sunnuntai 16. kesäkuuta 2024

Kuukauden Käytetyt Suihkugeelit, Kesäkuu 2024

Heips taas pitkästä aikaa!
Eipä ole ollut mitään purkki-ilotulitusta edelleenkään, mutta nyt on useampi otsikon pullo tyhjentynyt, niin ne voi tähän postaukseen viimein esitellä :D.

Meillä on siis sellainen vuosia vanha, äitiltäni aikoinaan lahjaksi saatu automaattinen käsisaippua"pumppu" ja siihen 3 täyttöpulloa. Tai me ollaan niitä pulloja itse täytetty ja pelittää edelleen ihan hyvin :D.
Pääasiassa Mr.Insinööri käyttää sitä käsiä pestessä, mä sitten käytän "normaaleja" pumppupulloja, täyttöpumppua sekä palasaippuoita.
Nyt oli taas se aika, kun kaikki 3 pulloa (á 250ml) oli tyhjänä eli ne piti pitkästä aikaa täyttää.
Aattelin sitten tyhjentää jo vajavaisia pulloja.
Ensimmäiseen tyhjeni ja jäi pikkuisen vajaaksikin tämä 400ml Bottega Verde Sicilian Lemon Extract Bath and Shower Gel kylpy- ja suihkugeeli.
Oli ihan sitruunan tuoksuinen, mutta olisi jopa voimakkaamminkin voinut tuoksua. Toki en taaskaan tiedä, onko vuodet tehneet tehtävänsä, kun tämä on tullut vuoden 2020 Oriola-tilauksesta, jolloin mopo karkasi aika tehokkaasti käsistä :p.

Toiseen pulloon tyhjeni tämä toinen samaisessa tilauksessa tullut 400ml Bottega Verde Peach Juice Bath and Shower Gel kylpy- ja suihkugeeli.
Näitä molempia oli aikalailla jäljellä tuo pulloihin tarvittu 250ml ja ihan hyvä oli saada nämä iäkkäämmät pullot pois hyllystä, vaikkakin vähän jään kaipaamaan, kun en ole ottanut selvää, mistä Bottega Verdeä voisi saada helposti tilattua, jos sellainen mieliteko tulisi.
Kaikki kokeilemani tuotteet olivat kivoja, niin siksi olisi mukavaa joskus tilata lisääkin kokeiluun!

Kolmas pullo täyttyi tällä uudemmalla 250ml Avon Berries in Chocolate Bubble Bath kylpyvaahdolla ihan vaan sen takia, että jäljellä olevista (hyvin juoksevista, jonka automaatti tarvitsee kunnolla toimiakseen) suihkugeeleistä ja kylpyvaahdoista tämä oli tuoksultaan "vähiten kivoin".
Mullahan ei siis ole hyllyissä enää mitään ei-niin-kivan tuoksuisia, niin sai nytkin pitkään miettiä, mitkä pullot raaskin tyhjentää...
Onneksi oon nyt alkanut ymmärtämään, että turhaan mä hilloan niitä ihanan tuoksuisia tuotteita, kun käyttöön ne on ostettu. Kyllä niitä ihania ja uusia tuoksuja varmasti löytyy sitten lisää, kun nuo entiset tyhjenee :).

Tuosta siis päästäänkin viimeiseen loppuneeseen tällä erää eli käsisaippuana loppui tämä 250ml Avon Senses Creamy Fantasy Shower Gel suihkugeeli.
Tämä oli siis niitä uusimpia tuoksuihastuksia, joka mulle on tullut ja nyt siis oon päättänyt käsisaippuana käyttää pois nämä uudenmalliset pienet suihkugeelit, kun se käsisaippuan pumppu sopi näihin suihkugeeli-pulloihin.
Tämän jälkeen on nyt viimeinen pieni Creamy Fantasy-suihkugeeli lähtenyt käyttöön käsisaippuaksi. Katsotaan, ehtiikö loppua tässä parin viikon sisään, mutta todennäköisesti säästelen sen heinäkuun loppuviin :D.
Tästä tuoksusta ei kuitenkaan tarvitse vielä hetkeen luopua, kun kellarista löytyy 3kpl 500ml kylpyvaahtoa ja tuolta keskikerroksen kylppärin kaapista 500ml suihkugeeli :D. Lisäksi taisi olla vielä 2 täyttä vartalosuihkettakin odottamassa...

Hyvä siis, että nämä pullot ovat nyt hyllyiltä pois :D.
Täällä on siis ollut hieman hidasta loppuvien kanssa, mutta jospa seuraavat päivät toisi vielä muutaman lisää tälle kuulle.
Plussaa ei ole tullut, vaikka kävin toissapäivänä kiertämässä Normalin sekä Sokoksen alelaarit! Oon ylpeä itsehillinnästäni, mutta todellisuudessa mun on pakko säästää rahaa, kun ensikuussa on pakko ne uudet silmälasit ostaa...
Ei ole edelleenkään tämä mun kaukonäkö "parantunut" näille nykyisille laseille eli oon sinnitellyt noilla yli 10v vanhoilla laseilla, kun liikun ulkona tai jos haluan tv:tä katsoa...
Niistä alkaa tosissaan olla pinnotteet niin huonot, että mun on pakko saada uudet ennen opiskeluiden aloitusta :/.
Todennäköisesti se hetkellinen kaukonäön parantuminen oli sitten tuon diabeteksen syytä...
Pitää katsoa, mitä optikko ja silmälääkäri lopulta sanovat, kun tulevat lomalta. Yksi vaihtoehto on toki se kuukausi-maksullinen lasien hankinta, jos tässä tilanteessa ei uskalla hankkia täysin uusia. Harmi, ettei Silmäasemalla ole vielä sitä tarjolla, kun ovat kivasti hoitaneet tätä mun tapausta.

No joo, tällaista siis tänne!
Katsotaan, saisinko niitä rästissä olevia postauksia taas tänne täytteeksi, kun tyhjentyviä ei vielä oikein ole :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit