei kuitenkaan tarvitse vielä hetkeen luopua, kun kellarista löytyy 3kpl 500ml kylpyvaahtoa ja tuolta keskikerroksen kylppärin kaapista 500ml suihkugeeli :D. Lisäksi taisi olla vielä 2 täyttä vartalosuihkettakin odottamassa...

Hyvä siis, että nämä pullot ovat nyt hyllyiltä pois :D.
Täällä on siis ollut hieman hidasta loppuvien kanssa, mutta jospa seuraavat päivät toisi vielä muutaman lisää tälle kuulle.
Plussaa ei ole tullut, vaikka kävin toissapäivänä kiertämässä Normalin sekä Sokoksen alelaarit! Oon ylpeä itsehillinnästäni, mutta todellisuudessa mun on pakko säästää rahaa, kun ensikuussa on pakko ne uudet silmälasit ostaa...
Ei ole edelleenkään tämä mun kaukonäkö "parantunut" näille nykyisille laseille eli oon sinnitellyt noilla yli 10v vanhoilla laseilla, kun liikun ulkona tai jos haluan tv:tä katsoa...
Niistä alkaa tosissaan olla pinnotteet niin huonot, että mun on pakko saada uudet ennen opiskeluiden aloitusta :/.
Todennäköisesti se hetkellinen kaukonäön parantuminen oli sitten tuon diabeteksen syytä...
Pitää katsoa, mitä optikko ja silmälääkäri lopulta sanovat, kun tulevat lomalta. Yksi vaihtoehto on toki se kuukausi-maksullinen lasien hankinta, jos tässä tilanteessa ei uskalla hankkia täysin uusia. Harmi, ettei Silmäasemalla ole vielä sitä tarjolla, kun ovat kivasti hoitaneet tätä mun tapausta.

No joo, tällaista siis tänne!
Katsotaan, saisinko niitä rästissä olevia postauksia taas tänne täytteeksi, kun tyhjentyviä ei vielä oikein ole :D.
Miumoi <3

tiistai 4. kesäkuuta 2024

Kristallipallo-katsaus, Kesäkuu 2024

Hei taas!
Käydään nyt heti läpi nämä kesäkuun ennusteet, kun piti kone muutoinkin avata :D.
Nyt on onneksi piirun verran viileämpi tässä muutenkin istua, kun täällä on aamupäivän kuurotellut vettä ja lämpö pysynyt siedettävänä. Aamulla sisälämpö oli tippunut ja oli "vain" alle +26C :p. Nyt toki kun aurinko pilkistelee, lämpö alkaa taas sisälläkin nousta ja on +28C...
Sain kuitenkin tuossa peräti meikattuakin, kun hiki ei valunut päästä koko ajan :D.
Mutta niihin purkkeihin!

Hiustuotteita pengoin kasaan nämä.
Tällä kertaa uskallan ehkä olla varovaisen toiveikas kaikkien näiden suhteen, että loppuvat :D.

Kasvotuotteita haalin kuvaan tämän kasan.
Jätin nyt pois sen kangasnaamion, mutta katsotaan, viileneeko kelit tässä, että jaksaisi enemmän puunata naamaa. Nyt oon laittanut vain aivan vähimmäiset kosteuttamaan :D.
Meikit tuossa on myös riippuvaisia tulevista keleistä.
Hoitoneste ei todennäköisesti vieläkään lopu, mutta aina voi yrittää :p.
Evolve puhdistusbalmi ja L'Occitanen puhdistusöljy suurella todennäköisyydellä loppuvat.
Evolvea käytän aamuisin ja öljyä meikinpoistoon. Toki jälleen meikkauskerroista riippuu kaikki, mutta öljy on niin vähissä, että saan lopun, mikä jää, yhdistettyä täyttöpulloon kellariin :).

Viimeisenä kroppatuotteet.
Jaloille käytössä olevat Tenderit ja Hyugens on rajoilla, mutta muut loppuu lähes 100% varmuudella. Tosin käsien rasvaus on nyt helteillä jäänyt minimiin :D.
Kuvasta jäi pois pari suihkugeeliä, jotka ovat varmoja, koska täytin niillä meidän automaatti-pumpun pullot. Saattaa myös kolmaskin loppua, kun pitää nyt käytössä oleva pullo vielä täyttää.

Lähden siis koittamaan kesäkuussa 15 täysikokoista ja 5 minikokoista tuotetta.
Ei siis vieläkään mitään suurta purkkijuhlaa ole tiedossa, mutta jokainen miinus on eteenpäin ^_^.
Suurella todennäköisyydellä on jälleen tulossa miinus-kuukausi, koska ei ole ainakaan suunnitelmissa tehdä tilausta mihinkään suuntaan. Ei ole mitään akuutisti loppumassa, että tarvitsisi täydennystä ostaa. Toki tulee nettikauppoja välillä selailtua ja houkutuksia löytyy, mutta rahatilanne hillitsee hyvin mielitekoja tällä hetkellä :p.

Yhteen mielitekoon tosin taivuin tuossa kuukauden vaihteessa; lunastin sen Storytel-tarjouksen nyt, kun oli 9.99e/kk/100h :D. Yhden kirjan olen jo lukenut ja seuraavaa aloittanut! Paljon sieltä on löytynyt kirjoja, joita oon pohtinut luettavaksi. Nimenomaan haluan kuitenkin e-kirjana ne lukea, kuunnella tykkään sitten podcasteja spotifysta :). Toki mulla kirjahyllystä löytyy paljon ostettuja fyysisiä kirjoja, mutta tämä ehkä houkuttaa niitäkin vihdoin lukemaan, kun monet jatko-osat löytyy sitten tuolta Storytelista :D.
Tällaista siis tänne!
Palaillaan purkkien kanssa, kunhan niitä alkaa loppua. Eilen peräti 2 loppui, joten hyvä alku vaihteeksi :D.
Miumoi <3

maanantai 3. kesäkuuta 2024

Deck of Panning-projekti, Päivitys nro22, Kesäkuu 2024

Heips!
Nyt täytyy yrittää tässä samalla "aamu"palaa syödessä kirjoitella tämä postaus, ennen kuin täydellä teholla alkaa aurinko hohkata sädeverhojen takaa... Kyllä se näyttää hohkaavan mittariin jo +32C voimalla ja hikeä kyllä puskee, mutta aattelin yrittää tämän jälkeen jopa jumppailutkin tehdä pitkästä aikaa... Katsotaan, miten käy...

Mutta nyt siis vuorossa Deck of Panning-päivitys nro 22 Kesäkuulle!
Jälleen totutusti Täällä Intro-postaus ja Täällä Päivitys nro 21. Kortit on katsottu uudestaan pyöritetystä Toukokuun pelialustasta, joka oli tullut saataville kuun puolessa välissä.

Toukokuussa tuli siis jälleen 4 tavoitetta täyteen. Kulmakynän sain siis loppuun :D.

Onneksi alku kuusta oli viileämpää, niin helposti tuli tavoitteet täyteen, kun jaksoi meikata.
Loppukuusta tuli monta päivää, ettei vaan jaksanut hikoilla tuossa meikkipöydän ääressä...

Pienen yllätyksen myös koin tämän Colourpopin Golden State of Mind paletin kanssa, kun sain pannunkin näkyviin!
Huomasin tuossa GRLFRND sävyssä olevan niin makean kuopan, että oli pakko kokeilla, tuleeko pannu näkyviin. Ja se tuli 7 käyttökerralla :D.
Muutenkin luomivärit toimi edelleen kivasti, vaikka onkin vanha paletti. Toki senkin huomasin, että monta vastaavaa sävyä kyllä löytyy niin yksittäisinä nappeina, muista paleteista ja super shock-sävyistä... Noh, menneisyyttä ei voi muuttaa, vaan pitää nyt yrittää käyttää joitakin sävyjä pois kokoelmasta sitten "tehokkaammin". Kivasti nämä projektit opettaa ja avaa silmiä näkemään todellisuuden :D.

Otin myös pitkästä aikaa vertailukuvaa näistä super shockeista eli Weenietä on käytetty 31 kertaa ja Telepathya 49 kertaa. Tässä päivityksessä joulukuulta käyttökertoja oli 14 ja 25 eli kyllä nuo hitaasti, mutta varmasti hupenee :D.
Toukokuussa käytin Telepathya 6 kertaa ja Weenietä 5 kertaa, pikkuisen paremmin siis :D.
Taas tuon Golden paletin takia tuli toivomaani vähemmän käyttöä näille, kun paletissa oli jotkut sävyt niin samantyyppisiä...

Päädyin taas siihen, että nostin 4 korttia, mutta mukaan tulee 3 tuotetta :).

Tältä näyttää siis kesäkuun suunnitelma. Vähän tylsä, mutta katsotaan, miten mahdolliset hellepäivät vaikuttaa tavoitteisiin!

Ensimmäinen kortti oli Ruutu Jätkä eli "Cream or Liquid Product" ja toinen kortti Risti 5 eli "Blush".
Näistä tuli heti mieleen yhdistäminen ja se heti mieleen tullut tuote oli Colourpop Super Shock Cheek poskipuna sävyssä Sticky Sweet.
Näitä super shockeja olisi hyvä alkaa saada vähemmäksi kokoelmasta, kun luomiväreissä alkaa tulla vastaan kuivahtamassa olevia (pystyy toki duralinella elvyttämään), niin pakko alkaa ottaa tehokäyttöön aina kun voi :D.
Tavoitteeksi otin 15 käyttökertaa, mutta katsotaan, montako meikkauskertaa tulee helteiden takia...

Seuraavaksi nostin Ruutu 4, joka oli "Metallic".
Taaaas olin tylsä ja mukavuudenhaluinen, joten otin mukaan tehoseurannassa ja "teho"käytössä jo nyt olevan Colourpop Super Shock Shadow luomivärin sävyssä Moonwalk.
Haluan tämänkin nyt käyttää pois, koska viime vuonna huomasin tämän olevan melkein dupe tilaamani Clionadhin multichrome paletin sävylle :D.
Kunhan saan kyseisen tilauspostauksen tänne, niin näette vertailukuvia sitten :D.
Tämä on siis yksi kaikkien aikojen suosikkisävyjäni ja siksi tätä on tullut "säästeltyä", mutta nyt kun mulla on se lähes identtinen versio, niin voin paremmin mielin tämän kuluttaa pois. Katsotaan, montako vuotta ehtii vielä kulua :p.
Tähän projektiin otin nyt kuitenkin tavoitteeksi tutut 10 käyttökertaa.

Viimeisenä korttina tuli Pata 9, joka oli "Spray".
Tämä oli vähän haastavampi päättää, mutta lyhyen mietinnän jälkeen päädyin Avon AT Supreme Oils Spray Treatment jätettävään hoitoaineeseen.
Käytän aina hiustenpesun jälkeen näitä jätettäviä ja/tai seerumeja/öljyjä lisäksi ja pesen hiukset noin joka toinen päivä, mutta laitoin tälle tavoitteeksi vain 10 käyttökertaa, koska yritän ensin saada loppumassa olevan seerumin käytettyä.
Uskoisin tämänkin tavoitteen silti täyttyvän, mutta katsotaan jälleen, miten todellisuudessa käy :D.

Hyvin Colourpop voittoista tällä kertaa, mutta heräsin tuossa vajaa pari viikkoa sitten, kun huomasin tosiaan taas yhden super shockin kuivuneen. Mun pitää tosissaan alkaa mun Fixy Kitillä jälleen leikkiä, saattaa samalla tulla sen ansiosta tälle kuulle lisää "loppuneita" :D.
Ehkä sitten, kun toivottavasti loppuviikosta tuo helle lopettaa sulattamasta aivoja.

Tässäpä oli nyt hieman tylsä projekti tälle kuulle ja seuraavaksi toivottavasti pian saan ennusteetkin tänne.
Alan nyt henkisesti valmistautua siihen jumppailuun :D.
Miumoi <3

Suositut tekstit