tiistai 4. kesäkuuta 2024

Kristallipallo-katsaus, Kesäkuu 2024

Hei taas!
Käydään nyt heti läpi nämä kesäkuun ennusteet, kun piti kone muutoinkin avata :D.
Nyt on onneksi piirun verran viileämpi tässä muutenkin istua, kun täällä on aamupäivän kuurotellut vettä ja lämpö pysynyt siedettävänä. Aamulla sisälämpö oli tippunut ja oli "vain" alle +26C :p. Nyt toki kun aurinko pilkistelee, lämpö alkaa taas sisälläkin nousta ja on +28C...
Sain kuitenkin tuossa peräti meikattuakin, kun hiki ei valunut päästä koko ajan :D.
Mutta niihin purkkeihin!

Hiustuotteita pengoin kasaan nämä.
Tällä kertaa uskallan ehkä olla varovaisen toiveikas kaikkien näiden suhteen, että loppuvat :D.

Kasvotuotteita haalin kuvaan tämän kasan.
Jätin nyt pois sen kangasnaamion, mutta katsotaan, viileneeko kelit tässä, että jaksaisi enemmän puunata naamaa. Nyt oon laittanut vain aivan vähimmäiset kosteuttamaan :D.
Meikit tuossa on myös riippuvaisia tulevista keleistä.
Hoitoneste ei todennäköisesti vieläkään lopu, mutta aina voi yrittää :p.
Evolve puhdistusbalmi ja L'Occitanen puhdistusöljy suurella todennäköisyydellä loppuvat.
Evolvea käytän aamuisin ja öljyä meikinpoistoon. Toki jälleen meikkauskerroista riippuu kaikki, mutta öljy on niin vähissä, että saan lopun, mikä jää, yhdistettyä täyttöpulloon kellariin :).

Viimeisenä kroppatuotteet.
Jaloille käytössä olevat Tenderit ja Hyugens on rajoilla, mutta muut loppuu lähes 100% varmuudella. Tosin käsien rasvaus on nyt helteillä jäänyt minimiin :D.
Kuvasta jäi pois pari suihkugeeliä, jotka ovat varmoja, koska täytin niillä meidän automaatti-pumpun pullot. Saattaa myös kolmaskin loppua, kun pitää nyt käytössä oleva pullo vielä täyttää.

Lähden siis koittamaan kesäkuussa 15 täysikokoista ja 5 minikokoista tuotetta.
Ei siis vieläkään mitään suurta purkkijuhlaa ole tiedossa, mutta jokainen miinus on eteenpäin ^_^.
Suurella todennäköisyydellä on jälleen tulossa miinus-kuukausi, koska ei ole ainakaan suunnitelmissa tehdä tilausta mihinkään suuntaan. Ei ole mitään akuutisti loppumassa, että tarvitsisi täydennystä ostaa. Toki tulee nettikauppoja välillä selailtua ja houkutuksia löytyy, mutta rahatilanne hillitsee hyvin mielitekoja tällä hetkellä :p.

Yhteen mielitekoon tosin taivuin tuossa kuukauden vaihteessa; lunastin sen Storytel-tarjouksen nyt, kun oli 9.99e/kk/100h :D. Yhden kirjan olen jo lukenut ja seuraavaa aloittanut! Paljon sieltä on löytynyt kirjoja, joita oon pohtinut luettavaksi. Nimenomaan haluan kuitenkin e-kirjana ne lukea, kuunnella tykkään sitten podcasteja spotifysta :). Toki mulla kirjahyllystä löytyy paljon ostettuja fyysisiä kirjoja, mutta tämä ehkä houkuttaa niitäkin vihdoin lukemaan, kun monet jatko-osat löytyy sitten tuolta Storytelista :D.
Tällaista siis tänne!
Palaillaan purkkien kanssa, kunhan niitä alkaa loppua. Eilen peräti 2 loppui, joten hyvä alku vaihteeksi :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit