maanantai 3. kesäkuuta 2024

Deck of Panning-projekti, Päivitys nro22, Kesäkuu 2024

Heips!
Nyt täytyy yrittää tässä samalla "aamu"palaa syödessä kirjoitella tämä postaus, ennen kuin täydellä teholla alkaa aurinko hohkata sädeverhojen takaa... Kyllä se näyttää hohkaavan mittariin jo +32C voimalla ja hikeä kyllä puskee, mutta aattelin yrittää tämän jälkeen jopa jumppailutkin tehdä pitkästä aikaa... Katsotaan, miten käy...

Mutta nyt siis vuorossa Deck of Panning-päivitys nro 22 Kesäkuulle!
Jälleen totutusti Täällä Intro-postaus ja Täällä Päivitys nro 21. Kortit on katsottu uudestaan pyöritetystä Toukokuun pelialustasta, joka oli tullut saataville kuun puolessa välissä.

Toukokuussa tuli siis jälleen 4 tavoitetta täyteen. Kulmakynän sain siis loppuun :D.

Onneksi alku kuusta oli viileämpää, niin helposti tuli tavoitteet täyteen, kun jaksoi meikata.
Loppukuusta tuli monta päivää, ettei vaan jaksanut hikoilla tuossa meikkipöydän ääressä...

Pienen yllätyksen myös koin tämän Colourpopin Golden State of Mind paletin kanssa, kun sain pannunkin näkyviin!
Huomasin tuossa GRLFRND sävyssä olevan niin makean kuopan, että oli pakko kokeilla, tuleeko pannu näkyviin. Ja se tuli 7 käyttökerralla :D.
Muutenkin luomivärit toimi edelleen kivasti, vaikka onkin vanha paletti. Toki senkin huomasin, että monta vastaavaa sävyä kyllä löytyy niin yksittäisinä nappeina, muista paleteista ja super shock-sävyistä... Noh, menneisyyttä ei voi muuttaa, vaan pitää nyt yrittää käyttää joitakin sävyjä pois kokoelmasta sitten "tehokkaammin". Kivasti nämä projektit opettaa ja avaa silmiä näkemään todellisuuden :D.

Otin myös pitkästä aikaa vertailukuvaa näistä super shockeista eli Weenietä on käytetty 31 kertaa ja Telepathya 49 kertaa. Tässä päivityksessä joulukuulta käyttökertoja oli 14 ja 25 eli kyllä nuo hitaasti, mutta varmasti hupenee :D.
Toukokuussa käytin Telepathya 6 kertaa ja Weenietä 5 kertaa, pikkuisen paremmin siis :D.
Taas tuon Golden paletin takia tuli toivomaani vähemmän käyttöä näille, kun paletissa oli jotkut sävyt niin samantyyppisiä...

Päädyin taas siihen, että nostin 4 korttia, mutta mukaan tulee 3 tuotetta :).

Tältä näyttää siis kesäkuun suunnitelma. Vähän tylsä, mutta katsotaan, miten mahdolliset hellepäivät vaikuttaa tavoitteisiin!

Ensimmäinen kortti oli Ruutu Jätkä eli "Cream or Liquid Product" ja toinen kortti Risti 5 eli "Blush".
Näistä tuli heti mieleen yhdistäminen ja se heti mieleen tullut tuote oli Colourpop Super Shock Cheek poskipuna sävyssä Sticky Sweet.
Näitä super shockeja olisi hyvä alkaa saada vähemmäksi kokoelmasta, kun luomiväreissä alkaa tulla vastaan kuivahtamassa olevia (pystyy toki duralinella elvyttämään), niin pakko alkaa ottaa tehokäyttöön aina kun voi :D.
Tavoitteeksi otin 15 käyttökertaa, mutta katsotaan, montako meikkauskertaa tulee helteiden takia...

Seuraavaksi nostin Ruutu 4, joka oli "Metallic".
Taaaas olin tylsä ja mukavuudenhaluinen, joten otin mukaan tehoseurannassa ja "teho"käytössä jo nyt olevan Colourpop Super Shock Shadow luomivärin sävyssä Moonwalk.
Haluan tämänkin nyt käyttää pois, koska viime vuonna huomasin tämän olevan melkein dupe tilaamani Clionadhin multichrome paletin sävylle :D.
Kunhan saan kyseisen tilauspostauksen tänne, niin näette vertailukuvia sitten :D.
Tämä on siis yksi kaikkien aikojen suosikkisävyjäni ja siksi tätä on tullut "säästeltyä", mutta nyt kun mulla on se lähes identtinen versio, niin voin paremmin mielin tämän kuluttaa pois. Katsotaan, montako vuotta ehtii vielä kulua :p.
Tähän projektiin otin nyt kuitenkin tavoitteeksi tutut 10 käyttökertaa.

Viimeisenä korttina tuli Pata 9, joka oli "Spray".
Tämä oli vähän haastavampi päättää, mutta lyhyen mietinnän jälkeen päädyin Avon AT Supreme Oils Spray Treatment jätettävään hoitoaineeseen.
Käytän aina hiustenpesun jälkeen näitä jätettäviä ja/tai seerumeja/öljyjä lisäksi ja pesen hiukset noin joka toinen päivä, mutta laitoin tälle tavoitteeksi vain 10 käyttökertaa, koska yritän ensin saada loppumassa olevan seerumin käytettyä.
Uskoisin tämänkin tavoitteen silti täyttyvän, mutta katsotaan jälleen, miten todellisuudessa käy :D.

Hyvin Colourpop voittoista tällä kertaa, mutta heräsin tuossa vajaa pari viikkoa sitten, kun huomasin tosiaan taas yhden super shockin kuivuneen. Mun pitää tosissaan alkaa mun Fixy Kitillä jälleen leikkiä, saattaa samalla tulla sen ansiosta tälle kuulle lisää "loppuneita" :D.
Ehkä sitten, kun toivottavasti loppuviikosta tuo helle lopettaa sulattamasta aivoja.

Tässäpä oli nyt hieman tylsä projekti tälle kuulle ja seuraavaksi toivottavasti pian saan ennusteetkin tänne.
Alan nyt henkisesti valmistautua siihen jumppailuun :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Miullakin on tuo Moonwalk, siinä on kyllä kiva sävy! :)

    Ja joo, saisi kyllä jo välillä sataa vettäkin. Ei ole tainnut pariin viikkoon ihan satamalla sataakaan.. Itsellä sisällä olohuoneessa hitusen reilu 28 astetta lämmintä, kun aurinko paistaa iltapäivästä iltaan tänne puolelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Moonwalk on kyllä niin kaunis <3.

      Täällä on nyt viime yönä ja nyt aamun ja päivän aikana kuurotellut \o/.
      Aamulla sisälämpö oli "vain" alle +26C :D. Nyt kun aurinko välillä paistaa, on taas noussut +27C.
      Jospa sääennusteet toteutuisi ja alkaisi tosiaan loppuviikosta viiletä vähäksi aikaa...

      Poista

Suositut tekstit